zar se ovdje ne piše o best buy dionica ?
kakve veze onda ima knjiga? bez obzira što se radi o dionicama, zar da sada počnemo reklmairati knjige o dionicama, koja je kome naj, best buy? što su napisali u stranom tisku o ovoj ili onoj knjizi?
wtf, MODERATORI, ovakvo kvazi moderiranje dovodi do gušanja mnogih koji čitaju ovaj forum. među njima sam i ja, redovito pratim, ali iako do sada nisam pisao, znam da mnogi ne odobravaju vaše toleriranje.
barmen,
ako ti je želja da educiraš, raspravljaš, puno više ćeš postići da sam diskutiraš kao nedavno u tvojem postu. ljudi nisu glupi, barem neki, vole raspravljati, ali copy-paste ….. ispada da nemaš vlastito mišljenje, stav, da nisi sposoban za raspravu … sorry, ali tako ispada, a čini mi se da imaš potencijala …
ja sam barmena stavio na ignore, ali očito beskorisno jer ga svi citiraju. ali drago mi je da je svojim bezobraznim spamanjem stvorio ogromnu kritičku masu ljudi kojoj je zgradio tu svoju knjižicu. i to je učinio upravo na forumu koji je najveće porencijalno tržište za tu knjigu. pun pogodak, nema šta.
…
@grupa nickova:
više puta sam rekao kako smatram da već samo poticanje naroda na obrazovanje diskvalificira tezu o reklamiranju, te da je argumentirano poticanje na obrazovanje istinski doprinos topicima na forumu…
ali, još se nešto tu ima za reći. gruden: "za sve što činimo dobivamo neku nagradu". to bi ujedno bilo objašnjenje zašto grupa nikova tako uživa kontrirajući wall street journalu i financial timesu, profesoru s ivy leaguea, i zašto me jednostavno ne stavi na ignore listu.
ljudi, neke televizijske programe sam prestao gledati jer imaju previše reklama, nema što ne bih dao za ignore listu na televiziji. ali vi očito dobivate neku nagradu komunicirajući sa mnom, ne stavljajući me na ignore [smiley]
Tvoja knjiga nije i jedina koja se bavi "obrazovanjem" sudionika tržišta kapitala. Zašto i njih ne reklamiraš?
Da li zbog toga što svakom takvom prodanom knjigom tebi u džep ne ide ni jedna jedina kuna?
Zaboli tebe ona stvar za poticanje naroda na obrazovanje i istinski doprinos topicima na forumu…
To što radiš je reklamiranje u svrhu osobne imovinske koristi i zabranjeno je na forumu.
Ali koga briga…ti ćeš i dalje spamati gdje god stigneš.
Veliki pozdrav moderatorima foruma
…
@grupa nickova:
više puta sam rekao kako smatram da već samo poticanje naroda na obrazovanje diskvalificira tezu o reklamiranju, te da je argumentirano poticanje na obrazovanje istinski doprinos topicima na forumu…
ali, još se nešto tu ima za reći. gruden: "za sve što činimo dobivamo neku nagradu". to bi ujedno bilo objašnjenje zašto grupa nikova tako uživa kontrirajući wall street journalu i financial timesu, profesoru s ivy leaguea, i zašto me jednostavno ne stavi na ignore listu.
ljudi, neke televizijske programe sam prestao gledati jer imaju previše reklama, nema što ne bih dao za ignore listu na televiziji. ali vi očito dobivate neku nagradu komunicirajući sa mnom, ne stavljajući me na ignore [smiley]
Tvoja knjiga nije i jedina koja se bavi obrazovanjem sudionika tržišta kapitala. Zašto i njih ne reklamiraš?
[/quote]
to što mislim da je "mala knjiga koja i dalje pobjeđuje tržište" najbolja knjiga ikad napisana o tržištu kapitala tebe ne bi trebalo spriječiti da preporučiš bolju.
izostanak protuprijedloga – desetaka protuprijedloga! – je logičan kao i napadi na "malu knjigu".
doista, malo je ljudi u dionicama koji žele obrazovati ovce od kojih očekuju da, beeee, preplate njihove papire, kao što je malo i ljudi u kešu koji žele obrazovati vlasnike papira od kojih očekuju da im ih jeftino prepuste [smiley]
no, eto, ima nas koji volimo poticati ljude na obrazovanje…
onako, iz dubine duše, nije li ti ipak malo čudno što na forumima razni tipovi preporučuju kupnju/prodaju najrazličitijeg smeća, i svi oni zajedno nisu pretrpjeli napada koliko "mala knjiga koja i dalje pobjeđuje tržište"?
