Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– dok na burzi imamo dosta ovakvih neukih seljaka tipa gospon Čaruge stvarno ne vidim neki problem u zaradi veće love na burzi.
– jer naveći domet tim seljacima je blokirati ceste traktorima.
– a one poticaje koje ulupaju na burzu ja im ionako oduzmem na legalan naćin.

– I love this game.
Pozdrav !

Ako te to čini sretnom super, bar netko, jer većina nas ovdje i tako živi iz dana u dan jer svaki dan je već davno izbrisan ;

a, ako vas ivana sedma ljuti evo upute ;

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Prognoza za sutra.

– pad, pad i samo pad.
– jučer sam pogodila za danas, veliki rast je trebalo iskoristiti.
– ja sam danas čistila neke pozicije plus će mi sutra leći na brokerski lova od dividendi, tako da nekog keše opet imam.
– a danas nisam zaradila za auto koji sam planirala, ali zadovoljna sam i sa 4 dobra bicikla.

– I love this game.
Pozdrav !

ivana 7 ,

Meni ta prognoza za sutra ne odgovara .

Idemo sutra rast, rast i samo rast od 10 do 13 sati , da dođem do neke gotovine ,
a onda od 13 sati do 16 sati pad,pad i samo pad da uspijem kupiti neke dionice bez kojih nemogu živjeti .

Pozdrav

.

mislim da bi jedan od best bajeva mogao biti DZZ … vidjet ćemo kroz par tjedana

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Prognoza za sutra.

– pad, pad i samo pad.
– ja sam danas čistila neke pozicije plus će mi sutra leći na brokerski lova od dividendi, tako da nekog keše opet imam.
– a danas nisam zaradila za auto koji sam planirala, ali zadovoljna sam i sa 4 dobra bicikla.

– I love this game.
Pozdrav !

Ma jok, sutra je rast i samo rast…. [thumbsup]

Al mrzem ova igra… [thumbsup]

Prognoza za sutra.
– pad, pad i samo pad.

Zar niste pozivali na kupnju KODT na 1400kn , ERNT na 1600kn i ADPL na 128kn?
Vi ste već u banani kolegice, jer ste izgubili silne novce i niste sposobni pogađati gdje ćemo i koliko.
Moja preporuka su: ATPL, LKPC, HDEL i IGH jer kad krene odbijanac nakon posljednjeg pada,a to je ovo sad, posljednji pad, ide žestoko odbijanje,a ove dionice će prednjačiti.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Koji pokolj vani…. [bye]

Sutra nam vratiš LKPC koju si danas kupovao od mene po 840kn, budem ti na 760-770kn pa mi vratiš 10% dionica više. Dakle gratis 6 kom.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Imam dosta posla, povremeno svratim da vidim sta radite. Burzu i ne stignem pratiti.

– jednog dana kada postanete milijuneri kao ovaj gospon od kojega sam napravila milijunera, nemojte raditi previše.
– ostavite se svih glupih poslova.
– uživajte u životu i svakako pratite burzu koja vam je omogućila taj lagodni život.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Ivka,
Stvarno ne stignem. Iaoko mi se cini da je jako uzbudljivo u zadnje vrijeme.

Jesam li sta propustio ?
Kako si mi ti ?
Kako posao, ljubav, zdravlje ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Stvarno ne stignem. Iaoko mi se cini da je jako uzbudljivo u zadnje vrijeme.

gospon Twixer.

– pa najuzbudljivije je kada se gubi lova.
– evo umjesto kupanja i sunčanja, (danas je bilo hladno, bura,) moram se baviti burzom.
– lako je vama, uživate bezbrižno u milijunima.
– a ja se tu mučim, prebacujem iz šupljeg u prazno.
– sutra rokamo dolje 5%.
– evo i dividende koje sam planirala potrošiti ulupala u burzu.
– ali radim punooo, možda i ja jednog dana budem u punooo milijuna isto kao i vi.

– I love this game.
Pozdrav !

@Splićo, ADPL.

– mnogi se tu hvale jeftinim kupnjama, a je li baš tako išlo.
– pratim ADPL na 99kn, vidim ide preokret, nešto sitno kupim na 100-101kn i ubrzo to odleti na 105kn.
– sutradan ide i do 112kn.

– nemojmo zaboraviti kako je nedavno 25% dionica ADPL kupljeno na 110-120kn, zatim je tu išla div. 7.5kn.
– ali za tih 25% dionica je vladao veći interes nego je bila ponuda.
– može sada ovo ludo tržište srušiti ovu dionicu i na 50kn gdje je nekada i bila.
– ali ta kupnja na 50kn pruža veliku šansu u kratkom vremenskom periodu za zaradu od 200-300%.
– jer neka realna cijena ove dionice je cca 150kn.

– kupnjom dionice mi kupujemo budućnost.

– I love this game.
Pozdrav !

@Splićo, LKPC.

– što to pišete da ste ju prodavali po 840kn.
– a hvalili se prije par dana LKPC, 60% portfelja, kupljene preko 900kn.
– gospon Spićo ako mislite na burzi zaraditi ne smijete raditi zgubitke.

– I love this game.
Pozdrav !

HT.

– ako bude veći zaron, a biti će.
– svakako početi skupljati po malo HT na niskim cijenama.
– idealno ispod 220kn jer je tu dividendni prinos preko 10%.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close