Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BRIN.

– odavno nisam ništa pisala o ovoj dionici,
– ali moram napisati kako je tu došlo do promjene kod ciljanog targeta.
– dok su gospon Lopina i društvo za posmrtnu pripomoć "Breza" akumulirali ovu dionicu na 20kn ja sam lijepo napisala biti će toga i po 15kn.
– sada ako ste to kupili na 15kn stavite se odmah na prodaju 16kn ,
– a kupnju slobodno spustite na 10-12kn.
– i na blesavim dionicama se može zaraditi ako pravilno radite.
– gospon Lopina je prodao samo dio toga, prodaće vam on i sve ostalo ali zašto plaćati po 15kn ako će vam on to prodati i po 10kn.
– vi se s kupnjom ne trebate žuriti, a gospon Lopini živci popuštaju, polako ali sigurno.

– I love this game.
Pozdrav !

Masline su obrane i javljam se za riječ.

ZIF Kapitalni fond isplaćuje dividendu od zadržane dobiti iz 2001. 27 lipa po dionici,minimalno ali
da je dobiti i ako je bude biti će i dividende

JAKT u likvidaciju,moglo se kupovati na 20/možda bude još/a NAV 73-ovdje će biti
izuzetna velika zarada

FMPS_NAV 75,BID po 20,a neki imaju keša i čekaju Godoa,dočekat će m.da marijanova

QUNE_NAV 117,cijena 27,diskont 73%..trebalo bi biti obrnuto tj.sa rastom od 200% dionica bi bila na
fair cijeni,FIma invest vodi fond,i to je riješeno,da li će ovdje biti dividende.Škegro morao prepustiti
upravljanje Fima investu.Zašto baš Fimi koja ima očajan renome.Ali kukuriku dolazi/čačić ima šansu/

SLPF,preuzimanje po 27-prošlost,nominala sa 90 snamjena na 20,što će se dogoditi sa ovih oslobođenih 70 kn,da li će to biti isplačeno dioničarima pojma nemam.Počimaju otkuljivati vlastite dionice ali ne preko cijene NAV.Što čekate kešpljupci da SLPF napuca cijenu do 40 kn i više i da vam skine
skorup ispred nosa

BRIN,ljubavi moja,da li te čeka sudbina SLPF ,JAKT ili Kapitalnog fonda,u dividendu ne vjerujem s obzirom na pad NAV,ali nikad ne reci nikad, kako god okreneš win win situacija.Dobro je da je Ivana kontra ove dionice.To je siguran znak dobre perspektive tj.zarade i rasta cijene dionice.

A vi kupujte fondovslkp smeće HT,ERNT i sl.i zaradite jedva desetak posto godišnje a ja ću 100 ili
200% u godinu dvije.

BRIN+SLPF+FMPS+QUNE+JAKT=med mlijeko u potocima.ali sigurno!
[/quote]

Brate Lopina od tolike količine meda i mlijeka u potocima dobit ćeš šećernu bolest. U svakom slučaju sretno [embarass]

BRIN.

– odavno nisam ništa pisala o ovoj dionici,
– ali moram napisati kako je tu došlo do promjene kod ciljanog targeta.
– dok su gospon Lopina i društvo za posmrtnu pripomoć "Breza" akumulirali ovu dionicu na 20kn ja sam lijepo napisala biti će toga i po 15kn.
– sada ako ste to kupili na 15kn stavite se odmah na prodaju 16kn ,
– a kupnju slobodno spustite na 10-12kn.
– i na blesavim dionicama se može zaraditi ako pravilno radite.
– gospon Lopina je prodao samo dio toga, prodaće vam on i sve ostalo ali zašto plaćati po 15kn ako će vam on to prodati i po 10kn.
– vi se s kupnjom ne trebate žuriti, a gospon Lopini živci popuštaju, polako ali sigurno.

– I love this game.
Pozdrav !

Masline su obrane i javljam se za riječ.

