U BRINU će teći med i mlijeko u potocima,naravno isto i u JAKT,FMPS,QUNE,TRFM i naravno
LCDS,koji bi mogao zakuhati!
gospon Lopina.
– zaboravili ste napisati što je činiti sretnicima na MGMA, DKVS, VLDS, HGSP, VART….
– je li im preporučujete to i dalje držati dok se dobro ne zamede ili prodati pa da uđu u te bisere koje sada reklamirate.
– jednostavno ne kužim koje će više mediti ????
– I love this game.
Pozdrav !
Od Lorisa super komentar.
Ivana potvrđuje njegovo mišljemje.BRAVO Ivana!
Ivana ovo je BRIN koji…..
gospon Lopina.
– pa dokle mislite obmanjivati investitore na ovome forumu.
– evo vam još jedne oklade s moje strane,
– kako sam već pisala i najavila BRIN-u će i ovaj mjesec pasti NAV ili vrijdnost.
– vi odlučite u što ćemo se kladiti.
– nego nešto ste mi posustali u reklamiranju najgorih dionica na našem tržištu ADPL i KODT.
– investitore stvarno zanima kada će ADPL doći na onaj vaš target od 90kn.
– a dobro bi došao i jedan post o KODT kako u toj dionici nema fondova.
– I love this game.
Pozdrav !
Pa, kako plovi tvoja jahta..? Ja sam svoju prodala 2004.to je bio malo veći gliser Sea Ray, 11.3 m
preko svega…
gospođo Miami.
– prodali ste jahtu, pa onu vikendicu i stan u Zagrebu te životnu ušeđeninu s banke, i sve u dionice.
– baš ste sretni, jer ste dionice kupili kada su one bile najvrijednije ili crobex 5.000 .
– i stvarno ste pogodili, brodari i građevinci.
– i ako vam je danas taj vaš portfelj 20% od uloženon ???? čisto sumnjam ????
– ali vi ste pametni pa će te kužiti kako sada te vaše i više nego vrijedne dionice moraju narasti 500% kako bi vi došli na svoje.
– a puno su veće šanse kako će neke vaše investicije prije bankrotirati nego što će vam ostvariti rast od 500%.
– ali ja vas ne sažaljevam jer ste bili pohlepni, isto kao i gospon Lopina.
– te me raduju vaši gubitci isto kao što me raduje psihičko i financijsko uništenje gospon Lopine.
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana da li je tvoj pad 6% ili 8% ovaj mjesec i dali se bojiš zime ovako drastično ošišana,u tako kratkom vremenu, jer bi kada dođe zima moglo biti jako hladno.
gospon Lopina.
– o tom sigurnom padu mojega portfelja ja sam na ovoj temi pisala još prije 2 mjeseca.
– iz nekih dionica tipa BRIN niti ne mogu izići jer nema kupnje.
– a dividendne nisam prodavala upravo zbog te dividende.
– samo morate znati što je to dividenda jer vi to nikada u životu niste dobili.
– to vam je čisti keš, još me 10/8 očekuje jedna veća na ADPL.
– e sada kada pribrojim taj dividendni keš gubitak je bino smanjen.
– a kako zima bude dolazila moj portfelje će za razliku od vašeg svaki dan biti sve veći i veći.
– ovakvo stanje, možda i još jedan pad, će na burzi trajati još 2-3 tjedna.
– kada sam na temi komentari trgovanja napisala kako 3 dana rastemo post je dobio čistu jedinicu.
– a to vam znači kako je velika većina u kešu.
– a na burzi ako radite kao većina tada nemate šanse za brutalni dobitak.
– spretni će uhvatiti mrvice, a velika većina isto kao i gospođa Miani će pretrpjeti značajne gubitke.
– I love this game.
Pozdrav !
malena a da smanjiš malo doživljaj, jadno je to veseliti se tuđoj nesreći. Znaš onu tko pod drugim jamu kopa, otekne mu noga [tongue]
Od Lorisa super komentar.
Ivana potvrđuje njegovo mišljemje.BRAVO Ivana!
Ivana ovo je BRIN koji…..
gospon Lopina.
– pa dokle mislite obmanjivati investitore na ovome forumu.
Pozdrav !
[/quote]
Dobro,Loris kaže da je BRIN u prvom poligodištu izgubio na vrijednosti,ti tvrdiš da je u pravu.
