Ovo je postalo totalno sranje, svi imaju automatski program za trgovanje [undecid]
S druge strane ispada super za brokere, postave parametre i algoritme i odu na kupanje, jel tako ivana sedma ?
U 16 sati samo pogledaju koliko uspijeha ili ulova su danas imali [tongue]
Ne da se hvalim , danas sam dobio dividende od dviju dionica .
Nije puno al čovjeka veseli .
Moram priznati da mi je takva lova najslađa .
Ležiš , a lova sama dođe .
Neznam jeli pametno , dio sam uložio u dokup LKPC po realnoj cijeni , a sa jednim djelom sam kupio burek dionicu (MGMA) .
Koja pušiona s MGMA , bolje bi bilo da sam kupio burek i smrznuo ga .
Trebao sam poslušati " damu s transformatorom " i kupiti KODT .
A šta mogu , nije svaki dan Božić .
[/quote]
Što Magma -kada pršte na sve strane tekstovi o problemima.
[/quote]
da, ti tekstovi su laži i obmane. realno stanje je da sve cvate u magmi..daj molim te
[/quote]
I kako bi ja sada trebao razumjet vaš post.??
da magma ne vrijedi pišljive bobe
Evo zašto sam dokupio MGMA .
Imao sam ju od prije , pa sam htio smanjiti ulaznu cijenu .I jesam.
Ocjenio sam da je dobar trenutak kupiti jeftine dionice , i još vjerujem da ću tu zaraditi .
I treće , nemogu vjerovati da je MGMA u gabuli .
Kupuju kinesku robu za kikiriki i nama to skupo sa velikim maržama prodaju .
Sve mi se čini da Fižulić igra grubu igru .
Možda je to u vezi odluke HANFE ?
Fakat dobar razlog.
Čestitke.
Ocjenio sam da je dobar trenutak kupiti jeftine dionice , i još vjerujem da ću tu zaraditi .
1.Nemaju robe
2.Na ono robe što imaju su povisili cijenu
3. nemaju svoje prodavaonice nego su u najmu i gube iz mjeseca u mjesec
Kako znam? S klincem često uđem u njihove radnje, zadnja 3 puta nisam kupio ništa jer nisam imao što. Dionica će se vjerojatno odbiti jer je hrpa malih u nju ušla,pa ko zadnji magarac, ukoliko ju mirovinac ponovno ne zatuće. Međutim neki oporavak u poslovanju ne vidim.
Tesko da oni mogu ista prodati sa velikim marzama.
Prvo nemaju jake brandove sto znaci da tesko mogu prenjeti povecanje cijena na svoje kupce. Cijena kineske readne snage raste, pamuk je otisao 150% u zadnjih godinu dana…
Drugo hrvatski potrosac je pod ogromnim pritiskom gubitka kupovne moci. Sto je najgore investirali su novac na trzista koja se nece oporaviti jos dugo vremena.
Trece konkurencija na trzistu je ogromna.
Oni niti su High-end niti su deep discounter. High-end retailer ne mogu biti jer ne posjeduju kvalitetne ljude za to, a deep discounter ne mogu biti jer su prezaduzeni. Kao sto ti rece oni pokusavaju prodati losu robu skupo. To dugorocno ne ide.
Retail tvrtke obicno izgrade jake brandove pa onda krenu u ekspanziju prodajne mreze. Magma je krenula obruntim redom i pokazalo se da je to vrlo losa odluka. Uz to imali su i nekoliko monumentalnih pogresaka kao sto je investiranje u Magma Home Department u trenutku kada se trziste nekretnina pocelo urusavati.
pa pojedini koliko komentirate tokom dana kada stignete i kupovat ianalizirat
Forum pretežno pratim navečer a po danu ako je promet nikakav i mrtvilo na burzi pa me čudi
da iza 20 na forumu rijetko koga.Po danu mi je dosta i gledalice a za analize je popodne
da se vidi šta raditi sutri dan i šta pratiti.
S obzirom da su danas ulazile čvrste ruke, jer ipak se tuklo po prodaji po cijeni 5-6% iznad prosječne,a dionica nije pala na prosjek, po meni je to dobar znak.
TA prikazuje odbijanje od GAN lepeze, promet ogroman i iskrcavači su vani.
E sad slijedi nagradno pitanje??? Tko će prodavati niže od kupljenog???
NITKO jer su rukice sad ipak ČVRSTE!
35kom LKPC imam, prosjek 1085,xx pa molim koleginicu Ivanu stručno mišljenje jel idemo do 1500kn?
jučer si pisao da ide do 600, danas da ide do 1500 kn?! kako ti nije neugodno blamirati se?
a što se LKPC tiče, dokap LKPC će vjerojatno ići po 900 kn, znači i tu ćeš izgubiti novce kad krene rasprodaja
[/quote]
[lol] [lol] [lol] stotka od mene kolega 😉
– ovo stvarno nisam očekivala od gospona Robin Hooda.
– ali nema više dojava, što je bilo bilo je.
– I love this game.
Pozdrav !
(Everything I do) I do it for you
Appropriately from Robin Hood movie
Performed by our very own Bryan Adams
Happy Canada Day