Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bad to worse [smiley]

E, stvarno sam mislio da Real danas ima šanse protiv Brcelone… [bye]

šteta što ih barca nije našodrala malo jače…….a mogla je [smiley]

How is business ?

– profit is good, I*m winner.

– upravo mi neki Genclerbirligi na solo okladi donio 2.000kn.
– još očekujem u nekim kombinacijama da mi toliko donese i Udinese, ali to će svi igrati pa možda prodaju.
– medvjedi mi donose solidnu lovu.
– a nije loš ni Dinamo, obradovali su me s lovom koju sam na njima zaradila zahvalna sam i gospon Mamiću jer mi je prošla oklada na puno golova.

– a za gospon Jamesa.
– zicer oklada je bila GG ili više golova, bar su tako preporučali na sportskim blogovima.
– a tko će od njih pobijediti to mi je stvarno nevažno, a još gluplje je gubiti vrijeme i to gledati, na tim događajima je jedino važno zaraditi.

– sada gledam što bih igrala od hokeja, nemam pojma, naći ću neka 2 para za sitnu lovu.

– a Best buy kod dionica.
– ima jedna dionica koje trenutno najviše imam.
– a vijesti su super, ne možu biti bolje, ali kako je to insiderski info iliti dojava, te je o takvim stvarima službeno zabranjeno pisati dok se javno ne objave.

– I love this game.
Pozdrav !

How is business ?

– profit is good, I*m winner.

– upravo mi neki Genclerbirligi na solo okladi donio 2.000kn.
– još očekujem u nekim kombinacijama da mi toliko donese i Udinese, ali to će svi igrati pa možda prodaju.
– medvjedi mi donose solidnu lovu.
– a nije loš ni Dinamo, obradovali su me s lovom koju sam na njima zaradila zahvalna sam i gospon Mamiću jer mi je prošla oklada na puno golova.

– a za gospon Jamesa.
– zicer oklada je bila GG ili više golova, bar su tako preporučali na sportskim blogovima.
– a tko će od njih pobijediti to mi je stvarno nevažno, a još gluplje je gubiti vrijeme i to gledati, na tim događajima je jedino važno zaraditi.

– sada gledam što bih igrala od hokeja, nemam pojma, naći ću neka 2 para za sitnu lovu.

– a Best buy kod dionica.
– ima jedna dionica koje trenutno najviše imam.
– a vijesti su super, ne možu biti bolje, ali kako je to insiderski info iliti dojava, te je o takvim stvarima službeno zabranjeno pisati dok se javno ne objave.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Opet si svu kvotu srece potrosila na kladionici. Nece ti ostati nista za ljubav. Trebas to bolje balansirati.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ivka ovo i tebe ceka

Vaš link

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ivka ovo i tebe ceka

Vaš link

– to isto čeka i cca 30% vas na burzi.
– sjetimo se gospođe Miami, mojega Spliće, raznoraznih Barona.
– sigurna sam i kako 90% vas neće na burzi zaraditi.

– jeste li i vi potražili pomoć psihologa ??????

– meni za sada ta pomoć stvarno nije potrebna.
– a evo i Udinese mi uprihodilo lijepu lovicu.
– a sada idem trošiti tu lovicu.

– I love this game.
Pozdrav !

Ivka ovo i tebe ceka

Vaš link

– jeste li i vi potražili pomoć psihologa ??????

– meni za sada ta pomoć stvarno nije potrebna.
– a evo i Udinese mi uprihodilo lijepu lovicu.
– a sada idem trošiti tu lovicu.
[/quote]

Meni je jos manje potrebna pomoc psihologa

Nemam problema sa kockanjem, nemam ljubavnih problema, imam posao, nisam zaglavio u nelikvidnim investicijama…

Nemaš obitelj, nemaš djece , nemaš previše kućnih ljubimaca…..imaš novac kojim se kockaš…
Godine su otišle u nepovrat, muž je otišao, djeca te ne posjećuju…roditelj u staračkom domu…
Ali, imaš dionice i kocku..sretan si . jer to su ti to i-djeca i muž i mladost i radost !
Zato , kockajmo se ljudi…to su prave vrijednosti….veli kolegica Ivana7.

To je to, Ivana7……..? Pa, fakat…idi trošiti tu lovicu……..
Nevjerojatan talent ……potrošen na ……………..????? NOVAC NA KLADIONICAMA ?????????
Pa , da mi je to ZADNJE U ŽIVOTU , ne bih se kockala na kladionicama…na utakmice….
jednostavno , ne mogu vjerovati – da postoje žene – koje tak žive……….impresionirana sam
takvom sebičnošću.! Taj dečko s kojim si išla u restoran na ribice..to je neki penzić, kojeg
si osvojila na okladi…???

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Reci,draga…tko ti šalje INFO ? I kako se to plaća….?

Ladies please don’t fight, James is here all night. [wink]

..sjetimo se gospođe Miami…..pa kaj , sam ti pokojna da me se moraš sjećati….???
Tu sam …imam posla preko glave na sve strane…i sve ide po planu…pa će i burza!

New Report

Close