HIMR-a evo ti dobar savjet.(normalno INA je na prvom mjestu)
– HIMR zar nije on na najvišoj cijeni, dosta skupo za moj ukus, ja volim kupovati jeftino.
– INA pa i ona je dosta skupa, tko ne vjeruje može to na jednom forumu i pročitati, iako mislim kako je dugoročno INA sigurno dobra investicija.
Večeras na Dnevniku.
– o mogućuj odgodi privatizacije HT za godinu dana.
– već sam pisala o tome, a sada sam sigurna kako će to debelo kasniti.
– možda je to sada i dobro za našu burzu.
– naravno osim za one koji su prodali i zadnju dionicu, a nađe se pokoji, ima ih i na ovom forumu.
– sreto vam dečki čekanje korekcije, ima li tko da je danas u minusu?
– ma da me uhvati i korekcija od 20% to mi je samo zarada za ovih dvadeset dana, a to bi tada bilo kako došlo tako pošlo.
– ali ne vjerujem u toliku korekciju, ipak su tu fondovi, a zar nisu i neki veliki investitori koji ulažu i u Americi tu prodali dionice kako bi mogli ulagati u investicijske fondove,
– a ti investicijski fondovi i dižu cijenu PTKM, kakav obrat situacije, s nečijim novcima se ipak kupuje PTKM.
Pozdrav !
Vlada odlučila -IPO HT-a ide za 4 mjeseca (sredina lipnja) – (šifra: izbori su krajem godine) [smiley2]
Vlada odlučila -IPO HT-a ide za 4 mjeseca (sredina lipnja) – (šifra: izbori su krajem godine) [smiley2]
A predizborni kolac za gradjanstvo: IPO HEP-a (i par SPO-va u medjuvremenu).[smiley8]
avax10: ” Vlada odlučila -IPO HT-a ide za 4 mjeseca (sredina lipnja) – (šifra: izbori su krajem godine) [smiley2] ” znaci da ime vremena do korekcije [smiley1]
Ja očekujem dvije korekcije-jedna velika zbog neodrživog i prejakog dvomjesečnog rasta tržišta, pa onda jedna manja pred IPO HT-a. Neki će naravno vjerovati da korekcije neće biti do 06. mjeseca 2007. Sretno im [smiley2] .
sasko: ” avax10: ” Vlada odlučila -IPO HT-a ide za 4 mjeseca (sredina lipnja) – (šifra: izbori su krajem godine) [smiley2] ” znaci da ime vremena do korekcije [smiley1] ” Ja očekujem dvije korekcije-jedna velika zbog neodrživog i prejakog dvomjesečnog rasta tržišta, pa onda jedna manja pred IPO HT-a. Neki će naravno vjerovati da korekcije neće biti do 06. mjeseca 2007. Sretno im [smiley2] .
Za tebe i tvoje zdravlje je najbolje da već sada odeš 100% u keš i spokojno odspavaš do IPO HT-a.
mislim da još neće doći do korekcije, a ako dođe, nema veze. imam ja vremena čekati. osim toga, većinu portfelja čine mi dionice koje nisu pretjerano rasle (osim miv-a) i koje stoje na zdravim pokazateljima. takve su najbolje u korekciji. No, mislim da je još prerano govoriti o tako ružnim temama.
mislim da još neće doći do korekcije, a ako dođe, nema veze. imam ja vremena čekati. osim toga, većinu portfelja čine mi dionice koje nisu pretjerano rasle (osim miv-a) i koje stoje na zdravim pokazateljima. takve su najbolje u korekciji. No, mislim da je još prerano govoriti o tako ružnim temama.
ajde cayman nemoj sad i ti. pa daj mi objasni koliko je to MIV strasno rastao???. rast od 20% u odnosu na 09/2006. daj malo pogledaj gdje je sve ostalo u odnosno na to vrijeme. MIV ce tek rast…
edo: ” HIMR-a evo ti dobar savjet.(normalno INA je na prvom mjestu) ” – HIMR zar nije on na najvišoj cijeni, dosta skupo za moj ukus, ja volim kupovati jeftino. – INA pa i ona je dosta skupa, tko ne vjeruje može to na jednom forumu i pročitati, iako mislim kako je dugoročno INA sigurno dobra investicija.
Evo HIMR-a.
avax10: ” sasko: ” avax10: ” Vlada odlučila -IPO HT-a ide za 4 mjeseca (sredina lipnja) – (šifra: izbori su krajem godine) [smiley2] ” znaci da ime vremena do korekcije [smiley1] ” Ja očekujem dvije korekcije-jedna velika zbog neodrživog i prejakog dvomjesečnog rasta tržišta, pa onda jedna manja pred IPO HT-a. Neki će naravno vjerovati da korekcije neće biti do 06. mjeseca 2007. Sretno im [smiley2] . ” Za tebe i tvoje zdravlje je najbolje da već sada odeš 100% u keš i spokojno odspavaš do IPO HT-a.
Na dnevniku kažu da od IPO-HT-a neće biti ništa. Švabe ne daju.
MIV ce tek rast…
Tako je. Pa dajte malo vršite analize, usporedbe (ako znate)….. MIV je tek novorođenče na VSE burzi…. i po pokazateljima i po potencijalu spada u krug pet-šest najisplativijih ulaganja. Nešto slično kao ADPL prije godinu dana – a vidi gdje je sada[smiley8]
slažem se da je miv dobra dionica, ali nemojmo sad baš pretjerivati. sve ima svoj tijek i vrijeme i treba pustiti da se odradi fini rast cijene. ovakvi postovi ne donose dobro dionici jer MIV neće imati 5 puta veću cijenu od današnje tako skoro. Ja sam napisao 15000 kroz par mjeseci i 20000 za godinu, dvije i tu mislim da sam realan. ADPL je potpuno nešto drugo i ja to ne bih uspoređivao. Iskreno, MIV po ovim cijenama nikad ne bih kupio, ali vidim ima ih koji bi.