Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgubila si okladu.Pojma nemaš.

gospon Lopina.

– okladu sigurno nisam izgubila jer se vi niste željeli kladiti.
– ali tu stvarno nisam mogla pretpostaviti kako će krivotvoriti izvješće.
– zbog toga vam je najbolje ne kupovati firme koje muljaju s tim izvješćima.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Depozitna baka_Splitska banka.

Svi su se udružili protiv tebe.Nisu.Greška je u tebi.Ali da te u jednom mjesecu BRIn ovako srastično
pobjedio bi ti trebalo ukazati da krivo ulažeš.Ali strah ti se uvlaći u kosti.Normalno.
Ajde bilo bi pošteno da nam priznaš da si u srpnju spušila više od 6%,a BRIN u plusu.
To je ponižavajuće za tvoj ego.Nemoj zbog toga pukniti na živce!

U BRINU će teći med i mlijeko!

[/quote]

hoće kao i u Đakovštini [lol]
[/quote]

Kakav brutalni pad koeficijenta P/E X P/BV. Sa 4 na 2./što je manji to bolje/
BRIN P/E X P/BV= 2,08 /da 2,08 a ne 20,8/

Imate li neku dionicu u svom portfelju koja ima takve pokazatelje.Bio bi vam zahvalan i ja ,a ostali
forumaši jer su takve prilike rijetke.Odajte nam tajnu !
Ako nemate, kupujte BRIN i imaš sigurnu zaradu!

Ajde priznajte i vi koliko ste spušili u srpnju.Ivana je spušila 6 % i više.

A BRIN je zaradio.A kada se zarađuje ima i za med i mliko,možda i za pečenu janjetinu.
A vama ostaje samo ono ,kad se ruši nek se ruši.Samo krv, znoj i suze.

U BRINU će teći med i mlijeko!

A BRIN je zaradio.A kada se zarađuje ima i za med i mliko,možda i za pečenu janjetinu.

gospon Lopina.

– smanjite vaš doživljaj,
– jer danas smo samo vi i ja prodavali taj BRIN onima iz onoga doma što misle kako investiraju u BREZU – društvo za posmrtnu pripomoć.
– ti u BRIN-u nisu zaradili ništa jer su krivotvorili izvješće.
– ali sam ja zaradila jer sam danas to skupo prodavala tim naivnim penzićima.
– danas su kupili toga za 2.000kn, i još će do kraja mjeseca kupiti za 2.000kn i to bi bilo to što se prometa tiće, ali kako ovo ide teško ću se tu iskrcati do kraja godine.
– i nemojte se lipariti ispred mene s onih 5 naloga.
– ako vam je ovo dobra investicija skinite onih mojih par naloga s preko tisuću dionica i biti ću vam zahvalna.

– I love this game.
Pozdrav !

Croatia Lloyd, reosiguravajuća kuća (u 9x% vlasništvu CROS).

Bajdvej, koliko ja vidim iz konsolidiranog izvješća
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/CRLL-fin2011-1H-NotREV-K-HR.xls
Kumulativna dobit u 1H 2011 je 30 milijuna kuna, naspram 39,7 milijuna kuna u 1H2010, što je po meni pad dobiti od 25% u odnosu na isto razdoblje lani.

Hvala shefsale.A ja mislio da sam jedini primjetio da Ivana 7 podvaljuje .Treba je držati na oko da ne nanosi štetu malim investitorima!
CRLL bi trebala biti tamnica novca,naravno ako bude išla prodaja ispod 1.500 do 2.000 bi se mogao
naći pokoji kupac.Izgleda da se CRLL jedina kupovala.

U CRLL ni meda ni mlijeka,možda pokoja kap iz dividende koja bi s obzirom na manje premija
trebala padati,proporcionalnu padu dobiti.Jedina nada privatizacija Croatia osiguranja i preuzimanje!

gospon Lopina.

