James, meni je degutantno, i morbidno da se ŽENA kladi na nogometne rezultate…????
Pa , koja se žena , osim IVANE7 stalno kladi na sve živo , utakmice….i još tvrdi da s tim , psihološki
razmatrajući- nema problema ..?
Gdje se sve kladi uopće..??? Loto, lutrije, nogomet…..gdje još …kasina koja posjećuju žene..?
To vidim na flmovima, i onak sponzoruše oko frajera- da se klade a muški glumataju …pa , kaj se
u Zadru, klade non-stop? …Ne mogu razumjeti da pratiš nogometnu ligu ..da zaokružuješ listiće
i plaćaš oklade na takve morbidnosti ..??? I još si žena..fanatik..?!
..Ima jedna dionica koju najviše imam…a vijesti / iliti dojava / su super…?
Vidiš , kak opet reklamira KODT!..Svi vidimo da je u TOP 10- i da za portfelj iz oklada skupi
po 3-5 dionica svakih 10 dana…pa nismo ljubomorni….mora se iskrcati i to ti je tak….
Mi se ništ ne svađamo, James..stalno me spominje ko da sam pokojna, a zapravo provocira
razgovor jer joj je dosadno..šta- ćeš , babska posla…!
meni je degutantno, i morbidno da se ŽENA kladi na nogometne rezultate…????
– meni je degutantno, i morbidno da ŽENA investira milijune kuna na burzi a nema pojma o dionicama.
– pa gdje ste mene večeras našli za iskazati svoj bijes, pa nisam vam ja kriva što ste pogubili milijune.
– za sve je potrebno znanje, neki ga imaju a većina ga nema.
– ipak sam ja bila jedna od najboljih na ekonomskom fakultetu.
– I love this game.
Pozdrav !
nemaš djece ,
djeca te ne posjećuju…
– u jednoj rečenici izjavite kako nemam djece, a u drugoj kako me djeca ne posjećuju.
– doista me zanima na čemu ste ???
– pretpostavljam kako je gubitak milijuna kuna na vama ostavio velikog traga.
– ne vidim zbog čega moj privatni život mješate s ovom temom, burzom i dionicama.
– privatni život je privatni i točka.
– meni je stvarno žao što je velika većina pogubila novce na burzi.
– ali da ste investirali po mojim shemama o kojima tu stalno pišem sigurno ne biste izgubili kune.
– možda vam mogu pomoći psiholozi, jer u takvom stanju jedne velike psihičke labilnosti i nesigurnosti sigurno nećete povratiti izgubljene novce.
– I love this game.
Pozdrav !
– ipak sam ja bila jedna od najboljih na ekonomskom fakultetu.
Dobar neki ekonomski fakultet, kada mu najbolji studenti zavrse kladeci se na Genclerbirligi.
Sta tek rade ovi ispodprosjecni ?
Ništa dobro na stranima kao i na našoj burzi daljnji potop je vrlo izgledan, mada bih se trebao tome radovati kao svaki medvjed bojim se da se ipak situacija ne otme kontroli pa da ne odemo prenisko.
Dobar neki ekonomski fakultet, kada mu najbolji studenti zavrse kladeci se na Genclerbirligi.
Sta tek rade ovi ispodprosjecni ?
[/quote]
Forex. [embarass]
[/quote]
Ili možda kupuju DIOK i FNVC [bye]
Informanka.
– gospon Twixer, to je ipak zabava za vikend.
– malo sam se zabavila, uz to još pogodila par hokeja, stvarno su bili ziceri, i dobra mjesećna plaća je pala.
– evo danas Crobex u debelom minusu.
– kladila bih se na zicer okladu kako je danas gospođa Miami pogubila veliku lovu.
– a ja sam danas prodala i zadnju dionicu jedne firme uz zaradu 15-20%, dosta sam toga imala pa mi je trebalo malo više vremena za sve to prodati.
– a i portfelj mi je danas završio u ludom plusu.
– obratite pozornost na gledalicu te će te primjetiti kako je danas uz veliki pad Crobexa relativno dosta dionica završilo u lijepom plusu.
– I love this game.
Pozdrav !
Nećemo ići daleko na tabele- dovoljan je pogled na poslovni burze i financije:
….imala si JAAAAAAAAAKO PUUUUUUUno dionica i dugo si prodavala…
Gle: HT-ADRS -ERNT -su imali jedini milijunski promet …a to si kupovala i na višim cijenama nego
drugi…
Raspon od prometa 100.000- 500.000 tj .od ACI- DDJH- valjda si tu nekaj prodavala duuuuuuuugo
jer : od PTKM- na niže- ti je promet od 82.000,00 kuna……….kako si to duuuuugo prodavala?
Pa , koliko ti trošiš mjesečno – isključivo za sebe / ili obitelj , ako je imaš/?
Milijune? Nemoj tu računati – ono kaj izgubiš na kladionicama.