…
ali, nije li ti čudno da je nekoliko članova na ovom forumu na sav glas pozivalo na kriminal, konkretno na krađu autorskih prava, a da je vrlo malo članova to kritiziralo, dok se poziv na obrazovanje artiljerijski, i to očito organizirano, napada nesmanjenom žestinom već dva mjeseca? [smiley]
pozivi na kriminal često su nailazili na odobravanje.
među napadačima "male knjige" bilo je i ponosnih štovatelja kriminala.
…
[/quote]
Ne nekoliko članova foruma, nego konkretno, JA, moja malenkost je ponudila knjigu svima koji je žele, međutim dva puta mi je post bio obrisan od strane moderatora ali imao sam veoma ugodan razgovor s moderatorima i to smo sve riješili… Uostalom, slobodno me prijavite USKOK-u, čak vam dam i svoju IP adresu da vam olakšam vaše istjerivanje pravde, i nisam iza proxyja i ne koristim Tor…
A ukoliko ste vać toliki altruist, te želite pomoći svima koji neznaju, što niste onda kao ja ponudili knjigu besplatno?
btw. knjiga je prvi put izdana 2005., znači svi koji su kupili knjigu i pročitali je, nisu tokom 2008. i 2009. izgubili ni 1$?
Gospodine Birtić kako ide prodaja.? Kupuje ova bagra retardirana preseratorska išta? Kriminalci jedni,toliko ste truda uložili a prodaja nula.
Nemojte prestati reklamirati malu knjigu a pogotovo nemojte prestati pisati na poslovnom forumu. Meni ste jako lijepi i gotovo da ne čitam Vaše postove jer ne mogu odlijepiti pogled od vaše slike [kiss]
best buy best buy best birtić [kiss]
barmen,
pa nije knjiga pretrpila napade, nego ti. odnosno, način na koji reklamiraš, pardon, potičeš ljude na obrazovanje, koristeći samo jednu knjigu koju predstavljaš na takav način. pored toga, imaš financijeske koristi …..
i opet mi se čini kako je ovo sve tebi itekako jasno. samo ne kužim, dok čitam neke tvoje postove, činiš se ok, sasvim čitko i pitko, ali ovo, brale, ne da ti ne ide u korist, nego …..
Uuuu, zahuktalo se.. Izgorio si Birtiću.. [tongue]
btw, ovo što si ti napravio sebi, ja ne bih niti najljućem neprijatelju.. prijatno
koliko je birtić raspiz..o forumaše vidi se po ocjenama koje dobiva…a i zvjezdica mu je jučer bila žuta, a danas je već crvena….ne čini li vam se birtiću da nešto pogrešno radite?????’ [bye]
Molim cijenjene članove foruma da ne budu pre grubi kad se obračaju korisniku barmenu. Riječ je o čovjeku koji je sve – ali doslovno sve izgubio na dionicama. To tog saznanja sam došao pročitajući dnevnik malog ulagaća. Bio sam prestravljen,čovjek je komunicirao s duhovima na na osnovu toga ulagao svoje i tuđe novce. Strašno.
Danas tvrdi da su ga ti duhovi prevarili jer je bio mlad i neiskusan. Ali usput je i nešto naučio pa sad on prodaje pamet a mi,po njegovim riječima:ovce,beeeeee,retardanti preseratorski,dokazani kriminalci bi to trebali kupovati.
Zato poštovani kolege,budite nježni,imajte razumjevanja,čovjeka treba voljeti kad to najmanje zaslužuje.
ps: birtiću sad me možeš zvati retardiranim [lol]
…
@grupa nickova:
Tvoja knjiga nije i jedina koja se bavi obrazovanjem sudionika tržišta kapitala. Zašto i njih ne reklamiraš?