– smanjite vaš doživljaj,
– jer danas smo samo vi i ja prodavali taj BRIN onima iz onoga doma što misle kako investiraju u BREZU – društvo za posmrtnu pripomoć.
– ali sam ja zaradila jer sam danas to skupo prodavala tim naivnim penzićima.
– danas su kupili toga za 2.000kn, i još će do kraja mjeseca kupiti za 2.000kn i to bi bilo to što se prometa tiće, ali kako ovo ide teško ću se tu iskrcati do kraja godine.
– i nemojte se lipariti ispred mene s onih 5 naloga.
– ako vam je ovo dobra investicija skinite onih mojih par naloga s preko tisuću dionica i biti ću vam zahvalna.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote] BRIN
A zašto bi čistio po 20 i više,ako se može očekivati na 17,50.To si obečala i tu ću čekati.I bio bi zahvalan na poklonu.A prosjek ulaza ti je preko 17,50 pa bi mogla doživjeti šok da tio neka pozicija
ulazi u zeleno,jer si postala lider po gubicima!
A onda koliko te BRIN dere,NAV u plusu a ti pušika 6-8 %,možda i više.Teška vremena i besane noći
te očekuje.

ADPL
A automobilska industrija se strmopizdila.FIAT je pao 7%.Da li je to znak da će i ADPL lošije
poslovati i da će se dionica strmopizditi.Zaista nemaš ni sreće,jer ADPL u samo dva dana od izvrsne
dionice ulazi u opasnu zonu.Ne radujem se tome jer i BRIN ima ADPL,ali negdje oko 4% portfelja/mislim/,a ti si u ADPL uletila na cijenu od 140 i više jako puno,mislim oko 30% portfelja i kasnije
smanjivalas prosjek ulaza.
Ivana pored grešaka .koje su posljedice jakog ega,nemaš ni sreće.

Dakle,ADPL je bio best bay,a sada postaje ??????????
Sve što sam pozitivno pisao o ADPL povlačim.Sada sam totalno neutralan i mislim da je Machette u pravu i da je u svom popisu opasnih dionica dva puta stavio ADPL.Nije to slučajno!

Iako je tema best buy pišem ovaj put za dionice koje treba izbjegavati jer, ali i ne kupovati:
1.PTKM,
2.KODT
3. ADPL
4. ERNT
5. HT
6. ADPL
7. LKRI

Potpuno se slažem , slažem se i da ADPL treba dvaput izbjegatvati kao PODR jer oscilatori dajeu lažnu sliku zbog velike i vrlo povoljne kupnje izvan burze, ali doda bi na ovo i ;

1. DDJH
2. Građevnirai
3. Todorić dionice

P.: ivana sedma,

pa skime bi se vi svađali da nema nas ovdje na forumu, s novcima nemožete ?
[/quote]

Ne mogu vjerovati kako si ljudi nepismeni!!! Nemožete se piše odvojeno gospodine Loris! Tko Vas shvaća ozbiljno na ovom forumu???

gospon Lopina.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Od kuda ova tvrdnja,a rekla si da skrivaju portfelj.
Izjasni se:Da li skrivaju portfelj ili ne,jer ako tvrdiš da je izvješće krivotvoreno ,otkuda ti takve informacije.

Ali ovo je samo pokušaj širenja lažnih informacija.Vuk dlaku mjenja ,čud nikada!

Nemoj misliti da smatram da si vuk,jer si već nekoliko njeseci najošišanija ovca na burzi,lider pušika
od nas lajavaca!

Na ZSE će biti i meda i mlijeka!

Danas sam krenuo u dokup na jednoj dionici na kojoj cu zaraditi preko 15% najkasnije do kraja drugog tjedna ,makar cijena moze svakog krenutka snazno uzletiti,
vec se i vidi povecanje prometa u odnosu na uobicajeni na toj dionici tako da pametni mogu zakljuciti o cemu se radi,
Nocas sam zaradio dosta love jer sam trejdao na dalekoistocnim burzama, pa sad vrebam iz zasjede na zse pa snazno udarim kad se pokaze prilika, uostalom sta ja vama imam to govoriti, i ponavlajm da me ne pitate na privat i da mi ne saljete zahtjeve za prijateljstvom jer sam ja ovdje samo zbog para, a ne zbog prijateljstva

