Nekako mi se čini da biste vas dvoje ukinuli primanja i pravim braniteljima,
Dosta sa govorom mržnje !
gospon Compa.
– u ovom postu nisam prozvana ali sam alergična kada vidim to govor mržnje.
– nitko vas branitelje, profesore, penziće…. ne mrzi.
– sada je glupo istraživati je li Pero ima zasluženu mirovinu ili nema, ili je li Francek dobio poticaje za 3 krave a ima 2 krave., ili je li gospon Lopina ima penziju zbog toga jer je lud a u stvari nije lud.
– u konaćnici kada bi se sve to pravilno istražilo je stvarno sitna lova.
– činjenica je kako love nema i kako se je blesavo zaduživati kako bi država mogla ispoštovati sve te svoje obveze.
– ekonomski gledano to bi trebalo biti nekako ovako.
– mjesečne potrebe države su cca 10 milijardi kuna.
– s svim porezima se je skupilo 8 milijardi kuna.
– a tada je i matematika jasna, sve obveze države prema braniteljima, penzićima, profesorima….
– svima solidarno primanja smanjiti za -20%.
– privreda ili realni sektor sve vas hrani, većim porezima država uništava tu ekonomiju odnosno pili granu na kojoj sjedi.
– ako se tu ne pomogne ekonomiji svima vama braniteljima, profesorima…. će jednog dana plaće biti gore nego one u Africi, što će vam onda sva ta vaša prava kada od njih nećete moći živjeti.
– ali jednog dana, kada država skupi mjesečno 12 milijardi kuna, a potrebe su 10, tada svakako svi vi koji spadate u bilo koju grupu trebate dobiti i +20% veće plaće, poticaje ili ne znam što.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Gospođo Ivana,
slažem se sa tom logikom, i 50% ako će to pomoći općem dobru. Isto toliko i odbitak od Vaših brutalnih zarada (porez na kapitalnu dobit 50%).
Inače rado čitam Vaše humoristične priloge na forumu, a što se tiče alergije na spominjanje govora mržnje, ne znam neki poseban antialergenik.
– pa napišite koja je to najbolja dionica na našem tžištu dobivena po toj čarobnoj formulu.
Kolegice, lijepo sam Vam napisao da je BEST BUY trenutno Zvečevo!
Iako Vi gajite iluzije o KODT, a ja Vas uvjeravam da će svakim danom KODT biti niže i niže i niže… pogubit ćete dosta novaca, a uostalom ne možete ni izaći kad nitko ne kupuje više od 20 dionica.
[bye]
compa ,
meni kao dragovoljcu iz 1991. zlo je od 90 % branitelja koji su se okoristili i sišu Hrvatsku .
Ja nisam i neću nikad uzeti ni kune nezarađene radom .
I moj susjed , mladić sa 6 mjeseci staža u ratu već je u penziji koju će vjerojatno primati još 50 godina , a zdrav ko bik.
Također znam branitelje-partizane koji nas sišu već 60 godina .
Nisu svi lažni , prevaranti i slično , već ih je oko 90 % .
I na kraju zalutao si na Forum Best buy sa svojim ratnim putom .
Pričajmo o dionicama .
O dionicama INE , koju ste dobili i za siće prodali MOLu.
compa ,
meni kao dragovoljcu iz 1991. zlo je od 90 % branitelja koji su se okoristili i sišu Hrvatsku .
Ja nisam i neću nikad uzeti ni kune nezarađene radom .
I moj susjed , mladić sa 6 mjeseci staža u ratu već je u penziji koju će vjerojatno primati još 50 godina , a zdrav ko bik.
Također znam branitelje-partizane koji nas sišu već 60 godina .
Nisu svi lažni , prevaranti i slično , već ih je oko 90 % .
I na kraju zalutao si na Forum Best buy sa svojim ratnim putom .
Pričajmo o dionicama .
O dionicama INE , koju ste dobili i za siće prodali MOLu.
Ne laži Pero, ti si dragovoljac iz mjesne zajednice, a od takvih prevaranata je meni zlo.
A ako si to za što se predstavljaš, ti si prodao svoju INU, tj. tvoj fond za tebe.
A znam da nisi to, njušim te dezerterčiću, nema nijedan dragovoljac takvu falšu priču.
A naravno sebe si smjestio u 10% pravih, prestrašno. Dragovoljac, vrati udjele u fondu državi, pa ćeš biti vjerodostojan, do tada se ne javljaj.
Zašto ne odeš do MOMBS-a i ne prijaviš lažnog invalida, ako to ne napraviš, sudionik si u pljački.
Svi kenjate po forumima, a nemate muda za običnu anonimnu prijavu.
Kolegice Ivana, pa kakva je ovo rupa na KODT???
Prvi kupac 8% niže, a da netko zalupa sutra bi išao još niže!
Hm, uskoro će puknuti živci nekome poput Ivane labilne….
a joooooj koji će ovdje SHORT SELL da bude….
Nisam uzeo iz državnog proračuna ni kune ,ni dionice , niti ću ikada uzeti .
Svoje dionice INE , kao i cijeli portfelj sam kupio od viške moje zarade u Realnom sektoru .
Od zarade na dionici INE sam si kupio novog Mercedesa ove godine.
Vidim da sam te pogodio , vjerojatno spadaš u grupu od 90% koji sišu državu .
A susjeda neću prijaviti jer mu nisam ja ni dao penziju .