[/quote]
to što mislim da je "mala knjiga koja i dalje pobjeđuje tržište" najbolja knjiga ikad napisana o tržištu kapitala tebe ne bi trebalo spriječiti da preporučiš bolju.
izostanak protuprijedloga – desetaka protuprijedloga! – je logičan kao i napadi na "malu knjigu".
doista, malo je ljudi u dionicama koji žele obrazovati ovce od kojih očekuju da, beeee, preplate njihove papire, kao što je malo i ljudi u kešu koji žele obrazovati vlasnike papira od kojih očekuju da im ih jeftino prepuste [smiley]
no, eto, ima nas koji volimo poticati ljude na obrazovanje…
onako, iz dubine duše, nije li ti ipak malo čudno što na forumima razni tipovi preporučuju kupnju/prodaju najrazličitijeg smeća, i svi oni zajedno nisu pretrpjeli napada koliko "mala knjiga koja i dalje pobjeđuje tržište"?
http://www.youtube.com/watch?v=Xc3AwGwCKIE
[/quote]
"preporuka" = reklama
i da se radi o Bibliji i dalje bi bila reklama, što god ti trubio o tome
reklama je zabranjena na ovom forumu (veliki pozdrav moderatorima)
napad nije na knjigu, već na tebe osobno
reklamiraš knjigu od čije prodaje imaš osobnu korist (još jedan pozdrav moderatorima)
Ljudi, evo prijedlog. Ma naprosto mi žao tog Birtića. Išao sam po netu tražiti unazad i pročitao sam njegove kolumne, pa ne sve ali dobar dio njih i zaiskreno se sažalio na njim. Probao sam mu objasniti da je njegov jedini preostali value (vrijednost) dionice koje nikada neće prodati. Tako će sve vrijeme dok ih ne proda imati trajan i vrlo bolan podsjetnik dostupan jednim klikom mišem, na sve, baš na sve kako ne treba investirati na burzi/burzama. I to će mu biti najveći VALUE. Pa ljudi da li ste svijesni da neke investicije koje je tada zagovarao, kitio lijepim i velikim riječima, da bi te neke investicije morale odraditi i više od 1000%, ne nije grešeka – T I S U Ć U I V I Š E % i da ni tad nije garantirano da bi čovjek došao na nulu. To je jedna varijanta. Druga varijanta je da je čovjek realizirao svoj gubitak i poslao sve u MP3. Tako da u potpunosti razumijem njegovu ogorčenost, cinizam i skrivanje iza velikih riječi, citiranje velikih svjetskih autora i mislioca. Jer ako su ono sve Birtićeve riječi onda je čovjek stvarno načitan, vrlo obrazovan, najvjerojatnije vrlo ugodan za biti u društvu s njim, pretpostavljam. Ozbiljno razumijem. I zato mu sve opraštam. Jer ako je kolega Lavgar u pravu, da je Birtić izduvao i svoju i ženinu i lovu od familije, hej ne bih želio biti na njegovom mjestu i živjeti s tim stresom – priznajte da ne bi nitko od vas. I zato mu opraštam. Čak mislim da bi čovjeku trebalo i pomoći, a riječi bez djela ne vrijede, tako da ću odmah sutra dati svoj doprinos tako da idem u knjižaru, kupujem tu jebenu knjigu i ostaviti ću je u mom omiljenom kafiću među dnevnom štampom, na besplatnoj dispoziciji svakome tko smatra da u to vrijedi zaviriti. Ja neću tražiti vrela investiranja u njoj jer još uvijek stojim kod mišljenja da čovjek koji prizna da je nešto radio u životu, a u smislu da je bio javna osoba i htio ne htio, bio u poziciji da svojim tekstovima utječe na možebitno razmišljanje drugih, prizna prilikom reklamiranja svoje knjige da nije imao pojma o čemu piše, tj da je radio nešto (investirao) a nije imao pojma što radi ali je takve rabote prikazivao u svojim kolumnama kao univerzalnu istinu investiranja – pa ako ste razumni, a čini mi se da većina vas i jest, pitajte se želite li čitati takvog autora i kakav je uopće autorov kredibilitet? Ali kažem još jednom, razumijem Birtića. Razumijem ljude koji se nakon kolosalnog gubitka bace s 74 kata. I zato mu opraštam. Samo neka se više na ovom forumu prestane reklamirati. Kolega James 1 je potpuno u pravu. Birtiću opraštam, moderatorima ovog foruma koji su dozvolili ovakvo bezlično reklamiranje i maltretiranje nas ostalih retarda, ispod nivoa pseudonima NE.
Ovime ujedno prekidam svaku daljnju konverzaciju vezanu za Birtića i njegov priručnik.