Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pobjednik dana.

– raspisali se vi na ovoj temi, divite se mojim gubitcima, a kod mene je ljeto, a to znači manje trgovanja i interneta.
– burzu moram pratiti ali puno manje zbog velike dosade na istoj.
– pa tako danas nemamo pobjednicu, opet imamo pobjednika dana.

– čestitam Splići na zlatu i MGMA -12%.
– srebro po običaju gospon Lopina za PRFC -10% .
– broncu dijele gospoda Doktor i xy za FNVC -9%.

– iako je KODT napravila fenomenalni rezultat -6% ipak nisam uspjela ući u borbu za medalje.

– I love this game.
Pozdrav !

Kolega Loris pa svi ovdje dobro znamo da je Ivana7 u strašnim gubicima i nije joj lako.
Al ne treba tome likovati! Ja bar to ne radim jer suosjećam s kolegicom naveliko.

gospon Splićo.

– ne trebate suosjećati samnom, jer mene raduje svaki vaš gubitak, i stvarno se trudim kako bi vam što više naštetila na burzi.

– moj današnji gubitak na burzi je -0.65%, a moglo je biti i puno gore, ja se ne nerviram jer znam kako ću sutra biti u plusu.

– ako se ne varam sutra bi mi trebala leći jedna velika dividenda, a to će biti lova za ljetne provode.
– a još će mi doći desetak tih dividendi, biti će love.

– I love this game.
Pozdrav !

Mislim da je pobjednica dana dama sa transformatorima. Iskrene cestitke pobjednici, a ostalim vise srece drugi put.

Osim u slučaju da je dama ta koja je prodala.Pojma nemam ,samo nagađam.
[/quote]

Run Baby Run

Vaš link

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Sramotno je to da je nagovarala na kupnju ERNT po 1600kn,

gospon Splićo.

– pa valjda vi znate kako se na niti jednoj mojoj investiciji nije izgubila lova.
– nisam ja drukala za MGMA na 20kn, a o građevincima i ostalim glupostima da ne govorim.

– ERNT se je mogao skupljati sitno ispod 1.600kn.
– isti se je mogao i porodati po 1.649kn.
– a mogla se je uzeti dividenda i prodati s plusom.
– sve sam vam napisala što sam tu radila.
– ali lova se nije izgubila a ERNT je i dalje o.k. firma.

– I love this game.
Pozdrav !

Mislim da je pobjednica dana dama sa transformatorima. Iskrene cestitke pobjednici, a ostalim vise srece drugi put.

– dobro nam došli gospon Twixer ponovno na ovu temu.
– jeste li vidjeli što je forum, nema vas jedno godišnje doba i svi vas zaboravili, a vi bili istinski borac za sirotinju.
– gospon Twixer je godinama bio stalan član ove teme i nikada nije pisao gluposti.

– gospon Twixer me je naučio nekim stvarima,
– a ja sam od njega učinila milijunera, jer me je pratio u nekim investicijama.
– o nekim investicijama ne pišem na ovoj temi.
– na cijelom svijetu jedino je on znao sve moje investicije, sve naloge na kupnji prodaji, sve drukove, gdje sam u top10 vidljiva, gdje nisam, kako se skrivam.
– ali u jednom trenutku mu se izgleda smučilo što sve ne radim na burzi, jer je znao kada i kako dižem koju dionicu ili ju rušim, ali vjerovatno mu puno toga ni dan danas nije jasno.
– i onda je postao Robin Hood i išao spašavati siromašne što sam mu zamjerila.
– i tada je prestao pisati, iako sam mu više puta pisala neka piše jer mi stvarno ne smeta njegovo pisanje.

– I love this game.
Pozdrav !

G. Machete, Vaše komentare nalazim gotovo u svim dionicama. Izgleda da ste dobro upoznati sa svim dionicama sa ZSE, pa se pitam trebam li slijediti Vaše savijte ili je to samo druk? Ipak bi prednost dao potonjem. Molim Vaš iskreni komentar?

gospon Kozelj.

– naš Splićo puno toga zna, ali ima i previše uroka na sebi te je svako njegovo investiranje osuđeno na propast, to je jednostavno tako i tome lijeka nema.
– njegove savijete nikako ne sljediti jer će i vas kako i sebe povući u veliki minus.

– iskren komentar vam je taj kako je svaki post gospon Spliće druk.
– samo morate znati kako je on stvarno o.k., s njim se u zadnje vrijeme najviše dopisujem, izmjenjujemo savijete o dionicama, vrijedan je marljivo skuplja prazne boćice.
– kod njega još 2-3 bankrota i sigurno će početi zarađivati na burzi.
– svakako je za njega puno bolje i korisnije da tu na burzi gubi novce nego da se opija ili drogira.

– I love this game.
Pozdrav !

Ja se toga ne sjecam, ali ako ti tako kazes nemam razloga da ne vjerujem. Molim te, posalji mi OIB na PP da te mogu ukljuciti u oporuku. Posteno bi bilo da dio tog bogastva koje sam stvorio zahvaljujuci tebi jednog dana tebi i ostane.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Tek na 700kn očekujem stabilizaciju KODT, prije toga samo rokanje.

gospon Loris.

– a vi kupili KODT ?!?!?!?!.

– I love this game.
Pozdrav !

Ja se toga ne sjecam, ali ako ti tako kazes nemam razloga da ne vjerujem.
[/quote]

– ovo stvarno nisam očekivala od gospona Robin Hooda.
– ali nema više dojava, što je bilo bilo je.

– I love this game.
Pozdrav !

Ja se toga ne sjecam, ali ako ti tako kazes nemam razloga da ne vjerujem.
[/quote]

– ovo stvarno nisam očekivala od gospona Robin Hooda.
– ali nema više dojava, što je bilo bilo je.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Sorry Ivana but,
Now I can’t do it for you.
I’m too old.
I made every wrong choice a middle age man could make.
I pissed away all my money
believe it or not.
I chased off
anyone who has ever loved me.
And lately,
I can’t even stand the face I see in the mirror….

Vaš link

– na cijelom svijetu jedino je on znao sve moje investicije, sve naloge na kupnji prodaji, sve drukove, gdje sam u top10 vidljiva, gdje nisam, kako se skrivam.
– ali u jednom trenutku mu se izgleda smučilo što sve ne radim na burzi, jer je znao kada i kako dižem koju dionicu ili ju rušim, ali vjerovatno mu puno toga ni dan danas nije jasno.
– i onda je postao Robin Hood i išao spašavati siromašne što sam mu zamjerila.
– i tada je prestao pisati, iako sam mu više puta pisala neka piše jer mi stvarno ne smeta njegovo pisanje.

– I love this game.
Pozdrav !

Uh, ovo više zvuči kao ispovijed i žal za nekim i nečim što je bilo, a sada više toga nema… Kao da je u tom odnosu bilo nečeg drugačijeg, posebnog…
Opet, ne znam zašto ste mu zamjerili što je spašavao siromašne? Zar nije to nešto plemenito?

Tek na 700kn očekujem stabilizaciju KODT, prije toga samo rokanje.

gospon Loris.

– a vi kupili KODT ?!?!?!?!.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

da, valjda zato i pada ?

nego nije više baš ukusno ovo prepucavanje vas i machete , kao da ste u braku ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close