Tražim konkretan odgovor.Da li je BRIN pao ako mu
su mu rezerve i kapital veće 30.6. 2011.nego 31.12-2010.Meni je to rast i Lorisu opraštam jer ne razumijem,a sa tobom se kladim u visnini tvog portfelj BRina da je to rast od nešto preko 2 kn po dionici
i da je to analogno vrijednosti od P/E manje od 5 na godišnjem nivou.
U BRINU će teći mede i mlijeko.
Ivana da li je tvoj pad 6% ili 8% ovaj mjesec i dali se bojiš zime ovako drastično ošišana,u tako kratkom vremenu, jer bi kada dođe zima moglo biti jako hladno.
gospon Lopina.
– o tom sigurnom padu mojega portfelja ja sam na ovoj temi pisala još prije 2 mjeseca.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
6-8% je pad nakon što se eliminira dividenda i tu si vjerovatno najošišanija ovčica na burzi
Na ZSE rijetkima teče med i mlijeko ,a Ivani 7 zadnjih mjeseci samo znoj i suze.
gospon Lopina.
– samo morate znati što je to dividenda jer vi to nikada u životu niste dobili.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Imala si prilike izaći HT na 300 i više,ali si čekala dividendu.I dočekala loše izvješće za prvi kvartal
ostvarila dividendu od 22 kn,prodala na 258 i niže i spušila 10 % i više na cjelokupni HT.
Ali tih 10% i više je gubitak nakon obračuna dividende.
Slična stvar se događa i na ADPL.Problem je što si u ADPL ulazila najviše na cijeni 140 i više,nakon objave da je dividenda 7,5 kn i tu si ponovno spušila oko 10%.I tu si koristila onu lovu iz koje si
izlazila iz HT.Da si ostala u HT izgubila bi manje nego ovako.Dobila si dvije dividende i pored tog
dividendnog prinosa izgubila 20% i to u relativno solidnim izdanjima na ZSE HT i ADPL
Kriva strateška odluka je plačena velikim gubicima.
Zaista je frustrirajuče biti najgubitnik od nas lajavaca.
Na ZSE će teći med i mlijeko,a za Ivanu 7 dolaze teška vremena.Strah u kostima je prisutan,a biti će
i veći dok se ne sabere!
malena a da smanjiš malo doživljaj, jadno je to veseliti se tuđoj nesreći. Znaš onu tko pod drugim jamu kopa, otekne mu noga [tongue]
Kolegici Ivani može oteći samo metla koja itekako dobro leži u njenoj ruci, kao muškarcu nova ŽUJA.
24.07.11.
ivana7
ocjena poruke
50%
KODT.
– izišlo katastrofalno loše izvješće s padom prihoda i dobiti cca 1.85% .
– te je realno očekivati manju korekciju ili pad dionice od 30-40% .
– te u narednom periodu, (par mjeseci) ne očekujem tu nikakav rast cijene dionice.
– malo manje pametni investitori će ju akumulirati a inteligentni investitori prodavati.
[cry]
[cry]
kolege lopina, ivana i mačeta,
da li usudite nešto napisati o okolnostima i budućim kretanjima ptkm-e obzirom da je moderator jako osjetljiv na tu dionicu ?
Ivana7, moram Vam odgovoriti na poluinformacije kojima me omalovažavate na ovoj temi.
Jahtu sam prodala, jer to bilo najbolje.NIti sam za nju imala vremena, stajala je prazna cijelo ljeto
u Sukošanu.Jedne godine sjetili smo se da bi je mogli iznajmljivati, po sistemu 60;40 nas i agenta..
Ti ljudi , koji se time bave , nemaju elementarnog znanja o najmu brodova, a iz broda su mi nestale
vrijedne stvari i oprema.Uništili su nam sitne ukrase i detalje opreme,uprljali dio opreme, a za svaku
glupost smo se prepirali zapisnički-čija je po ugovoru obaveza popravka ili naknade štete.
Došlo je i do jednog nasukavanja, a tjedni najam od 4,5 tisuće ne znam što su bili DM ili Euri-
Nakon svih popravaka i natezanja i obračuna servisa, izmjena i sl..nije ostalo , skoro pa ništa.
Lopovi. Jahta se iznajmljivala u Marini Kremik- Primošten.Zaključak-prodaja.
Ne znam o kakvoj vikendici govorite, a ako mislite na naš restaurirani mali dvorac / kuriju/ koja je spomenik nulte kategorije, ne pada nam na pamet da i pomišljamo na prodaju.Tak očajni ipak nismo.
Da, nakon studija kćeri, stan u Palmotićevoj 110m2 je na prodaju..Jeste zainteresirani, povoljno
Vam ga prodamo…javite se na p.p.