Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidi čuda sedma se ne hvali kako je to izgubiti jedan luksuzni auto u jednom danu. Mislim da svekoliku javnost ( barem mene ) interesira kakav je osjećaj izgubiti jedan luksuzni auto u par sati.
Ej zbunjen sam nema Vaših infoa jel rušite crobex ili ga branite dajte malo svjetla u ovom grdom tunelu,
dajte sad pravi savjet da li kupovati, prodavati ipak na muci se poznaju junaci. Uh malkice sam zločest prema Ivani. Evo ja nakon pustih godina bez i jedne jedine dionice ovo može biti malo risky too much jer ipak smatram da su tržišta malo pretjerano reagirala.

Poštovani ,

dionice uvijek kupujte kad su jeftine , a prodajte kad su skupe !

Većina radi baš obratno i zbog toga većina gubi na burzi .
Kupuju kad su vijesti dobre a prodaju kad su vijesti loše .

Jedini cilj trgovanja na burzi je prodati dionicu skuplje .

Gubitak ili dobit ostvarujete tek kad prodate dionice .

Kupujte budućnost tvrtke .

Bogati na burzi postaju još bogatiji .

Neznam kako vi , ja sada kupujem dionice dobrih Hrvatskih tvrtki , strpljivo ih analizirajući .

.

Vidi čuda sedma se ne hvali kako je to izgubiti jedan luksuzni auto u jednom danu. Mislim da svekoliku javnost ( barem mene ) interesira kakav je osjećaj izgubiti jedan luksuzni auto u par sati.
Ej zbunjen sam nema Vaših infoa jel rušite crobex ili ga branite dajte malo svjetla u ovom grdom tunelu,
dajte sad pravi savjet da li kupovati, prodavati ipak na muci se poznaju junaci. Uh malkice sam zločest prema Ivani. Evo ja nakon pustih godina bez i jedne jedine dionice ovo može biti malo risky too much jer ipak smatram da su tržišta malo pretjerano reagirala.

A ja 99,99% unutra.
BRIN,LCDS,JAKT,FMPS cca 2/3 portfelja
ELPR,ATLS,SUNH /kupio jučer/,KOES,i ostali biseri cca 1/3 porfelja.
Preporuka:kupovati na BIDU,ako se pojave kamikaze,a moglo bi ih biti

Na ZSE će teći med i mlijeko sa malim zastojem.Najprije krv,znoj i suze.Mora se proči čistilište da bi se ušlo u raj.

@

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

[thumbsup]
http://www.oglasnik.hr/trazi/partnerstvo_usluge/usluge/ponuda/financijske/index.pl?trazi=pretrazi&q=dionice&cijenap=&cijenak=&valuta=1&sort=2&zupanija=

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

A ja 99,99% unutra.
BRIN,LCDS,JAKT,FMPS cca 2/3 portfelja
ELPR,ATLS,SUNH /kupio jučer/,KOES,i ostali biseri cca 1/3 porfelja.
Preporuka:kupovati na BIDU,ako se pojave kamikaze,a moglo bi ih biti

Na ZSE će teći med i mlijeko sa malim zastojem.Najprije krv,znoj i suze.Mora se proči čistilište da bi se ušlo u raj.

[/quote]
AHAHAHAHAHHAAHAH

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Ma Walter to u plavom oglasniku jos je i dobro..Pazi ovo

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=dionice

Dionicva ine po 10 000kn, HTa po 350kn kolko želiš…To je pravi prikaz neznanja i pohlepe hrvatskih "ulagača"…Osobni favorit mi je ovaj koji prodaje INA +HT u paketu, kao i ovaj torbar s 72 dionice INA-R-A…..Uskoro mozemo ocekivati dionice DKVS "jefitno" po 50kn/komad, INGRa za samo 55.99kn itd..

Samo da mi je znati tko im je ciljana skupina, odnsono jesu li stvano naivni da netko tko ima 100 000kn ce pogledat za dionice HTa u njuskalo umjesto da ih kupi an ZSE po 230, ili se nadaju da ce ih mađari osobno zvati i platiti im put u budimpeštu radi kupnje dioncia po bezobrazno velikim cjenama :):):):)..Neznam kako je vama, ali meni je ta prica s oglasnikom presmješna, a dok s emi smijemo bojim se da će se ti prodavatelji na kraju plakati :):):)

Ako bištp u oglasniku kupio, onda bi barem ovako nešto, barem je ljepo i unikatno

http://www.njuskalo.hr/numizmatika/dionice-dubrovackog-tramvaja-oglas-28004

...

Is the Worst Over or Just Beginning?
Odgovor na ovo pitanje muči i malo jače igrače od ovih na ZSE…
Možda je najbolje potražiti zaklon ispod stola dok se zemljtres primiri…
lp

[pray]
http://money.cnn.com/data/world_markets/asia/
http://money.cnn.com/data/premarket/?iid=H_MKT_QL
[pray]

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

vidiš, i mene bi to baš zanimalo.
kak će još i danas biti. još mi čak i nije krivo da nisam previše bio u crobexu nego u nelikvidnima koje nit ne padaju tolko.
a blago njoj. nešt će već smislit za odgovor.
I don’t love this game [lol]

Poštovani ,

Neznam kako vi , ja sada kupujem dionice dobrih Hrvatskih tvrtki , strpljivo ih analizirajući .

Kolega, koje sz to dobre HR tvrtke u koje se sada isplati uložit?

Poštovani ,

Samo vi dajte kolega,to vam je pametno.
Mi ostali cemo ipak pricekati da to sve bude jos malo jeftinije.
Samo pazite ,mozda cete morati prodati MERCEDESA da pokrijete gubitke [rolleyes]

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

New Report

Close