Priča o lažnim braniteljima nije govor mržnje .
A porez na kapitalnu dobit od 50 % sve govori o tebi .
Uzimao bi uspješnima i hranio Parazite .
Gospođo Ivana,
slažem se sa tom logikom, i 50% ako će to pomoći općem dobru. Isto toliko i odbitak od Vaših brutalnih zarada (porez na kapitalnu dobit 50%).
gospon Compa.
Porez na kapitalnu dobit 50%.
– ne bih se čudila da komunisti uvedu tako nešto kada dobiju vlast.
– uvijek su bile dobre parole uzmimo bogatima i dajmo sirotinji, sam zapad je izmislio i Robin Hooda.
– ali na žalost to u praksi tako ne ide.
– na ovome svijetu 10% stanovništva kontrolira ili ima 90% svjetskog bogatstva.
– i sada kada bi to svjetsko bogatsvo podijelili svima isto, za 30-50 godina bi ponovno dobili situaciju kako 10% stanovništva ponovno ima većinu svjetskog bogatstva, to je jednostavno tako.
– tako i ja sigurno ne bih pristala hraniti sve te parazite u ovoj državi.
– moj kapital bi otišao dio u zlato u trezore EU, a dio na burzu u Srbiji, zbog sličnog mentaliteta i psihologije.
– tako bi učinila većina investitora, burza bi vam pala na niske grane, strani kapital bi bio tisuće i tisuće kilometara udaljen od ove zemlje.
– a i mene bi te morali hraniti jer bih se i ja prijavila u neku socijalnu ustanovu.
– država kao takva je uvijek i više nego glupa.
– moj rođak koji ima veliku američku mirovinu se tu kod nas vodi kao socijalni slučaj te ostvaruje besplatno pravo na zdravstvenu zaštitu, besplatni prijevoz, besplatna komunalna….
– dosta, dosta glupa država.
– pa vidite kako je u ovoj državi jedan serijski silovatelj nesmetano živio iako je bio osuđen u Srbiji i tražen u BiH, a naša država mu je 100% dala i poticaje za gradnju kuće.
– ipak sam mišljenja kako je nešto trulo u državi Danskoj.
– I love this game.
Pozdrav !
Da nisi malo zakasnila sa zlatom……..
Da nisi malo zakasnila sa zlatom……..
– možda i nisam.
– ali ipak dajem prednost dijamantima i platini.
– uz dijamante vam nikako ne ide to žuto zlato.
– I love this game.
Pozdrav !
Gospođo Ivana,
gospon Compa.
Porez na kapitalnu dobit 50%.
– ne bih se čudila da komunisti uvedu tako nešto kada dobiju vlast.
– uvijek su bile dobre parole uzmimo bogatima i dajmo sirotinji, sam zapad je izmislio i Robin Hooda.
– ali na žalost to u praksi tako ne ide.
– na ovome svijetu 10% stanovništva kontrolira ili ima 90% svjetskog bogatstva.
– i sada kada bi to svjetsko bogatsvo podijelili svima isto, za 30-50 godina bi ponovno dobili situaciju kako 10% stanovništva ponovno ima većinu svjetskog bogatstva, to je jednostavno tako.
– tako i ja sigurno ne bih pristala hraniti sve te parazite u ovoj državi.
– moj kapital bi otišao dio u zlato u trezore EU, a dio na burzu u Srbiji, zbog sličnog mentaliteta i psihologije.
– tako bi učinila većina investitora, burza bi vam pala na niske grane, strani kapital bi bio tisuće i tisuće kilometara udaljen od ove zemlje.
– a i mene bi te morali hraniti jer bih se i ja prijavila u neku socijalnu ustanovu.
– država kao takva je uvijek i više nego glupa.
– moj rođak koji ima veliku američku mirovinu se tu kod nas vodi kao socijalni slučaj te ostvaruje besplatno pravo na zdravstvenu zaštitu, besplatni prijevoz, besplatna komunalna….
– dosta, dosta glupa država.
– pa vidite kako je u ovoj državi jedan serijski silovatelj nesmetano živio iako je bio osuđen u Srbiji i tražen u BiH, a naša država mu je 100% dala i poticaje za gradnju kuće.
– ipak sam mišljenja kako je nešto trulo u državi Danskoj.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ivana,čista stotka od mene.
Compa ,ja imam preko 10 poznanika koji su savršenog zdravlja,nisu ratišta vidjeli,a sad primaju mirovinu od 5.000+ kn i još kažu da im je malo.
Jedan od njih je stvarno dobio geler,ali dok je kartao u prijateljevoj kući.
Onda opet znam pravih branitelja koji ni kune nisu dobili,nikakve činove nisu ganjali,rade svoje poslove i uopće ne spominju rat.
Uostalom ,ovo je tema best buy,a ako ste na poslovni forum došli promovirati komunističke metode,na pogrešnom ste mjestu.
Kažnjavali bi one koji nešto proizvode i sposobni su generirati dobit,a davali bi onima koji sjede u uredima i jednom dnevno im uđe jedna osoba prema kojoj su još bezobrazni.
Touche,my good sir,touche.
http://files.sharenator.com/Slow_Clap_RE_ITS_A_GIF_PARTY-s420x315-140048.gif
Vidim skriveni nalog od 10 odnosno 100 komada na KODT-R-A na bidu po 1.201,01 .
Ivana sedma zar skrivača se igramo ?