MACHETE @ [thumbsup] [lol] [lol] [lol] popravljam ti ocjene valjda jedini [wink]
Hvala kolega Inverter, mislim da je kolegica krenula u rasprodaju, al kupnja na KODT očekujem da će se kao i na TNPL jako stanjiti i da će padovi postati dublji.
Tek na 700kn očekujem stabilizaciju KODT, prije toga samo rokanje.
Bojim se da kolegica Ivana postaje sve nervoznija i kao takav sigurno ne bi volio biti dioničar na njenim dionicama, jer tu će biti patnja, boli i trnja, bojim se i krvi do koljena jer je shortanje započelo.
KODT dobro zaronio, ERNT pada, TNPL roknula pošteno, ….
KODT-P-A nije zaronila, ali bolje nemojte previše izazivati kolegicu ivanu jer će vas odmah lupiti kako je isto tako i HDEL pošteno roknula…
Mislim da je pobjednica dana dama sa transformatorima. Iskrene cestitke pobjednici, a ostalim vise srece drugi put.
Mislim da je pobjednica dana dama sa transformatorima. Iskrene cestitke pobjednici, a ostalim vise srece drugi put.
Osim u slučaju da je dama ta koja je prodala.Pojma nemam ,samo nagađam.
KODT dobro zaronio, ERNT pada, TNPL roknula pošteno, ….
a joj kolegice Ivana, pa kako je krenulo ostat ćete kratkih rukava, al dobro, ionako ste na plaži pa Vam odjeća i ne treba kako Vas ovdje skidaju i uzivaju.
PREPORUKA; Izbjegavati ERNT, ATGR, TNPL i pogotovo KODT.
Gdje Ivana uđe tu trava više ne raste!
G. Machete, Vaše komentare nalazim gotovo u svim dionicama. Izgleda da ste dobro upoznati sa svim dionicama sa ZSE, pa se pitam trebam li slijediti Vaše savijte ili je to samo druk? Ipak bi prednost dao potonjem. Molim Vaš iskreni komentar?
ivana jeste li izračunali već jednom ;
psihologija + masa ovaca / oscilatori + fundamenti sve na drugi korijen iz pi sa skype potvrdom = best buy ???
Sada, kada svi znamo, da sve dionice na koje ste drukali zadnjih dana su opasno pale umjesto narasle, nemojte sada vaditi svojih sedam patuljaka da vas spase, a posebno pustite onog kuruzu na miru .
Kolega Loris pa svi ovdje dobro znamo da je Ivana7 u strašnim gubicima i nije joj lako.
Al ne treba tome likovati! Ja bar to ne radim jer suosjećam s kolegicom naveliko.
Dapače dao sam joj savjet da prodaje krive dionice tipa ERNT, KODT, ATGR, BELJE, KORF…
Al kolegica ima sporo paljenje,al bude ona krenula prodavati uskoro.
kolega machete
slažemo se u većini mišljenja, ali imam pitanja oko ERNT, KODT, ATGR, BLJE i KORF-a ;
ERNT se skuplja na 1420 i to se vidi po skivenim nalozima, KODT je tradicionalno visok, ATGR ima MM kaoi ULPL i može cijena samo 2,5% rasti ili pasti, a KORF brani XY praktički fond .
Sada ovo nabrojano su činjenice pa se uistinu pitam kako to može pasti, osim KODT-a jer ovisi o ivani sedmoj i sl., čak ste i 27.06.11. napisali da će KODT-R-A pasti i danas je pao ?
Kolega Loris pa svi ovdje dobro znamo da je Ivana7 u strašnim gubicima i nije joj lako.
Al ne treba tome likovati! Ja bar to ne radim jer suosjećam s kolegicom naveliko.
Ok, u pravu ste kolega Loris, kako je Ivana7 ipak prebahata i puna sebe moram priznati da me jako veseli svaki njen gubitak. Sramotno je to da je nagovarala na kupnju ERNT po 1600kn,a isto tako nagovarala je na kupnju KODT na 1400 govoreći kako je to med i mlijeko.
KODT i ERNT su daleko od meda i mlijeka, a glede ERNT da ode i u stečaj ne bi se iznenadio.
kolega macheta ,
evo pustimo malo ivanu sedmu i njene podanike, uistinu me zanima kao biste mogli rušiti cijenu dionica kao što je ;
ATRG i ULPL koji imaju MM sa 2,5% zraka
ERNT ispod 1420 parktički neide ima skriven nalog na bidu koji sve skida
KORF i DDJH čuva XY i nevidim mogućnost da to netko ozbiljnije ruši
HT je u banani jer fundamenti padaju, KODT će opet narasti ( danas sam i ja kupio ) , KOEI na na piku Siemensa i biti će tu rata, a zlatna dionica na INI tek će doći na red ( sada su Vlada i MOL shvatili da bez 50% + 1 dionica će biti samo problema ), ADPL će još dugo biti na ovim razinama ….