Ovaj tjedan očekujte velike rasprodaje sljedećih dionica:
PTKM, ERNT, ADPL, HT, DLKV, KODT, KOEI i JNAF.
vijest iz prve ruke.
blago ovakvima koji sve znaju. vi mora da ste multimilijarder.
p.s. joj što volim ovakve argumentirane poslove….
[/quote]
gospođo Bogata.
– moj prijatelj Splićo ima portfelj cca 12.500kn, i ne trebate ga sada zbog toga zahebavati, ipak je imao do sada 3 bankrota.
– on investira na svoj način, malo čudan, ali je i on investitor.
– a ova tema je i predviđena baš za takve kojima Bog nije dao puno pameti.
– zbog toga takve investitore nemojte vrijeđati, pomognite im kojim savjetom na p.p.
– ipak je Splićo puno pošteniji nego onaj pokvareni stari druker gospon Lopina.
– I love this game.
Pozdrav !
OPLA, opet MAČETA pogodio, sve raste osim DLKV, MAČETIN POUČAK, ići samo kontra MAčete i dnevnim trejderima plus je zagarantiran. Dobro te krenulo MAČETA! 🙂
dnevnim trejderima? [lol]
ukupni promet na cijeloj ZSE je trenutno neka sića preko 5 mil kuna…uskoro će pola 2…
nemoj me zezat da tu ima trejdera…možda da…s ukupnim portfeljom od 50k kuna… [lol]
na ovoj žabokrečini od burze sami dugopozicionaši i gubitaši…ništa drugo…i fond menageri koji čekaju nisko…i da se ovo obistini…
http://www.poslovni.hr/vijesti/pocetak-kraja-eurozone-185122.aspx
[/quote]
Ma joj nema kraja Eurozone. To što piše par senzacionalističih piskarala nije bitno. Moramo gledati realne – i + za Eurozonu tj za EURO. Najveća je pogodnost izvozincima jaka valuta koja ne aprecira lako. 2. Članovi Eurozone nemogu tek tako printati euro i devalvirati međusobno. To je odlično i za Njemačku I Francusku. Da je problem da Njemačka potroši sve adute na posrnule ekonomije je ali da bi bila daleko veća katastrofa da ode na Marku – to sigurno. Sa izvozom Njemaca marka bi išla 20 posto gore u godini i zbog novog raja za one koji bježe od nesigurnosti. Tako da kraj eurozone po meni je samo fikcija i jeftini medijski napis.
– a ova tema je i predviđena baš za takve kojima Bog nije dao puno pameti.
Pa kolegice lijepo sam Vam rekao bit će ADPL ispod 75kn, a Vi kao mazga navalili po 128kn!
Lijepo priznajte koliko gubite i gdje je STOP LOSS????
Jer ADPL neće gore kako Vi mislite!
TA kaže PAD, PAD i samo PAD vašeg lijepog AD PLASTIKA.
Ovaj tjedan očekujte velike rasprodaje sljedećih dionica:
PTKM, ERNT, ADPL, HT, DLKV, KODT, KOEI i JNAF.
Joj to bi bilo dobro da nadokupim!!!!
[/quote]
Kolegice, kakav dokup, bude istih dionica na bacanje, to su ionako bezvrijedni papirići.
KODT dvostruki broj dionica, ERNT u rasulu, PTKM obična balončina s potvrđenom promjenom trenda baš kao i ADPL. DLKV previše novaca mu je MCAP i stoga još dolje. KOEI socijalistička firma koja će vjerovatno propasti. HT budući gubitnik na dugi niz godina!
MACHETE vi stalno pišete x,y,z itd dionice će dole ,a u ovo vrijeme nije bilo problem pogoditi.Danas ste sve fulali.
MACHETE vi stalno pišete x,y,z itd dionice će dole ,a u ovo vrijeme nije bilo problem pogoditi.Danas ste sve fulali.
Ako postoji iti jedan tehničar na forumu osim g.brutalnog, to je g.Machete.
Ni ne sumnjam da će biti u pravu, a već dobrim dijelom i je.
Pa kolegice lijepo sam Vam rekao bit će ADPL ispod 75kn, a Vi kao mazga navalili po 128kn!
[/quote]
Za većinu dionica se slažem s g. Machete-om, ali ova dionica mi je malo sumnjiva.
Imam malu svoticu (nebitnu), kupljenu na 110-115, ali mi se ne prodaje.
Kolegice Ivana, držati ili prodati, pa kupovati na nižim razinama. Ipak su veći igrači zagrizli za dionicu.
[/quote]
Za većinu dionica se slažem s g. Machete-om, ali ova dionica mi je malo sumnjiva.
Imam malu svoticu (nebitnu), kupljenu na 110-115, ali mi se ne prodaje.
Kolegice Ivana, držati ili prodati, pa kupovati na nižim razinama. Ipak su veći igrači zagrizli za dionicu.
[/quote]
Ni ja se ne slažem s prognozom Machete-a glede ADPL… naravno, ako cijeli CROBEX padne još koji put 4-5%, onda bi mogao pogoditi. Inače, sumnjam.
Neke dionice koje je nabrojio bilježe pad prihoda, dobiti, rast obveza… s druge strane, ADPL bilježi rast prihoda, dobiti, smanjenje obveza, rast dividende… i da, veliki su igrači ušli pri iznosima >109,xx kn.
Posjedujem ADPL, ne mislim prodavati. U slučaju pada, mislim nadokupiti.
MACHETE@ nasa kolegica je vec pocela racunat gubitke u auto industriji …
minus auto srednje klase
minus auto vise klase
[lol] [lol] [lol]
pitanje za cijelu ekipu:
atpl – b.b.?
MACHETE@ nasa kolegica je vec pocela racunat gubitke u auto industriji …
minus auto srednje klase
minus auto vise klase
[lol] [lol] [lol]
Ivana je na dan kada je ADPL padala ostvarila dobit od 1,43%/mislim da je napisala toliko/,
naravno da sve što napiše treba uzeti sa sumnjom
Kako joj je to glava investicija,a KODT je stagnirao,A CRLL umire od nelikvidnosti i pada ,jedino joj
BRIN stoji
kamen temeljac ,kao jedina svjetla točkica u portfelju,možemo zaključiti da je rasprodala ADPL u skoku
do 110 u zadnjem oporavku nakon paklenog crnog ponedjeljka 8.08.20112.
I to je bilo pametno jer se moglo zašortati tako da u ovom trenu Ivanin porfelj raste.
Ali ipak je na ADPL spušila jedan dobar auto jer je ulazak bio puno veći od izlaza bez obzira na dividendu od 7,5 kn.
I zato Machette i ostali Ivano7mrsci ne trebate pisati protiv ADPL radi nje,ali naravno da ćemo
utvrđivati gradivo iz negativnih strana ostalih dionica iz njenog portfelja,naročito nelikviduša.
Na ZSE će teći med i mlijeko,nadam se svima,a ne samo meni.
Ja sam za rast.
I biti će,upočetku srameržljiv,ali do kraja mjeseca bi mogao biti i malo značajniji.
Tama,tama svugdje oko nas je bila naš himna zadnje tri sedmice.
Sada je nova, proljeće je zeleni se trava ,a u travi moja draga se budi
proljeće=zelenilo sa istoka,sjevera/Europa/,a očekuje
se i da će biti zelenila i kod Amera
draga =dionice iz mog porfelja,želim da to bude i vama