Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

oznojila me kupovina. nek je zdravlja.

bez zurbe

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

ajde Ivana7 da cujemo neki BB…

Kuna je probila 7,50

7,5044

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Kuna je probila 7,50

7,5044

Lose za one koji moraju otplacivati kredite sa valutnom klauzulom. Dobro za one koji prodaju robe i usluge van Hrvatske.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Kuna je probila 7,50

7,5044

Lose za one koji moraju otplacivati kredite sa valutnom klauzulom. Dobro za one koji prodaju robe i usluge van Hrvatske.
[/quote]

nek me nešto posere. još kad bi dollar ojačao u odnosu na euro…uf…

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

@Lopina

Brin -6,59%, promet 3.203,40 HRK

??????

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@Lopina

??????

Bitno je da se likvidnost povecava

@Lopina

??????

jel to lopina konačno priznao poraz i posve izišao iz BRIN-a? [lol]
gdje možemo očekivati novi žešći druk?

Kuna je probila 7,50

7,5044

[/quote]
Intervencija. 7,49.

@Lopina

??????

jel to lopina konačno priznao poraz i posve izišao iz BRIN-a? [lol]
gdje možemo očekivati novi žešći druk?
[/quote]
A kako nam tek svima lupa jedinice:) hahahaha
A bolje i +1 nego -6!!:)

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Kuna je probila 7,50

7,5044

[/quote]
Intervencija. 7,49.

[/quote]

Vjerojatno

Kuna je probila 7,50

7,5044

Days High
7.6065
Days Low
7.4223

New Report

Close