VAŠ DIREKTOR

Bivsi dagss (direktor)

Danas sam krenuo u dokup na jednoj dionici na kojoj cu zaraditi preko 15% najkasnije do kraja drugog tjedna ,makar cijena moze svakog krenutka snazno uzletiti,
vec se i vidi povecanje prometa u odnosu na uobicajeni na toj dionici tako da pametni mogu zakljuciti o cemu se radi,
Nocas sam zaradio dosta love jer sam trejdao na dalekoistocnim burzama, pa sad vrebam iz zasjede na zse pa snazno udarim kad se pokaze prilika, uostalom sta ja vama imam to govoriti, i ponavlajm da me ne pitate na privat i da mi ne saljete zahtjeve za prijateljstvom jer sam ja ovdje samo zbog para, a ne zbog prijateljstva

VAŠ DIREKTOR

Dobro došao!Svaki novi igrač nam je potreban.Bez likvidnosti šaranja nema.
Čuvajte se,da ne budete ošišani u našoj baruštini!

Na ZSE će teći med i mlijeko!

Da odlično. Rezulatati Renaulta su 5 posto bolji na polugodištu nego lani. Također, izlazi novti Twingo kojeg proizvodi isključivo Revoz koji izgleda odlično. Također, Fiat je uzeo Chrysler pa će se vidjeti nove prilike. ADPL je orijentiran na Rusiju gdje prodaja auta raste 30%. Tako da drukanje za ADPl prema dolje zbog osobnih prepirki je glupost.
http://economicsnewspaper.com/policy/french/renault-sales-15-in-the-first-quarter-until-the-aftermath-of-the-tsunami-japanese-18983.html
Fiat kavizirao Chrysler. Čak i bez government incentives – Renault se seli prema Rusiji, ADpl prati, takao da neki pad prihoda ne vidim, niti očekujem.
Dapače mislim da Eu i SAD idu prema oporavku, dno je dosegnuto. Sada je vrijeme za kupnju( 2 faza nakon 2008).Kupujete sa pogledom u budućnost a ne unazad. Tržište automobila će ići prema Istoku dok god ostvaruju ovakav rast. To neće trajati još dugo, zbog priljeva stranog kapitala, umjetnog Yuana i jako nekretninskog mjehura te inflacije. Da ne govorimo o oskudnosti resursa, a rastućem broju stanovnika i srednje klase u KIni. Kada firme reotkriju Europu i USA naravno da će iste ponovno prosperirati. To i je smjer svih ovih incentiva. A dobra firma će uvijek naći svoje tržište. Adpl smatram jako dobrom firmom. NE samo dionicom. No, ja se nadam da je ovo trenutno dno, ne vidim probleme na vidiku, USA riješila, Grčka se riješila, tj u oba slučaja pokazana je volja. Vjerujem da je ovo dno nakon kojeg indexi idu prema gore.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

VAŠ DIREKTOR

Ovo je MANGA NA BURZI…taj samo zarađuje a vi svi ostali gledajte i pišite..

Danas sam krenuo u dokup na jednoj dionici na kojoj cu zaraditi preko 15% najkasnije do kraja drugog tjedna ,makar cijena moze svakog trenutka snazno uzletiti,

– znači vi to kupujete BRIN – BREZA, društvo za posmrtnu pripomoć.
– to sam odmah uočila po velikom prometu.
[lol] [lol] [thumbsup]

– ali moram vas upozoriti, tu je stvarno lako ući i podići cijenu 15-20%.
– ali tkome će te to kasnije prodati ?????
– gospon Lopini ????

– I love this game.
Pozdrav !

VAŠ DIREKTOR

Dobro došao dudice,molim te nemoj se ustručavati i pitaj sve što te zanima.Vidim da si stidljiv i da ne želiš prijatelje ali nemoj se ničega plašiti.Pomoći ćemo mi tebi.

p.s.jasno mi je da si ti jedan od direktora državnih firmi pa naravno da nemaš pojma o ničemu osim kako uzeti svoj postotak od 15%,ali ponavljam,samo ti pitaj… [smiley]

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close