Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim skriveni nalog od 10 odnosno 100 komada na KODT-R-A na bidu po 1.201,01 .
Ivana sedma zar skrivača se igramo ?

gospon Loris.

– tko se nije skrio magarac je bio.

– I love this game.
Pozdrav !

gospon Loris.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Pa zašto ste sada prebacili nalog na 1.222,53 kupnjom od 100 komada ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

gospon Loris.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Pa zašto ste sada prebacili nalog na 1.222,53 kupnjom od 100 komada ?
[/quote]
Jer ne želi kupiti.
Plašljivac.Ako želiš kupiti na BID stavljaš skriveni nalog,a na prodaji dolazo veliki plašljivac ,vidljiv,ali
ipak malo dalje.
Ako želiš prodati na ASK dolaze skriveni nalozi ,a na kupnji otvoreni,veliki ,vidljivi,ali ipak malo
dalje radi manje šanse da nas netko pomete.Ali to je trejderski rizik.

Na ZSE zbog slabe likvidnosti sve manje meda i mlijeka!

Porez na kapitalnu dobit od 50 % može predložiti samo neki parazit i zgubidan koji nikad nije svojim radom u realnom sektoru zaradio ni kune .

I sada su u Hrvatskoj preveliki porezi i razna davanja pa zbog toga kapital i bježi , gospodarsvo propada i raste broj nezaposlenih .

Amen. Ja bih sve te parazite pitao hoće li se zamijeniti sa mnom. Svoju plaću i radno mjesto za moju plaću i radno mjesto. Pa da vide što znači hard hore kapitalizam i koliki bi porez onda uveli.

– a i mene bi te morali hraniti jer bih se i ja prijavila u neku socijalnu ustanovu.
Pozdrav !

Pa zar Vi već niste tamo nakon sloma 2007.g. Lijepo od njih što su Vam tamo dali PC da malo gledate po virtualnoj burzi jer dobro znamo kako ste pogubili sve novce na LKPC i ERNT i MAGMI.
Al zar Vam nisu pronašli posao da čistite noću i smetlarite?
Čovjek se poraduje manje njih na socijali, više zaposlenih, kad tamo….
NIJE NI ČUDO DA BURZA PADA!!!!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Glede poreza na kapitalnu dobit to je po meni moguće samo na extra likvidnim dionicama i onima čije je MCAP preko 100 milja Eura.
Npr. ATGR, ERNT, HT, DLKV,…

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Kolegice Ivana kako opisujete današnji dan.
Koliko ste danas novaca pogubili na virtualnoj burzi?
Jer sami ste napokon danas priznali da živite na teret zaposlenih, na socijali.
Unaprijed hvala kolegice!
[shocked]

Kolegice Ivana kako opisujete današnji dan.

– pa današnji dan je bio sunčan i stvarno mi je bilo lijepo na moru.

– I love this game.
Pozdrav !

Glede poreza na kapitalnu dobit to je po meni moguće samo na extra likvidnim dionicama i onima čije je MCAP preko 100 milja Eura.

– glede poreza na kapitalnu dobit to je po meni moguće samo kod extra sakupljača boca i onima koji dnevno skupe preko 100 boca.

– I love this game.
Pozdrav !

Npr. ATGR, ERNT, HT, DLKV,…

ovako nešto glupo nisam dugo pročitao, istina, kolega lynx mi je na ignore-u, ali svejedno

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Pobjednik dana.

– zlato su uvjerljivo osvojila gospoda xy i Doktor s FNVC.
– srebro zasluženo dobiva gospon Splićo s čak 2 favorita THNK i MGMA.
– bronca ovaj put ide gospon Plavom za LKPC.
– počasno 4. mjesto ide gospon Lopini za LVCV.

– I love this game.
Pozdrav !

Iako Vi gajite iluzije o KODT, a ja Vas uvjeravam da će svakim danom KODT biti niže i niže i niže…

– danas kada je većina toga padala, cobex u velikom minusu, a KODT +0.83%.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close