Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

OPROSTITE CIJENJENA GOSPODJO ivana7 kaj se mešam ali mi nije jasno zakaj ste se toliko uhvatili forumaša lopina da ga u svakom postu spominjete….meni je doduše čovek jako simpatičan ali Vi morate obratiti pažnju na ozbiljnije investitore a ne na tipa koji besumoučno traži MED I MLIJEKO NA ZSE-u
a ZNANSTVENO JE DOKAZANO…da ljudima kao i uostalom svim sisavcima nije mlijeko nuzno potrebno za prezivljanje od trenutka kad se odvoje od mamine sise….A sta ce mu i taj med???? to mi isto nije jasno
pofuk
p.s. GOSPODJO IVANA7 gledajte samo bogate forumaše ili one koji imaju izuzetno visok prinos dobara

– a koliko pratim investiranje gospon Birtića on se sigurno nije obogatio na burzi.
– izdao je i jednu knjigu o svojim investicijama, pročitala sam ju prije par godina, ali u toj njegovoj knjizi stvarno ništa pametnog nemate za pročitati, možda je zanimljiva po tome kako nije znao dobro investirati.

***i nije morao…on se obogatio prodajom knjiga, evo i vi ste kupili obje [tongue]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

pogotovo kada je Ivana7 onako lijepo znala analizirati po par dionica [thumbsup]

Ovo boldano se i dalje ocekuje od Ivane7, kao prije. No sada je to vecinom preslo u neslaganje u vezi dionica i govorenja, moja je dionica bolja, ne ne moja moja…., sa nekim kolegama na forumu sto inace nije bas zabavno gledati u tolikoj mjeri..
[/quote]

gospon Franc.

– na ovoj temi ne treba svaki dan pisati i hvaliti određene dionice jer je onda to jedno jeftino drukanje.
– na nekim dionicama se piše samo od jednog do drugog kvrtalnog izvješća.
– moja zadnja preporuka su dvije dionice, sada im je cijena pala, ja to vidim kao dobru i jeftinu kupnju.
– ali neke stvarne cijenovne rezultate ćemo vidjeti tek za godinu dana.
– te će se cijena na tim dionicama dizati i bez mog pisanja.
– a tko ne zna koje su to dionice neka vrti ovu temu unazad.
– to je jedan glupi i dosadan način investiranja.
– prevedeno na sportski riječnik, kladionicu obožavam ali nogomet ne volim gledati, ali se kladim.
– Dinamo je bio prvak prije dvije godine, prošle godine, ove godine, i sada iako se samnom neće složiti cijeli Split, Dinamo će biti prvak i slijedeće godine, oklada sigurna 99.99%.
– potpuno isto vam je i kod dionica.
– samo tu kada neka dionica dođe na cijenovni maksimum potrebno ju je i prodati.

– ali kako nam burzovni život ne bi bio dosadan s nekom manjom lovom se igramo na dionicama koje malo rastu malo padaju.
– teoretski na takvim investicijama ćemo u 50% slućajeva pogoditi a u 50% izgubiti.
– ako imate iskustva tada imate i više pogodaka.
– ali ako imate iskustva i previše uroka te nemate sreće, onda ste vi sigurno Splićo.

– I love this game.
Pozdrav !

Gospođa ivana 7 ,

99 kn ?
To su veliki novci danas .
Pa za te novce možete kupiti 11 dionica MGMA ili 11 bureka .
Nego , budite dobri pa nam ukratko sastavite skraćeni sadržaj te male knjige .
Onako kao što smo nekad sastavljali Lektiru .
G.Birtić dosta zarađuje svojim dionicama .

Pozdrav

Vaš link

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

hvala, sedmice, a hvala i ostalima 🙂
moj mali doprinos temi best buy
http://www.youtube.com/watch?v=U69QQiBmaEg

www.knjigara.com

ivana sedma,

LKRI ima od 5500 P/E do -3750 kao danas, a cijena uglavnom raste ?

Nego gdje vam je onaj kukuruza ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Gospođa ivana 7 ,

lijepo je reči da "dionica kad dođe u cijenovni maksimum potrebno ju je prodati".
Ali teško je to izvedivo bez pomoći psihijatra .
Nemogu prodati dionice koje su mi u minusu (BD62,DDJM,IMZV…) a još teže mogu prodati one koje su mi u plusu (KOEI,LKPC,HT,KNZM…)
Iako sam prodao INU po 4000 i 4100 nemogu prežaliti .
I još bi Vas nešto htio pitati : objasnite nam šta to znaći :
"…tokom ljeta skupljati jeftine dionice…" (one dvije ?)
"Špekulacija EU , ako se to dogodi , bez obzira na ljetno mrtvilo potrebno je biti 100 % u dionicama " (evo dogodilo se , a mrtvilo sve veće)
"….će teći vino i rakija…" (možda BD62 poraste)
Pozdrav

.

Gospođa ivana 7,

stvarno nebi bilo u redu da nam prepričavate tu malu knjigu .
Molio bi Vas da za loše đake opet ponovite Vašu "investicijsku formulu i investicijsku strategiju s kojom ste pobjedili ovo tržište".
Hvala
Pozdrav

hvala i Vama najljepša…..
pofuk
p.s. najbolje da sve zaboravite šta ste izgubili jer kako kažu frajeri koji vrte veliku paru….nije svaki metak patka

ivana sedma,

LKRI ima od 5500 P/E do -3750 kao danas, a cijena uglavnom raste ?

Nego gdje vam je onaj kukuruza ?

bogami…..sad ste me podsjetili…di je taj tip…..tip se odjedanput i odnikud pojavil na forumu i izazvo totalnu pomutnju…….imal je čudan stil pisanja ali bogami nista nije fulo( sad sam čito njegove postove)…..čak sam htio sa tim tipom ući u debatu ali vjerujte mi ….prvi puta nakon izlaska iz utrobe mame pofuk mi se desilo da me netko totalno zbunio….i dok sam se ja odlucio sa njime ući u polemiku tipa vise nema……di je taj kukuruza???? da li barem njegovi frendovi sa foruma se čuju na privat sa njime?????
pofuk

ispricavam se šta opet gnjavim….pa sad sam pogledo taj klip šta ste pustili
hvala Vam najljepsa…divan je……
nego da prejdemo na stvar….opet niste izvukli pouku……isti ste kao i ja…eto odgovorono Vam tvrdim da ste 2007 imali tu knjigu da bi jos vise para izgubili na burzi………u ono vreme smo trebali svi samo odigrati u SIT AND GO maniri i to bi bilo to…..a ovak nas je vecina popušila….što novce i živce poput Vas i mene….a bogami neki su i mnogo vise popusili
pofuk
prijatna veće i molim Vas cijenjeni forumašu barmen da se ipak malo česće javite na forum jer je uskoro kraj prvog polugodišta i biramo u vise kategorija najb0oljeg forumaša a bojim se da svojim neredovitim pojavljivanjem na forumu niste u fokusu stručnog žirija u sastavu:predstavnik virtualne zajednice,predstavnik disc djokeja,predstavnik igre virtualna burza,predstavnik brodara te predstavnik za spolnu ravnopravnost i šišanje ovaca
pofuk

gospodin pofuk ,
nisam vam ja baš za trejdanje .Više sam ja ziheraš .I naročito uživam kupovati fondovsko smeće s kojim ću se obogatiti dugoročno .
S obzirom na vaš dugogodišnji staž i iskustvo na ovom forumu očekujem da vi napišete Veliku knjigu investiranja .

New Report

Close