Gospodo, nemojte pisati na dionicama s kojima trgujete. Otkad više ne pišem niti slovo o ničemu što ima
veze s dionicama …gospodična Ivana7 se ne iživljava na dotičnim dionicama i sve 5 ! Sve ide dobro.
Gospodo, nemojte pisati na dionicama s kojima trgujete. Otkad više ne pišem niti slovo o ničemu što ima
veze s dionicama …gospodična Ivana7 se ne iživljava na dotičnim dionicama i sve 5 ! Sve ide dobro.
Mlada damo ,dobro došli u ozbiljno i trezveno investiranje koje je bazirano na vašoj zaradi .
Moram priznati jedna od rijetkih koja je prepoznala svoje greške .
[/quote]
On ce ga kupovat na 90 [lol]
[/quote]
A tko to nebi rado kupovao ADPL po 90 kn.
Samo taj film nebudemo više gledali .
Kolegice Ivana, što je ovo u zadnjih par dana, svi su protiv vas?
Jutros me na PP dočekala jedna anonimna dojava:
"please pitaj Ivanu koliko je lizalica zaradila… ha ha… zadnjih 1mj. puši Ivana7 nekih 400.000kn"
Kolegice Ivana jeli ovo istina?
Vjerujem da vam je teško, ja sam na vašoj strani, ako će vam bili lakše možete se izjadati.
Gdje ste pogriješili?
Što ste skidali u vrhu?
Može li se šta popraviti? Dokup, smanjivane prosjeka…
Uvijek je lakše kada svoje probleme podijelite s drugima! [thumbsup]
Pobjednik dana.
– zlato je uvjerljivo osvojio jedan anonimni lik koji je na ovoj temi drukao KTJV, jer zbog dobre graševine ona ima najbolji p/e, jedan od boljih drukova gospona dobre kapljice.
– srebro po dobrom običaju ide gospon Lopini za njegove elektropromete i MGMA koju je drukao za med, mlijeko, maslac…
– bronca gospon Splići za MGMA gdje je sebi, a i drugima pričinio velike gubitke.
– za 4. počasno mjesto sam se odlučila za gospon Doktora i njegov KSST.
– I love this game.
Pozdrav !
Pobjednik dana.
– zlato je uvjerljivo osvojio jedan anonimni lik koji je na ovoj temi drukao KTJV, jer zbog dobre graševine ona ima najbolji p/e, jedan od boljih drukova gospona dobre kapljice.
– srebro po dobrom običaju ide gospon Lopini za njegove elektropromete i MGMA koju je drukao za med, mlijeko, maslac…
– bronca gospon Splići za MGMA gdje je sebi, a i drugima pričinio velike gubitke.
– za 4. počasno mjesto sam se odlučila za gospon Doktora i njegov KSST.
– I love this game.
Pozdrav !
danas mi je portfelj opet u plusu jer mi je skočio VLDS
a kako je skočila i ADPL,I HT i DLKV koje BRIN ima u portfelju mislim da ću i tu zaradit naravno
sa rastom NAV i strpljivim čekanjem
ELPR o kojem Ivana piše nije moj i nemam ga u portfelju,samo bi volio da sam kupac,to je dionica sigurno relativno jeftinija od većine dionica za koje Ivana druka,jer ih se želi riješiti kao recimo KODT
Ako ona nešto kudi onda to sigurno vrijedi.
Naravno ,da ne mislim da puno vrijedim ako me Ivanu blati,i,ali da vrijedim više od nje to se
podrazumijeva.
Na ZSE će teći med i mlijeko,ali za Ivanu se bojim jer je puno dignula ćupicu!
Pobjednik dana.
– I love this game.
Pozdrav !
Draga kolegice, popijte si vi litru njihove graševine pa bute vidli koji ima p/e!
Prava analiza dionica se radi najprije na trijezno, pa na pijano i uzme se zlatna sredina pri odabiru. Kao što su radili nekada mudri stari grčki filozofi! Tada je Grčka cvjetala u blagostanju, a danas propada. Moj savjet je da si malo popijete bijelog, jer danas vam se sve crvenilo, izamjenite vaš kodt s mojim ktjv!
A uostalom ja sam trebao dobiti srebro je je pobjednik ZVCV!
Živjeli!
Jutros me na PP dočekala jedna anonimna dojava:
"please pitaj Ivanu koliko je lizalica zaradila… ha ha… zadnjih 1mj. puši Ivana7 nekih 400.000kn"
– prošli tjedan u minusu 174.896,oo kn .
– prije toga, 3 tjedna u plusu, ali taj plus je pojeo ovaj minus.
– u ovome tjednu minus za sada cca 24.000 kn.
– ali u ovoj godini još uvijek imam prinos puno bolji od najboljeg investicijskog fonda.
– ovo je bilo sasvim očekivano, minus na kojega sam računala.
– a preko 50% tog minusa će mi pokriti dividende koje ću dobiti za desetak dana.
– samo što ja za razliku od većine vas pišem istnu, već sam vam napisala kako sam izgubila jedno dobro auto, a sada ste dobili i u kunu koliki je taj minus.
– burza je jednostavno takva.
– nadam se kako ću te minuse ispraviti već karajem srpnja, ali to i ne mora biti točno jer naša burza obično i u kolovozu roni.
– ali znam kako će svakako biti bolje, bar mojem portfelju.
– I love this game.
Pozdrav !
TISUĆU za iskrenost./pardon,100/
…od većine dionica za koje Ivana druka,jer ih se želi riješiti kao recimo KODT.
– ako se nećega želim riješiti tada bi prodavala, a ne kupovala.
– pa sam tako jučer kupila one dvije serije p na 1.165kn, a imala sam tu još 4 dionice na kupnji ali me nije poklopilo, te sam pri karaju trgovine kupila još 2×1 dionicu po 1.180kn .
– bila sam i na kupnji r, 3 dionice ali me nije poklopilo.
– dionice se kupuju kada su jeftine.
– samo vi ovo srušite, ja ću skupljati.
– I love this game.
Pozdrav !
A uostalom ja sam trebao dobiti srebro jer je pobjednik ZVCV!
gospon Krunccrni.
– ovo je jedno natjecanje tipa važno je sudjelovati.
– gospon Slićo je već do sada dobi i previše zlatnih medalja, tako da se on sigurno neće ljutiti ako zlato ode vama.
– zato vi meni uživajte u vašoj graševini i pobjedi.
– I love this game.
Pozdrav !
gospon Krunccrni.
– ovo je jedno natjecanje tipa važno je sudjelovati.
– gospon Slićo je već do sada dobi i previše zlatnih medalja, tako da se on sigurno neće ljutiti ako zlato ode vama.
– zato vi meni uživajte u vašoj graševini i pobjedi.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ok ak je tak potpisujem!
In vino veritas!