Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– pametan ste tip.
– znate kako sam na burzi napravila milijune.
– pa i od vas sam učinila milijunaša a da niste išli na kviz milijunaš.

Ako sam ja pametan, a ti napravila milijunasa od mene koliko si onda tek ti pametna ? [smiley]

Samo sam zelio raci da prelaskom iz likvidnih u nelikvidne dionice pomices svoj horizont ulaganja. Za izaci iz nelikvidnih dionica jednostavno treba vise vremena.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

– pametan ste tip.

Ako sam ja pametan, a ti napravila milijunasa od mene koliko si onda tek ti pametna ? [smiley]

Samo sam zelio raci da prelaskom iz likvidnih u nelikvidne dionice pomices svoj horizont ulaganja. Za izaci iz nelikvidnih dionica jednostavno treba vise vremena.
[/quote]

Mlada cura pa joj je i horizont širok.

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

– pametan ste tip.

[/quote]

I ja ću uči u klub milijunaša.
Uvjet:samo da Ivana piše što više.
I samo suprotno od njenih preporuka i uspjeh zagarentiran!

Na ZSE će teći med i mlijeko onome tko ne nasjeda Ivaninim podvalama!

Informanka.

– danas prema očekivanju,
– većina investicija u mojem portfelju je odradila lijepi rast koji mi je danas donio +1.94%.
– burza i burzovno trgovanje je i više nego dosadno tako da sam dio dana iskoristila za kupanje.
– evo konačno da imamo i koji oblak na nebu.

– I love this game.
Pozdrav !

I ja ću uči u klub milijunaša.
Uvjet:samo da Ivana piše što više.
I samo suprotno od njenih preporuka i uspjeh zagarentiran!

gospon Lopina.

– evo posložila sam karte, sve vidim.
– nikad od vas milijunaš, na žalost sirotinja ste bili i sirotinja će te ostati.
– u kartama vidim kako nikada u ruci nećete imati 100 novčanica od tisuću kuna.
– hebi ga takav je život, neki imaju a neki neće imati nikada ništa, to je jednostavno tako i to se ne može promijeniti.
– još uvijek na vas djeluju veliki uroci koji vas uništavaju u životu.

– I love this game.
Pozdrav !

– danas sam u plusu cca 1.8%, možda može i bolje od toga

Može, sutra minus 5% da te izuju za još 2 auta!!! [thumbsup]
Kolegice, lijepo sam rekao rješavajte se ERNT, KODT i ADPL, to će padati idućih 6mjeseci.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Na BRIN će teći med i mlijeko,danas,vjerovatno i sutra,a ubuduće kako bog da.

gospon Lopina.

– što vam točno znači to med i mlijeko ???
– evo napisali ste na stotine postova o tom BRIN-u, a danas se uopće nije trgovalo tom dionicom.
– a nije se trgovalo ni zadnja 3 tjedna.

– kakva su vaša očekivanja ???
– imam nešto tih dionica BRINA koje me samo brinu, i nitko mi to ne želi kupiti.
– kakve su vaše prognoze, hoće li biti koje transakcije s tom dionicom do kraja ove godine ???

– I love this game.
Pozdrav !

– danas sam u plusu cca 1.8%, možda može i bolje od toga

Može, sutra minus 5% da te izuju za još 2 auta!!! [thumbsup]
Kolegice, lijepo sam rekao rješavajte se ERNT, KODT i ADPL, to će padati idućih 6mjeseci.
[/quote]

Napisati jednom i pogriješiti – greška.
Napisati dva puta – budalaština.

Koji je ovo vama put?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

tražim partnere za projekt za srednju dalmaciju za sada. zainteresirani nek se jave na pp. za 30-40 minuta rada dnevno na godišnjoj razini zaradit će masnu mjesečnu plaću. za sljedeću godinu radit će bar duplo manje a dobit bi im trebala rasti. ovo bi mogao biti nečiji best buy danas.

lp

p.s.-nek se jave samo ambiciozni i ozbiljni

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

stanoviti roubini na twitteru je postao: "U.S. Consumer Confidence Falls to Lowest Since ’09. This strong sign of a double dip will shake a delusional market".
možda je dobro vrijeme da promislimo što je to value 🙂

www.knjigara.com

stanoviti roubini na twitteru je postao: "U.S. Consumer Confidence Falls to Lowest Since ’09. This strong sign of a double dip will shake a delusional market".

barmen, imaš jedan forum grada Čazme. To je malen gradić, iako ima bogatu povijest. No, poanta je u tome što Grad Čazma ima forum, a ti valjda jedino na tom forumu nisi ostavio ovu poruku.

A value je posuditi u knjižnici Malu knjigu jer joj je cijena previsoka.

barmen, imaš jedan forum grada Čazme. To je malen gradić, iako ima bogatu povijest. No, poanta je u tome što Grad Čazma ima forum, a ti valjda jedino na tom forumu nisi ostavio ovu poruku.

A value je posuditi u knjižnici Malu knjigu jer joj je cijena previsoka.
[/quote]

hahaha shebo mi je barmen oglas. sad ispada neozbiljan pored njegovog, a nije. hahahaha

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

New Report

Close