Barmenu,mislim da zloupotrebljavaš forum za samoreklamiranje.
Tvoje investicijske sposobnosti daju se isčitati iz tvog portfelja i cijena po kojima si kupio dionice.
Koristi druge oglašivačke medije za reklamu,a ne ovaj forum,jer to po pravilima foruma nije dozvoljeno.
Pozdrav
Ljudstvo,
kad smo već kod best buy s obzirom na fundamente…..vlasnika….te sektor,….
definitivno po mom skromnom mišljenju VUPIK najpodcijenjenija…i najbolja kupnja trenutno na ZSE…
Nije druk
Pogledajte malo i informirajte se pa ćete vidjeti
[smiley]
Ljudstvo,
kad smo već kod best buy s obzirom na fundamente…..vlasnika….te sektor,….
definitivno po mom skromnom mišljenju VUPIK najpodcijenjenija…i najbolja kupnja trenutno na ZSE…
Nije druk
Pogledajte malo i informirajte se pa ćete vidjeti
[smiley]
slažem se po ovoj cijeni, vupik, adpl i podravka! [thumbsup]
Trenutno po meni a dobro sam izanalizirao dark horsi su: DDJH, KSTT, HDEL, FNVC i VIS.
Nema za sada velikih prometa ali je potencijal za rast vrlo veliki ( tj. po mojoj računici sve dionice mogu do kraja godine odraditi od 50-200% ) [thumbsup]
Sve mi miriše na veću korekciju na burzi.
Mišljenja drugih ???????
Mišljenja drugih ???????
i ja sam do sada mislio tako, ali ako i ti očekuješ korekciju, znači da ja griješim i da je vrijeme za kupnju [rolleyes]
i ja sam do sada mislio tako, ali ako i ti očekuješ korekciju, znači da ja griješim i da je vrijeme za kupnju [rolleyes]
[/quote]
Zašto onda prodaješ sve što imaš ? [rolleyes]
Mišljenja drugih ???????
Korekciju sada? I prije Labour Daya? Vrlo malo vjerovatno.
Mišljenja drugih ???????
pa onda lijepo rasprodate sve i čekate u zasjedi da padne. jednostavno, zar ne?
nisam mislila to ovdje pisati, ali jednostavno ste me prisilili vašim spamanjem teme.
knjiga nije ništa posebno, ništa novo se tu ne može pročitati. ukratko ne vrijedi novaca koliko košta. čak i da je upola jeftinija ne bi se isplatilo kupiti je. ima puno bolje literature.
ja sam je imala priliku pogledati pa znam iz prve ruke. naravno, nisam je kupila.
ukratko, ima puno puno bolje literature na tu temu.
eto… moje mišljenje…
[/quote]
uz zahvalu što si pogledala knjigu, ne nužno i pročitala [smiley] slobodan sam reći da su knjigu nahvalili wall street journal: "mala knjiga koja pobjeđuje tržište je jedan od najboljih i najjasnijih vodiča za value investiranje", financial times: "najbolja knjiga o ovoj temi u mnogo godina", i mnogi drugi…
a slobodan sam i potaknuti te da preporučiš bilo koju drugu literaturu.
naime, očito je da je neznanje forumaša enciklopedijsko, i svaki korak prema znanju je dobrodošao.
moguće da i deset zapovjedi po tvojim kriterijima nisu ništa posebno, no ja mislim da su najbolji ustav ikad napisan i da je dobro često se podsjetiti…
isto mislim i za načela value investiranja, kojima se bavi mala knjiga [smiley]
[/quote]
Ja bih prije rekao da je neznanje autora enciklopedijsko. Ili je možda formulu value investiranja krivo pomnožio, zbrojio, vadio korijen (ne iz zuba) pa je tako došao do izračuna da je Hidroelektra na 1700,00 + strašno dobra value investicija. To može biti value investicija samo na jedan način, jedini preostali način. Autor nikada neće prodati dionicu hidroelektre. Tako neće realizirati gubitak i imaš Value. S velikim slovom namjerno. Ajd.
Kolega knjigu u ruke!
Rast je polagan, mic po mic, malo gore malo dolje, svejedno lagano gore.
Svejedno se nadam da ćete baš meni prodati svoju ATPL po mogućnosti što niže.
Sad slijedi ALI….
Nakon mini rastova nastaje STAMPEDO! Dok ne vidite 3-4 dana skokove preko 40-50% izbjegavajte prodaju i sklanjajte se sa 5-6% plusa jer to lako prošiša preko i onda je BYE BYE.