ZIF Kapitalni fond isplaćuje dividendu od zadržane dobiti iz 2001. 27 lipa po dionici,minimalno ali
da je dobiti i ako je bude biti će i dividende

JAKT u likvidaciju,moglo se kupovati na 20/možda bude još/a NAV 73-ovdje će biti
izuzetna velika zarada

FMPS_NAV 75,BID po 20,a neki imaju keša i čekaju Godoa,dočekat će m.da marijanova

QUNE_NAV 117,cijena 27,diskont 73%..trebalo bi biti obrnuto tj.sa rastom od 200% dionica bi bila na
fair cijeni,FIma invest vodi fond,i to je riješeno,da li će ovdje biti dividende.Škegro morao prepustiti
upravljanje Fima investu.Zašto baš Fimi koja ima očajan renome.Ali kukuriku dolazi/čačić ima šansu/

SLPF,preuzimanje po 27-prošlost,nominala sa 90 snamjena na 20,što će se dogoditi sa ovih oslobođenih 70 kn,da li će to biti isplačeno dioničarima pojma nemam.Počimaju otkuljivati vlastite dionice ali ne preko cijene NAV.Što čekate kešpljupci da SLPF napuca cijenu do 40 kn i više i da vam skine
skorup ispred nosa

BRIN,ljubavi moja,da li te čeka sudbina SLPF ,JAKT ili Kapitalnog fonda,u dividendu ne vjerujem s obzirom na pad NAV,ali nikad ne reci nikad, kako god okreneš win win situacija.Dobro je da je Ivana kontra ove dionice.To je siguran znak dobre perspektive tj.zarade i rasta cijene dionice.

A vi kupujte fondovslkp smeće HT,ERNT i sl.i zaradite jedva desetak posto godišnje a ja ću 100 ili
200% u godinu dvije.

BRIN+SLPF+FMPS+QUNE+JAKT=med mlijeko u potocima.ali sigurno!
[/quote]

Brate Lopina od tolike količine meda i mlijeka u potocima dobit ćeš šećernu bolest. U svakom slučaju sretno [embarass]
[/quote]
U ZIFovima sreće ne treba,to su ziceri,već samo disperzija i moliti boga da ne povuku istovremeno tako da se dobit može multiplicirati.

ZIFovi=med i mlijeko u potocima, sa malo strpljenja!

Molba.

– molila bih vas da ne spamate ovu temu s kopiranjem više postova i onda kao gospon Lopina ispod svega toga napišete "he-he".

– umjesto tog glupog kopiranja dovoljno je napisti manki i ime ili postajte samo jednu rečenicu koja je bitna za vaš post.

– I love this game.
Pozdrav !

Molba.

– molila bih vas da ne spamate ovu temu s kopiranjem više postova i onda kao gospon Lopina ispod svega toga napišete "he-he".

– umjesto tog glupog kopiranja dovoljno je napisti manki i ime ili postajte samo jednu rečenicu koja je bitna za vaš post.

– I love this game.
Pozdrav !

Sta je danas bilo na Larinom izboru ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

– zbog nogometa večeras nije išla moja omiljena sapunica.
– zahvaljujući tom Dinamu i njegovu porazu, te pobjedi Medvešćaka i Olimpije ja sam i danas na kladionici zaradila lijepe novce što ne mogu reći i za burzu gdje konstantno već 4 dana gubim novce.

– I love this game.
Pozdrav !

– zahvaljujući tom Dinamu i njegovu porazu, te pobjedi Medvešćaka i Olimpije ja sam i danas na kladionici zaradila lijepe novce što ne mogu reći i za burzu gdje konstantno već 4 dana gubim novce.

– I love this game.
Pozdrav !

Kakav to investitor gleda "dnevne" zarade/gubitke na burzi..Po tom nacinu racunanja XY bi dnevno gubio/dobivao po par miljuna kuna ovisi kako burza ide gore dole…..Tek kad prodas racunas dobitak prije toga nista.

...

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Dao sam ti 100% i to je diglo ocjenu na samo 20%, u samo 8 minuta su ti zabili 4 asa. 🙂

A nista prodaj nesto dionica i prebaci te pare na kladionicu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

…Tek kad prodas racunas dobitak prije toga nista.

