Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nemogu se požaliti .
U ova dva dana kapnulo je 5 % na nova ulaganja .
Odoh ja za nagradu na lijepi plavi Jadran u Dalmaciju .
Bez Računala i bez Opčila !

Pozdrav

.

Da svi pišu o nekom gubitku ,ja mislim da se gubitak ipak dogodi kad unovčite dionice ,,,i kad jednog dana nasljedim sve ,,10 milja minusa če biti kutija šibica ,nadam se da če sve unovčit moj sin ili unuk ali i ovako je dobro dividente stižu ,nekretnina imam dosta ,a i ljepše je otič 2 do 3 mjeseca na more u dobar hotel
nego kupin nekretninu i čekat goste ,tu onda dolaze računi komunalne naknade a i morate imat spremačicu ovako sam kenig [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Dobo ovo za sada ide.

– švicarac jako pada, prati ga zlato.
– pogodite što će sada rasti ????
– a ja krcata tih papirušina.

– I love this game.
Pozdrav !

lako tebi to reči i uživati, ali što s ovima koje se nisu stigli ukrcati ?

Vidim i da se Svevišnji nakrcao pošteno, to je posao , samo da je to radio s novim, svježim kapitalom, a ne kapitalom trejda automatskim programom kroz muženje malih dioničara
http://mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=4340

Kakav je to institucionalni igrač, fondovi to nisu radili do sada, jeli ovo novo doba ?

Rezmišlja, ako ima na raspolaganju recimo 50 milijuna, pola u dionicama, pola u novcu. Odabere dionicu i udari automatski program na koji način se tome suprostaviti ?

Ako je trend pada cijene dionica zarađuje na padu u dionicama ili obrnuto u novcu, a mali dioničar koji se nađe na putu može samo popuhiti i teoretski i praktično ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

– kakvo prozirno dizanje cijene, ali pitam se za koga, sada vam je portfelj virtualno veći za 20%.
– ali probajte se postaviti s jačom kupnjom na 18kn i ja vam mogu garantirati kako će ta vaša investicija pasti na 15kn.

Postavi se ti na prodaju po 18kn kolegice pa ćete vidjeti šišanje i kako ćemo Vas izuti kao i na ostalim dionicama. Opet baljezgarite kolegice u prazno, a pojma nemate kada i zašto.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Dobo ovo za sada ide.

– I love this game.
Pozdrav !

lako tebi to reči i uživati, ali što s ovima koje se nisu stigli ukrcati ?

Vidim i da se Svevišnji nakrcao pošteno, to je posao , samo da je to radio s novim, svježim kapitalom, a ne kapitalom trejda automatskim programom kroz muženje malih dioničara
http://mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=4340

Kakav je to institucionalni igrač, fondovi to nisu radili do sada, jeli ovo novo doba ?

Rezmišlja, ako ima na raspolaganju recimo 50 milijuna, pola u dionicama, pola u novcu. Odabere dionicu i udari automatski program na koji način se tome suprostaviti ?

Ako je trend pada cijene dionica zarađuje na padu u dionicama ili obrnuto u novcu, a mali dioničar koji se nađe na putu može samo popuhiti i teoretski i praktično ?
[/quote]

taj program ruši špekulanta ali ne i odlučnog, situiranog, srednjoročnog ili dugoročnog ulagača.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Kolegice Ivana, zašto niste javno kao JA, rekli na vrijeme prodajite ERNT po 1600kn, prodajite KODT na 1400kn, PTKM po 200-210kn, TISAK na 200kn,ATPL na 700kn,…..

Ja sam to učinio javno i tko me slušao sad je deblji za 35% više dionica!
Vi dajete krive savjete, pišu mi neki što su kupovali ERNT po 1500kn i pitaju me što sada, da li prodavati,….

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Dobo ovo za sada ide.

Sigurno neće rasti sljedeće dionice:
1. ADPL
2. PTKM
3. ERNT
4. KODT
5. JANAF

Tu ako uhvatite 7% u idućih 30 dana bit će čudo! Te dionice moraju dolje jer su dugoročni kanali potpore popucali! A to nije dobar znak, dakle idu nizvodno i to dugo dugo vremena.

