35kom LKPC imam, prosjek 1085,xx pa molim koleginicu Ivanu stručno mišljenje jel idemo do 1500kn?
jučer si pisao da ide do 600, danas da ide do 1500 kn?! kako ti nije neugodno blamirati se?
a što se LKPC tiče, dokap LKPC će vjerojatno ići po 900 kn, znači i tu ćeš izgubiti novce kad krene rasprodaja
Štovana,
ivana7…
posjedujem nekoliko stotina dionica Maraske …
nudim vam ih povoljno… ako ih ponudim gosp. lopini , antiši … hm hm,
mogli bi se prebrzo obogatiti te dovesti vas i vaš portfelj na prosjački štap…
požurite s ponudom, oni su blizu… nešto su načuli o Maraski… e’maraškinu
– svima vama, sam i više nego zahvalna na svemu tome jer zahvaljujući upavo vama ja sam ostvarila svoj hrvatski san, legalno vas opljačkala.
Pozdrav !
[/quote]
Što se babi snilo,nije se i dogodilo.
Ivana ,gubitnik si mjeseca bez obzira na zelenilo ova dva zadnja dana.Možda bude i sutra.
Našla si se na krivoj strani tržišta,jer su u lipnju crobi i crobi 10 pali oko 2%,a kako je INA u mirovanju gubitak je više od 2,5%.Mislim da si ti poskliznula preko 4% na cjelokupni portfelj i sigurno te
Splićo,dr,ing i ja debelo deremo.Ošišana si do kože,ali to ne škodi jer je lito.
A ja Bogu hvala se znojim i nitko me ne šiša.Dapače,vuna sve veća.
Dividenda,što je to.Pa to je dobit ranijih razdoblja i sada se isplačuje i to se ne može prikazati
kao dobit razdoblja.
Iskreno,smatram da si ovog mjeseca bila najgori investior na ZSE.Ni jedna tvoja investicija nije povukla.Dapaće,a sve je logično jer su to dobre firme sa skupim dionicama koje su svoje odradile.
Nađi ždrijebe koje će osvajati trke ,a ja sam to do sada davao niz ideja .ali bila si tvrdoglava,pa
sada debelo pušiš jer nisi slušala.
Najbolji dio portfelja ti je ta mala količina BRINA u portfelju.Očekujem,da će taj BRIN ostvariti
bolji poslovni rezultat nego ti.Možda i pored pada indeksa ostvare dobit u ovom mjesecu jer su
i tim neznalicama neke dionice povukle.Vjerovatno će u ponedjeljak biti NAV Brina objavljen.
A oni nemaju pojma ,
kako ti kažeš.
Pa koliko onda ti imaš pojma?
Pamet u glavu i mjenjaj
strategiju.
Slijedi spliću i mene ako želiš nešto zaraditi.
I Twikser ti može puno pomoći,puno zna.
Pozdrav,Twikseru,drago mi je da si ponovno s nama.
Na ZSE teče med i mlijeko!
Pozdrav,Twikseru,drago mi je da si ponovno s nama.
Imam dosta posla, povremeno svratim da vidim sta radite. Burzu i ne stignem pratiti. Drago mi je da se dobro zabavljate. Ivka ce se vratiti u formu. All young players run into a slump.
Ne da se hvalim , danas sam dobio dividende od dviju dionica .
Nije puno al čovjeka veseli .
Moram priznati da mi je takva lova najslađa .
Ležiš , a lova sama dođe .
Neznam jeli pametno , dio sam uložio u dokup LKPC po realnoj cijeni , a sa jednim djelom sam kupio burek dionicu (MGMA) .
– svima vama, sam i više nego zahvalna na svemu tome jer zahvaljujući upavo vama ja sam ostvarila svoj hrvatski san, legalno vas opljačkala.
Pozdrav !
[/quote]
Što se babi snilo,nije se i dogodilo.
Ivana ,gubitnik si mjeseca bez obzira na zelenilo ova dva zadnja dana.Možda bude i sutra.
Našla si se na krivoj strani tržišta………………..
[/quote]
Kolege,
ivana sedma uopće nema dionica, nije imala niti će imati, njen posao ovdje je sasvim druge prirode, pa dajte se koncentrirajte na bitne stavri.
posjedujem nekoliko stotina dionica Maraske …
nudim vam ih povoljno… ako ih ponudim gosp. lopini , antiši … hm hm,
mogli bi se prebrzo obogatiti te dovesti vas i vaš portfelj na prosjački štap…
požurite s ponudom, oni su blizu… nešto su načuli o Maraski… e’maraškinu
ja sam zaintersiran, ali po cijeni od 50 kuna po komadu
Neznam jeli pametno , dio sam uložio u dokup LKPC po realnoj cijeni , a sa jednim djelom sam kupio burek dionicu (MGMA) .
Koja pušiona s MGMA , bolje bi bilo da sam kupio burek i smrznuo ga .
Trebao sam poslušati " damu s transformatorom " i kupiti KODT .
A šta mogu , nije svaki dan Božić .
[/quote]
Što Magma -kada pršte na sve strane tekstovi o problemima.
Ovo je postalo totalno sranje, svi imaju automatski program za trgovanje [undecid]
[/quote]
Što Magma -kada pršte na sve strane tekstovi o problemima.
[/quote]
da, ti tekstovi su laži i obmane. realno stanje je da sve cvate u magmi..daj molim te