Kako je vrijem prolazilo bio sam svjesniji da sam tek kap u moru svega sto se događa oko nas… Poruka bi bila jednostvana – Čistilište, pakao ili raj ; gdje smo sada i gdje nas put vodi?!
Za nas koji smo unutra/u dionicama/ovo sadašnje vrijeme je čistilište.
Za sretnike koji ulaze/samo strpljivo i polako/ovo je raj.
Pakao je iza nas.Pad indeksa sa 5.200 na 1250 ,pa veći pakao je nezamisliv.To se događa jednom u pedeset godina.Jedino atomski rat bi možda donio gore.
A kešoljupci koji čekaju će ipak izvisiti.Vrijeme je za akumulaciju!
Jasno je da sam 100% u dionicama.
BRIN na 20,JAKT na 25,Qune na 36,VLDS na 10,LCDS na 22,FMPS na 21 se moglo kupiti zadnjih dana.
Pa kako biti u kešu.Nemoguće!
TISAK na 180,FNVC 170,SNHO 180 itd.itd.Niz izvrsnih prilika,trejderskih i dugoročnih.
Na ZSE će teći med i mlijeko!Vrijeme je da se sutra malo zazelenimo.
Na ZSE teče med i mlijeko za strpljive sakupljače.
jednostavno nema publike za tu knjigu. onaj tko je preživio od 2007.-e naovamo ne pada na priče o pobjeđivanju tržišta isl. ostali su utekli s burze. ako se za 5 godina stanje popravi, e tada će barmen biti na pravom mjestu u pravo vrijeme sa par tisuća knjiga koje će mu dotad nesumnjivo ostat na lageru.
a pazite ovo, ekipo…
pričam sršenu iz sandorfa dogodovštine s foruma, pa i to da se dio ekipe buni zbog reklamiranja knjige.
on će na to: ‘pa, koliko sam shvatio, ti ljudi cijelo vrijeme oglašavaju prodaju dionica, vjerojatno i za grozomorne iznose. kako se to ono zove, drukanje? kako im nije palo na pamet da je i to besplatno reklamiranje?’
a reklo bi se da je tu bilo i nečasnog navlačenja ljudi.
mala knjiga bar teži ka izjednačavanju šansi
http://www.youtube.com/watch?v=U69QQiBmaEg
Uz takvu knjigu trebalo bi ponuditi još nešto jer očito sama knjiga je na vrtićkom nivou i kao takva nešto neide baš. Da se uz knjigu recimo dobije vreča kalcija kupovale bi je starije gospođe da ne obole od osteoporoze-iznenada.
Eh da smo bili pametniji svi zajedno, ne bi kukali danas, nit bi se izrugivali jedni drugima. Tržište i pohlepa nas je natjerala na sve ovo i zato plaćamo danak.
Životna škola je najskuplja, ali je zato najvrijednija.
Gospon barmen kratko pitanje za vas….
Ako je ta knjigica tako super i ako formula koja se u njoj nalazi "ona prava" zašto vi ne posjedujete niti jednu dionicu od TOP 5 dionica po rangu te vase formule ? Reklamirate nešto čega se i sami ne držite nije valjda da sami ne vjerujete u tu knjigicu koju reklamirate?..
Informaciju o tome sto posjedujete provjerio sam na dnu vaših kolumna u na PDu i te dionice našao nisam…
Gospon barmen kratko pitanje za vas….
Ako je ta knjigica tako super i ako formula koja se u njoj nalazi "ona prava" zašto vi ne posjedujete niti jednu dionicu od TOP 5 dionica po rangu te vase formule ? Reklamirate nešto čega se i sami ne držite nije valjda da sami ne vjerujete u tu knjigicu koju reklamirate?..
Informaciju o tome sto posjedujete provjerio sam na dnu vaših kolumna u na PDu i te dionice našao nisam…
korf/vlho prodan… ili? ako da zašto ?
Ponavljam vam opet da mi ne saljete zahtjeve za prijateljstvom, i da me ne pitate za savjete preko poruka,
sve sto imate pitati pitajte ovdje na temi da svi vide i da sve koje zanima mogu cuti moje misljenje
VAŠ DIREKTOR
evo, pitam ja… zašto Alabama više nije forumski aktivan… ? sve trejdere sa vlds doslovce pokupio/izbacio, pa će možda uskoro tzv. sam pokupit vrhnje, možda več počevši od sutra ili… ?
Ponavljam vam opet da mi ne saljete zahtjeve za prijateljstvom, i da me ne pitate za savjete preko poruka,
sve sto imate pitati pitajte ovdje na temi da svi vide i da sve koje zanima mogu cuti moje misljenje
VAŠ DIREKTOR
evo, pitam ja… zašto Alabama više nije forumski aktivan… ? sve trejdere sa vlds doslovce pokupio/izbacio, pa će možda uskoro tzv. sam pokupit vrhnje, možda več počevši od sutra ili… ?