– neke dionice možda nikada nećete ni prodati.
– a to računanje gibitka/dobitka, pa puno sam o tome čitala na temi INGR, DKVS, MGMA…..
– neke dionice vam nikda neće biti na onim cijenama po kojima ste ih vi kupili.

– zbog svega toga je dobro pratiti koliko vam portfelj trenutno vrijedi.

– I love this game.
Pozdrav !

Dao sam ti 100% i to je diglo ocjenu na samo 20%, u samo 8 minuta su ti zabili 4 asa. 🙂

– većina investitora o sebi ima visoko mišljenje.
– pa i vi ste napisali što ću zaraditi s ovakvim investiranjem o kojemu tu pišem.

– zaraditi ću dobre dividende a moje investicije će najmanje od svih ostalih pasti.
– svi vi znate kako to i nije nešto pametno.
– ja tu pišem o onim najjednostavnijim investicijama.
– isto tako se i kladim na par parova i pretežno dobivam.
– većina ove ekipe tu na forumu se kladi, ali ih ne ide, jer su prepametni, oni su danas pokušali pogoditi cijelu ligu prvaka, a to ne ide.
– isto tako kod dionica, klade se na visokorizične špekulacije, a ni to ne ide.

– svi vi tamo negdje u podsvjesti jako dobro znate gdje griješite.
– upravo zbog toga većina vas mrzi moje pisanje, jer jako dobro znate kako sam u pravu.

– a ta kladionica je usputna zahebancija gdje zarađujem za đeparac.
– da je to sigurno tu bih stavljala velike novce, ali tu vam sigurnosti nema.
– ali neki omjer ulaganja 99% burza 1% kladionica mislim kako je u redu.

– trejdanje, ne hvalite se, znam pogubili ste lijepu lovu.
– probajte se baviti investiranjem.

– nikako ne mogu razumijeti štednju s 2% kta i investiranje na burzi koje vam nosi 5%….10% dividendnog prinosa.
– počmite pisati pozitivno na ovome forumu kako od tih 2%kta nema ništa jer će ih inflacija popapati.
– dionice koje vam u ovoj krizi nose 5-10% su puno bolje investicije.
– jer jednog dana će i ova kriza proći, a tada će vaše dobre investicije koje prežive ovu krizu vrijediti pravo bogatstvo.

– I love this game.
Pozdrav !

– nikako ne mogu razumijeti štednju s 2% kta i investiranje na burzi koje vam nosi 5%….10% dividendnog prinosa.
– počmite pisati pozitivno na ovome forumu kako od tih 2%kta nema ništa jer će ih inflacija popapati.
– dionice koje vam u ovoj krizi nose 5-10% su puno bolje investicije.
– jer jednog dana će i ova kriza proći, a tada će vaše dobre investicije koje prežive ovu krizu vrijediti pravo bogatstvo.

– I love this game.
Pozdrav !

Ivana,

Kamata je zagarantirana, dividende nisu. Pitanje je koliko su dividende odrzive. Ako kriza potraje mnogi ce prestati placati dividende i cijene tih dionica ce padati.

Kamata je zagarantirana, dividende nisu. Pitanje je koliko su dividende odrzive. Ako kriza potraje mnogi ce prestati placati dividende i cijene tih dionica ce padati.

– zbog toga vam ide disperzija.
– dobro vam je i zlato koje se ne može kupiti u RH ali može u Sloveniji.
– zbog toga sam i stavila malo veću lovu u novčani fond ali me doslovno ubija taj godišnji prinos od nevjerovatnih 2% kta.

– I love this game.
Pozdrav !

– zbog toga vam ide disperzija.
– dobro vam je i zlato koje se ne može kupiti u RH ali može u Sloveniji.
– zbog toga sam i stavila malo veću lovu u novčani fond ali me doslovno ubija taj godišnji prinos od nevjerovatnih 2% kta.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Mislim da GLD, ETF-ove ili dionice kompanija koje se bave vedjenjem zlata mozes kupiti i preko Hrvatskih banaka. Ali ne znam koliko to kosta.

Tvoja je diverzifikacija dosta losa. Kako sektorski tako i geografski.

Drugi problem je sto si zaglavila u nelikvidnim dionicama sto je uvijek veliki rizik.

New Report

Close