Ivana sedma je krcata papirićima još od kad je KODT bio na 1300kn, ATPL na 700kn, TISAK na 190kn, ERNT na 1400kn. Vi pojma nemate kolegice i trpite gadne gubitke, dapače i druge ste na tim cijenama navlačili da ulaze! Uistinu se vidi da nije burza za Vas jer neprestano gubite novce,a dionica imate sve manje, što je odlika nesposobnih.
Od svih ovdje jedini sam ja predvidio kolaps i totalni pad tržišta i takve grafove i postao.
Sad lijepo objasnite onima što su kupovali ERNT na 1600kn, ADPL na 137kn kad će na NULU!!!
Kakav ADPL i KODT, 2 obične socijalističke firme u kojima radi previše ljudi. Da su privatizirane bilo bi tu meda i mlijeka, al ovako NEMA ŠANSE!
Savjet svima kupovati dionice koje su odradile ciklički svoj dio i završile ciklus a izbjegavati ADPL,ERNT,a i KODT jer ima 2x više dionica, pa na cijeni 1200kn imate u biti 2400kn što je PRESKUPO.

Kolegice Ivana, u taj ERNT ne vjeruje ni sama firma! Jer čemu prodaja dionica onda????
Očito je da su i oni počeli shortati i da taj ERNT na koji ste Vi pozivali na kupnju na 1600kn kako je to više nego OK investicija ide ispod 900kn i bit će jeftinija nego LKPC.

gospon Drevil.
– na dobrom ste putu dobrog investiranja.
– a sada pročitajte Malu knjigu koja pobjeđuje tržište.

Procitao [smiley]
-svaku knjigu koja opisuje strategiju investiranja baziranu na fundamentima, pa jos s kuharicom koja detaljno opisuje postupak i rezultatima backtesta, rado cu procitati.
-koristio sam do sada P/E i ROE, a ne EBIT/EV i EBIT/(neto obrtni kapital+neto dugotrajnu imovinu) za svoja rangiranja, kako to utjece na profile poduzeca koja izbijaju na vrh lista tj. koja ce biti temeljna razlika u osobinama poduzeca na vrhu? knjiga otvara jos pitanja, ali ovo mi je daleko najvaznije.
-nisam spreman slijediti upute, npr. prodati svaku dionicu nakon bas godinu dana drzanja. da trcim kroz tvornicu dinamita s upaljenom sibicom (autor je i duhovit) to bi mi sigurno bilo pametno uciniti.

Procitao [smiley]
-svaku knjigu koja opisuje strategiju investiranja baziranu na fundamentima, pa jos s kuharicom koja detaljno opisuje postupak i rezultatima backtesta, rado cu procitati.
-koristio sam do sada P/E i ROE, a ne EBIT/EV i EBIT/(neto obrtni kapital+neto dugotrajnu imovinu) za svoja rangiranja, kako to utjece na profile poduzeca koja izbijaju na vrh lista tj. koja ce biti temeljna razlika u osobinama poduzeca na vrhu? knjiga otvara jos pitanja, ali ovo mi je daleko najvaznije.
-nisam spreman slijediti upute, npr. prodati svaku dionicu nakon bas godinu dana drzanja. da trcim kroz tvornicu dinamita s upaljenom sibicom (autor je i duhovit) to bi mi sigurno bilo pametno uciniti.

1% [tongue], sigurno neki olimpijac, natrcao se s bakljom zadnjih par godina od tvornice do tvornice [thumbsup]

Sigurno neće rasti sljedeće dionice:
1. ADPL
2. PTKM
3. ERNT
4. KODT
5. JANAF

Tu ako uhvatite 7% u idućih 30 dana bit će čudo! Te dionice moraju dolje jer su dugoročni kanali potpore popucali! A to nije dobar znak, dakle idu nizvodno i to dugo dugo vremena.

Kazes kanali popucali ha? Ajde nije problem, imam ja mješalicu zabateonirat ćemo mi te kanale, malo armature i nema da pucaju….

Nego 7% u idučih mjesec dana? Daj bilo koju dionicu gdje to mozes garantirati, ali ne pak one "bedake" na kojima se cjena može dići za 50% s 1000kn..

...

New Report

Close