[/quote]
Sumnjam da će na VLDS uskoro biti vrhnja, mada bi to volio jer i sam posjedujem nešto sitno te dionice.
ivana 7
Fashion nights.
ovaj tjedan sam puno više bila zaokupljena modom nego dionicama.
Gospođa ivana 7 ,
lako ćemo mi za obleku .
Koga brige .
Možemo cijeli dan biti u kupačima i u mornarskoj majici uz zasluženo more .
Ali na šta potrošiti višak kunica ?
" Tokom ljeta skupljati jeftine dionice "
Koje ?
Koje su "Banka" ?
Pozdrav
Odnio Vrag šalu .
Nema nigdje ivane 7 .
Jel netko vidio zadnjih dana ivanu 7 ?
Pa nisu joj valjda potonule sve lađe ?
Nema nigdje ivane 7 .
Jel netko vidio zadnjih dana ivanu 7 ?
Pa nisu joj valjda potonule sve lađe ?
gospon Pero.
– pa napišem pokoji post o modi ali ga cenzura obriše.
– a to je ono što trenutno zanima cijelu RH, o.k. zanima vas i gospon Šime koji se je iz Ausrrije vratio u Remetinec.
– a namjeravala sam vam pisati i o gospođi Simoni, njena kreacija je bila jedna od boljih, a naročito frizura, sve je zasjenila.
– dionice me trenutno ne zanimaju, sada trošim lovu od onih bezobrazno velikih dividendi.
– još očekujem jednu veću i par manjih dividendi.
– a dosta sam ove godine zaradila i bez tih dividendi.
– sada je aktivan odmor i zabava.
– sutra ili bi to bilo danas ću gledati avione, svaki dan nešto novo.
– doći će red i na dionice, ali prvo moramo vidjeti polugodišnja izvješća.
– I love this game.
Pozdrav !
a pazite ovo, ekipo…
pričam sršenu iz sandorfa dogodovštine s foruma, pa i to da se dio ekipe buni zbog reklamiranja knjige.
on će na to: ‘pa, koliko sam shvatio, ti ljudi cijelo vrijeme oglašavaju prodaju dionica, vjerojatno i za grozomorne iznose. kako se to ono zove, drukanje? kako im nije palo na pamet da je i to besplatno reklamiranje?’
a reklo bi se da je tu bilo i nečasnog navlačenja ljudi.
mala knjiga bar teži ka izjednačavanju šansi
http://www.youtube.com/watch?v=U69QQiBmaEg
Uz takvu knjigu trebalo bi ponuditi još nešto jer očito sama knjiga je na vrtićkom nivou i kao takva nešto neide baš. Da se uz knjigu recimo dobije vreča kalcija kupovale bi je starije gospođe da ne obole od osteoporoze-iznenada.
[/quote]
uz napomenu da poštujem mišljenje, moram reći i da mi je simpa da wall street journal i financial times svim svojim ugledom napišu ‘mala knjiga koja pobjeđuje tržište je jedan od najboljih i najjasnijih vodiča za value investiranje’ i ‘najbolja knjiga o ovoj temi u mnogo godina’, a ti, onako, iza flanjke, ne baš uglednim nickom kažeš što si rekao.
kao da pele, maradona i modrić kažu da je greenblatt najbolji igrač na svijetu, a onda ti ni na tribini, jer tamo bi ne netko mogao i vidjeti, nego na forumu kažeš da ‘mali i nije nešto’ 🙂
neizmjerno mi je to simpa
ivana 7 :
gospon Pero.
– pa napišem pokoji post o modi ali ga cenzura obriše.
– a to je ono što trenutno zanima cijelu RH, o.k. zanima vas i gospon Šime koji se je iz Ausrrije vratio u Remetinec.
– a namjeravala sam vam pisati i o gospođi Simoni, njena kreacija je bila jedna od boljih, a naročito frizura, sve je zasjenila.
ivana 7 ,
koga briga sad po ljetu za obleku , ili za to što se vratija Šime iz EU , ili što Simona nije naplatila sve svoje usluge …
Nas kojima je bila uspješna ova polovica godine ,
pošto smo gramzljivi i nikad nam nije dosta ,
zanima gdje bi mogli uložiti višak kunica jer
" preko ljeta treba skupljati jeftine dionice " !
Dali će se EU potpisivanje odraziti pozitivno na našu Burzu ?
Nemoguće je na odmoru potrošiti sve dividende na aktivnom odmoru .
A strah me da mi Miši ne pojedu peneze , nemogu sve pojesti i popiti jer se onda debljam.
Najrađe bi uložio u " Banku" za dugu toplu jesen .
Jel to : HT,ATGR,ATPL,ERNT,KNZM,KOEI,KODT,LKPC,JNAF ?
Može li biti jeftinije ?
Pozdrav