Danas bi mogli biti svjedoci jednog malo jačeg pada cijena dionica pa ipak je petak kraj tjedna i 50 % investitora je već krenulo na odmor.
Danas bi mogli biti svjedoci jednog malo jačeg pada cijena dionica pa ipak je petak kraj tjedna i 50 % investitora je već krenulo na odmor.
da, evo upravo je palo +0,40%
Prati evropu sastanke buducnost eura, nemojmo pisat samo da pisemo
buducnost eurozone, evo nesto dogovoreno, slabo jutros podrzano u nasim medijima, ne promjena lisabonskog vec medjudrzavni ugovor za 17+6 zemalja, englezi iz gledalista, svedi, madjari i cesi se zagrijavaju pa mozda udju kad razmisle:
uvjerio zenu da smanjimo izlozenost kapitala/stednje nominirane u eurima. dio zavrsio po njenom gustu u chf, a dio ce po mom u dionice. oslobodjena prva tura svjezeg casha za dionice, poceo s bozicnim kupnjama ovaj tjedan, postavio se, nesto vec upalo. na wc citanje idem s grahamom ili knjigama o buffettu umjesto fantasyia i krimica – da mi ponove ono sto znam – poduzeca s dugorocnim trendom dobiti, dobro profitabilna po povratu na kapital, i cijenom dionica P/E 6,7,8 imaju debeli sigurnosni visak!
zašto chf, kad je pegan uz eur?
ako padne eur, chf ide dole…švici izvoze u EU…
Potpis ugovora HR sa EU pozdravile su europske i svijestke burze, sve se lijepo zeleni [rolleyes]
Potpis ugovora HR sa EU pozdravile su europske i svijestke burze, sve se lijepo zeleni [rolleyes]
Još malo pa ćeš i ti doći na nulu….tamo negdje oko 2039.
sumnjam da ću ikada vratiti izgubljeno ……
———————————————————————————————————————–
Ovo nije pitanje, ovo je činjenica ;
10. prosinac 2011.| Ozren Podnar,VLM
Usmjeravaju li rejting agencije krizu po svijetu?
http://www.poslovni.hr/vijesti/usmjeravaju-li-rejting-agencije-krizu-po-svijetu-192161.aspx
sumnjam da ću ikada vratiti izgubljeno …
gospon Loris.
– a je li moralo tako biti.
– dosta zanimljivo na više tema pišete o tim urotama o čemu nikada nisam ni razmišljala, zanimljivi su mi ti vaši postovi u kojima sigurno ima puno istine.
– a sada mi odgovorite na par pitanja.
– jesam li vas na vrijeme upozoravala za te investicije na kojima ste pogubili lovu ???
– i što mislite je li se mogla izgubiti lova na mojim investicijama ???
– I love this game.
Pozdrav !
gospon Loris.
– a je li moralo tako biti.
– dosta zanimljivo na više tema pišete o tim urotama o čemu nikada nisam ni razmišljala, zanimljivi su mi ti vaši postovi u kojima sigurno ima puno istine.
– a sada mi odgovorite na par pitanja.
– jesam li vas na vrijeme upozoravala za te investicije na kojima ste pogubili lovu ???
– i što mislite je li se mogla izgubiti lova na mojim investicijama ???
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ivana sedma,
U tvojim preporukama ili riječima ima samo zakašnjelih poštenja.
Mislim da nova Vlast mogla bi se poigrati s internosti Hanfe. To što su spržili jednog od većih muljatora ili mog avatara je samo početak.
Strpljenja .
Savjet ; ako muljaš, nemoj više !
U tvojim preporukama ili riječima ima samo zakašnjelih poštenja.
– sigurno nema zakašnjelog poštenja.
– sa vama se nikad nisam svđala, ali sam vas upozoravala upravo na ovoj temi.
– sjetite se onoga gubitaša u kojem ste bili u top10.
– pa je potom na ovoj temi izišao Lorisov poučak.
– sve je to bio dio jedne dobre zahebancije ali iz toga niste izvukli nikakvu pouku.
– sada je kasno, izgubljeno se teško može vratiti.
– platili ste skupo školovanje, valjda ste nešto i naučili.
– probajte sada zarađivati na ovoj burzi, crobex je dosta nisko, prilika ima dosta.
– želim vam puno uspjeha.
– I love this game.
Pozdrav !
– sigurno nema zakašnjelog poštenja.
– sa vama se nikad nisam svđala, ali sam vas upozoravala upravo na ovoj temi.
– sjetite se onoga gubitaša u kojem ste bili u top10.
– pa je potom na ovoj temi izišao Lorisov poučak.
– sve je to bio dio jedne dobre zahebancije ali iz toga niste izvukli nikakvu pouku.
– sada je kasno, izgubljeno se teško može vratiti.
– platili ste skupo školovanje, valjda ste nešto i naučili.
– probajte sada zarađivati na ovoj burzi, crobex je dosta nisko, prilika ima dosta.
– želim vam puno uspjeha.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
How is business ?