gospon Splićo.
– pa i vi ste plod jedne socijalističke ljubaviPozdrav !
Samo se nadaj, ako si ti CRVENDAĆ nismo mi ostali!
– kupnjom dobre firme ipak ste kupili nešto konkretno.
– i u najvećoj krizi mnogi će kruh kupovati svakodnevno.
– I love this game.
Pozdrav !
To ti ja govorim cijelo vrijeme. Sto su ljudi siromasniji to jedu vise kruha, a manje mesa. Broj pekara se povecava.
Dakle CKML je best buy [smiley]
– I love this game.
Pozdrav !
To ti ja govorim cijelo vrijeme. Sto su ljudi siromasniji to jedu vise kruha, a manje mesa. Broj pekara se povecava.
[/quote]
Pošto ljudi više jedu kruha, a manje mesa, to nas dovodi također do narušavanja zdravlja kod čovjeka.
http://www.glas-slavonije.hr/mvijest.asp?rub=1&ID_VIJESTI=5698
…razvojem prehrambene industrije, novim procesima prerađivanja hrane te težnjom za "okusima", današnji čovjek unosi prosječno oko 5 do 10 grama soli više nego što je potrebno ljudskom tijelu…
Možda uz to ne bi bilo loše baciti pogled na poneku osiguravajuću kuću koja nudi policu zdravstvenog osiguranja [smiley]
Srdačan pozdrav
Možda uz to ne bi bilo loše baciti pogled na poneku osiguravajuću kuću koja nudi policu zdravstvenog osiguranja [smiley]
Srdačan pozdrav
Osiguravajuce kuce su problem iz barem dva razloga. Osnovni, nizak interest rate ubija profit osiguravatelja posto oni veliki dio novaca ulazu u obveznice. Drugi problem je sto je kupovanje osiguranja diskreciona potrosnja, a visak novaca se kod vecine ljudi smanjuje.
Srdačan pozdrav
Osiguravajuce kuce su problem iz barem dva razloga. Osnovni, nizak interest rate ubija profit osiguravatelja posto oni veliki dio novaca ulazu u obveznice. Drugi problem je sto je kupovanje osiguranja diskreciona potrosnja, a visak novaca se kod vecine ljudi smanjuje.
[/quote]
Slažem se kolega, no bolje je da osiguravatelji ulažu u obveznice nego u dionice, ako je tržišna situacija i sentiment takav kakav je danas. Ponekad obevznice imaju veći prinos od dionica [wink] Visak novca se kod većine smanjuje, ali čovjek nikada neće štedjeti na zdravlju – doslovce od hrane pa do osiguranja. To ionako nije namijenjeno za sve platežne skupine, već za odabrane. Zato se na odabranima i zarađuje. [thumbsup]
Srdačan pozdrav
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Poštovani ,
nakon 18 godina investiranja u dionice na našoj burzi djela viška novaca moj zaključak je , dobronamjerno :
1.Ulagati u vlastiti posao , tvrtku ili obrt
2.Ulagati u nekretnine na Jadranu ili u Zagrebu
3.ulagati u dionice tvrtki koje se bave energijom i telekomunikacijama
[/quote]
Poštovani ,
nakon 18 godina investiranja u dionice na našoj burzi djela viška novaca moj zaključak je , dobronamjerno :
[/quote]
imati 2-3 apartmana na moru (dobra lokacija -istra ,kvarner) i iznajmljivati.kune kaplju i ne boli glava hoće li danas zeleno ili crveno.
Poštovani ,
1. Apsolutno najbolje ulaganje
2. Jadran da, Zagreb ni u ludilu
3. Generalno bi oba sektora trebala rasti, medutim ima tamo svakakvih tvrtki i nece plima podici sve brodove.
Najbolje ulaganje bi bilo naci curu koja ima kucu u Zadru, dionice HT-a i energetskih tvrki i dobro kuha. Jednim udarcem rijesis sve i uzivas.
MACHETE@ nasa kolegica je vec pocela racunat gubitke u auto industriji …
minus auto srednje klase
minus auto vise klase
[lol] [lol] [lol]
Informanka.
– evo do podne plus auto srednje klase.
– a još cijelo poslijepodne ispred mene.
– I love this game.
Pozdrav !
1. Apsolutno najbolje ulaganje
2. Jadran da, Zagreb ni u ludilu
3. Generalno bi oba sektora trebala rasti, medutim ima tamo svakakvih tvrtki i nece plima podici sve brodove.
Najbolje ulaganje bi bilo naci curu koja ima kucu u Zadru, dionice HT-a i energetskih tvrki i dobro kuha. Jednim udarcem rijesis sve i uzivas.
2. Ipak u Zagrebu živi milion ljudi , pa da skupljte pvc flaše od toga možete živjeti
Ma, samo koja dobro kuha!
Ostalo se da sredit..
Kolegice, kakav dokup, bude istih dionica na bacanje, to su ionako bezvrijedni papirići.
KODT dvostruki broj dionica, ERNT u rasulu, PTKM obična balončina s potvrđenom promjenom trenda baš kao i ADPL. DLKV previše novaca mu je MCAP i stoga još dolje. KOEI socijalistička firma koja će vjerovatno propasti. HT budući gubitnik na dugi niz godina!
Za većinu dionica se slažem s g. Machete-om,
– evo vidite i sami kako nije neki problem zaraditi neku lovu na ovoj burzi pored ovakvih cca 97% teško neinteligentnih investitora.
– ali sada će svi oni pisati kako su u dionicama koje su kupili na dnu, a prije 2 dana većina bila u 100% keš poziciji.
– a u ova 2 dana promet 20 milijuna od toga 10 milijuna miriovinci, 5 milijuna veći investitori tipa gospon xy, i 5 milijuna fondovi plus sitni kešolovci.
– e stvarno je prejak taj vaš kapital kada svi zajedno nemate ni 5 milijuna kuna.
– ne kužim zašto ne oročite novce umjesto što tu plačete kao onaj tip Marcipan.
– zlato je prije 3 dana bilo 44.000$, danas je 39.000$.
– I love this game.
Pozdrav !