A što pada CRLL.Ide li to na 2000.
– to sam vam ja rušila.
– ali to je na ovim cijenama fenomenalno dobra dionica.
– dokle ću ju rušiti i kada ću je dizati poslovna tajna, ali to su smiješni prometi.
– obožavam kontrolirati svoje investicije.
– tko je na moju preporuku kupio tu dionicu ne treba ju prodavati, jer će tu biti i dividende i porasta cijene, ali kada ja to odlučim.
– isto kako sam odlučila na nekim dionicama uništiti gospon Lopinu.
– a nekim dionicama ne dozvoljavam pad, igram se, ovo me stvarno zabavlja a neke dovodi u očaj.
– I love this game.
Pozdrav !
KODT je dobra firma,ali BRIN je ne može kupovati jer ima manji MCAP od 350 mil kn,a neće ni moći jer je potrebno da cijena bude 1.750 kn po dionici,a na sadašnjoj cijeni je precijenjen.
gospon Lopina.
– potpuno ste u pravu.
– taj BRIN ima zabranu od direktora kupovati bilo koju kvalitetnu dionicu.
– tako im je potfelj krcat neke HEFE, VISA, DKVS, ZDNK i obveznica propalih firmi.
– trenutno nadokupljuju DKVS, HGSP, VLDS, MGMA i ostale visokovrijedne dionice.
– nego koliko vam je danas portfelj pao ????
– kako dokupljujete kada ste jučer bili 101% u dionicama ???
– taj BRIN dokupljujete preko godinu dana i stalno vam je 30% portfelja.
– a izići s plusom tu sigurno niste mogli, jer tu ja držim ključeve raja.
– uživam vas uništavati na burzi, neprocjenjivo.
– I love this game.
Pozdrav !
KODT je dobra firma,ali BRIN je ne može kupovati jer ima manji MCAP od 350 mil kn,a neće ni moći jer je potrebno da cijena bude 1.750 kn po dionici,a na sadašnjoj cijeni je precijenjen.
gospon Lopina.
– potpuno ste u pravu.
– taj BRIN ima zabranu od direktora kupovati bilo koju kvalitetnu dionicu.
– tako im je potfelj krcat neke HEFE, VISA, DKVS, ZDNK i obveznica propalih firmi.
– trenutno nadokupljuju DKVS, HGSP, VLDS, MGMA i ostale visokovrijedne dionice.
– nego koliko vam je danas portfelj pao ????
– kako dokupljujete kada ste jučer bili 101% u dionicama ???
– taj BRIN dokupljujete preko godinu dana i stalno vam je 30% portfelja.
– a izići s plusom tu sigurno niste mogli, jer tu ja držim ključeve raja.
– uživam vas uništavati na burzi, neprocjenjivo.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
U srpnju je BRIN uspio pobijediti tržište jer su indeksi pali za oko 3%,o on je povečao vrijednost
NAV_za 20 lipa/netto/ što predstavla 1% na cijenu od 20 kn,a na godišnjem nivou ako nastave istim tempom 12,68% godišnje,
P/E= 7,89
P/BV =20/55,15=0,36
P/E X P/BV=7,89 x o,36 =2,84
zadnja cijena BRIN 16,19/prosjek/ P/E X P/BV =1,86 ja kupio i još ću,samo pucaj
Istovrememo si ti uspijela pobijediti indeks,ali naravno s druge strane i pala oko 7% u srpnju.Pa kako si to uspjela napraviti,zar te nije sramota da te deru ovi nesposobnjakovići,7% u jedan mjesec.Oho ho ho. A na taj gubitak imaš i gubitak u kolovozu od desetak posto.Opameti se,
rasprodaj sve i daj novac na upravljanje drugima,ili kupuj BRIN,JAKT,FMPS,TRFM,QUNE i tada ne trebaš gubiti vrijeme na forumu i prodavati mu.. za bubrege.
U BRINU će teći med i mlijeko,bez obzira na tvoje egzibicije i možeš samo slomiti zube.
Ja sam David ,a ti si Golijat i doći ću ti glave.Mjenjaj nik,vrijeme je.
Idemo danas rast, rast i samo rast od 10 do 13 sati , da dođem do neke gotovine ,
a onda od 13 sati do 16 sati pad,pad i samo pad da uspijem kupiti neke dionice bez kojih nemogu živjeti .
Pozdrav
[cool]
kakve ultra brutalne arade sam ostvario ovih dana u USA.
hebo sam im sve po spisku…
moj FAS i FAZ su ludovali.
svaki dani +20%
samo je trebalo shvatiti da razine otpora i potpore.
ovaj put su bile to 1120 do 1170.
prebrutalno.
sad sam u bullu na longu.
aj zivili.
[cool]
Tko je prošle noći pokrao čekiće HANFI?
Dobra dionica se kupuje u padu i ja sam to strpljivo dočekao-Onaj tko je prodao je izgubio.
Nadam se da si to ti.
– evo danas skidate s prodaje 1.007kn, vaš stil, pa na toj cijeni imate još tih dionica, što i to ne skinete,
– kakvo prozirno dizanje cijene, ali pitam se za koga, sada vam je portfelj virtualno veći za 20%.
– ali probajte se postaviti s jačom kupnjom na 18kn i ja vam mogu garantirati kako će ta vaša investicija pasti na 15kn.
– I love this game.
Pozdrav !
Dobra dionica se kupuje u padu i ja sam to strpljivo dočekao-Onaj tko je prodao je izgubio.
Nadam se da si to ti.
– evo danas skidate s prodaje 1.007kn, vaš stil, pa na toj cijeni imate još tih dionica, što i to ne skinete,
– kakvo prozirno dizanje cijene, ali pitam se za koga, sada vam je portfelj virtualno veći za 20%.
– ali probajte se postaviti s jačom kupnjom na 18kn i ja vam mogu garantirati kako će ta vaša investicija pasti na 15kn.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
lopina, nije ti lako ?
nebi volio ivanu sedmu da i meni puše za vratom [sealed]
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
lopina, nije ti lako ?
nebi volio ivanu sedmu da i meni puše za vratom [sealed]
[/quote]
Nema straha.Slabe je psihe i puca.Evo me moli da joj platim po 18 jer joj to vjerovatno cijena ulaza.
Ne,samo ću se gurati na BIDU ,ali ne više od 17.Naravno sa 1000 kn.
Svatko ratuje sa oružjem,kojim raspolaže.Ja imam lako oružje i žicam,ali stalno i dosadno.Kao čimavica.
U BRINu teče med mlijeko!
Dobo ovo za sada ide.
– švicarac jako pada, prati ga zlato.
– pogodite što će sada rasti ????
– a ja krcata tih papirušina.
– I love this game.
Pozdrav !
Dobo ovo za sada ide.
– švicarac jako pada, prati ga zlato.
– pogodite što će sada rasti ????
– a ja krcata tih papirušina.
– I love this game.
Pozdrav !
jucer zavrsio sa sortanjem.
Tko je govorio da će i zlato i franak brzo pasti:) Nek imam dudicu. E sad treba čekati do kraja kolovoza naznake Fra i Njemačke da će se ići prema Euro obveznicama. I onda smo stvarno out iz ovih previranja. To je i logični evolucijski put, zaedička valuta – zajednička fiskalna politika. To stvarno bude game changer.