Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pobjednik dana.

– naš zlatni splitski dečko gospon Machete ponovno je uvijerljivo osvojio zlato na MGMA -10% i VDKT.
– kako je Split grad sportaša ovaj put je srebro ponovno pripalo gospon Lopini za VART -7% .
– za broncu je pak bilo teško odlučiti, puno kandidata, pa sam odlučila kako će broncu dijeliti gospon Plavi s LKPC i gospon xy na DDJH.
– počasno 4. mjesto, ali bez medalje ide gospon Alabami za VLDS.

– zanimljivosti, danas je gospon Splićo napokon na MGMI aktivirao stop loss i to prodao na 9kn, svojim i više nego inteligentnim investiranjem na ovoj dionici je ostvario minus od samo 60%, jer kada znate pametno raditi tada ni vaši gubitci neće biti veliki.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo Ivana danas je VLDS na 10,25.Jučer je završio na 10,25.Dakle,ti kažeš da nije pao tj.da je na
nuli a stvarno je pao 5% u odnosu na jučer,a ti si napisala da se to dogodilo jučer.
Vidoviti Milan sigurno nisi jer da jesi nebi bila ovako veliki gubitnik i to na tržištu koje i nije tako loše.
Na ZSE će teći med i mlijeko,naravno sa malim šansama za Ivanu dok se ne urazumi i smiri pa makar uzimala i normabele.

ZVCV-KODT …. dvoboj se nastavlja,
već +20,5% u korist Zvečeva!
A kolegice, pa Zvečevo mora na 300kn, a KODT mora na 1000kn, ma koliko Vas boljelo.
Cijelo vrijeme Vam se iskrcavaju na KODT na 61,8% liniji….a Vi drukate ljude da kupuju.
BESRAMNO!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

– KODT p/e 8.26
– ZVCV p/e 626.63

– možda sam i gospona xy dotakla u koji živac pa se naljutio.
– p/e na ZVCV vam je prije par dana bio na 500, ali porastom cijene jako brzo će doći na 1.000 .

– ja se trenutno u KODT na p/e 8.26 lijepo osijećam.
– a vi gospon Splićo uživajte u svojim balonima.

– I love this game.
Pozdrav !

već +20,5% u korist Zvečeva!
A kolegice, pa Zvečevo mora na 300kn, a KODT mora na 1000kn, ma koliko Vas boljelo.
Cijelo vrijeme Vam se iskrcavaju na KODT na 61,8% liniji….a Vi drukate ljude da kupuju.
BESRAMNO!

Besramno je da je u eri kada se moglo puno zaraditi u poscijenjenim dionicama,da je male investitore poticala da kupuje skupo fondovsko smeće,naravno osim INE.Ne mislim da je to bilo
zlonamjerno već kriva procijena ili neznanje.
Tko je slijedio mene,a specijalno tebe mogao je zaraditi veliki lovu.Ja sam na 38% plusa od početka godine,a na nekim investicijama sam izgorija 25%.Ali zato si neke žestoko povukle i to
više puta kao npr.VLDS.I opet ću u Validusu zaraditi ,a Ivana će spušitio u ADLP jer je plačala skupo.
Aklo bude strpljiva sigurno će i ADPL zaraditi jer je to dobra firma,ali i skupa dionica u ovom
trenutku.

Tko je slijedio mene,a specijalno tebe (Spliću) mogao je zaraditi veliki lovu.Ja sam na 38% plusa od početka godine,

gospon Lopina.

– znate i sami, tko je slijedio vas pogubio je lovu.
– računate s plusom u ovoj godini o.k., ali kako ćemo knjižiti onaj minus od -90% koji je uzrokovala kriza.
– a i vašem drukerskom kolegi je strašno narastao portfelj te nakon tri bankrota sada ima 12.500kn.

– puno je pametnija gospođa Miami koja je svoj portfelj podijelila u 2 portfelja, onaj koji je napravio neki plus i sada se to računa, onaj koji je još u debelom minusu na taj se ne gleda.
– evo, to vam je i više nego pametno.

– I love this game.
Pozdrav !

Tek u ponedjeljak ćemo znati kuda ide ADPL.
O tome će odlučiti fondovi ,a ne ja ili vi.

gospon Lopina.

– od kada vi to kupujete ta fondoska smeća ???

– I love this game.
Pozdrav !

Tek u ponedjeljak ćemo znati kuda ide ADPL.
O tome će odlučiti fondovi ,a ne ja ili vi.

gospon Lopina.

– od kada vi to kupujete ta fondoska smeća ???

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

On ce ga kupovat na 90 [lol]

gospon Lopina.
– znate i sami, tko je slijedio vas pogubio je lovu.
– računate s plusom u ovoj godini o.k., ali kako ćemo knjižiti onaj minus od -90% koji je uzrokovala kriza.
– a i vašem drukerskom kolegi je strašno narastao portfelj te nakon tri bankrota sada ima 12.500kn.
– puno je pametnija gospođa Miami koja je svoj portfelj podijelila u 2 portfelja, onaj koji je napravio neki plus i sada se to računa, onaj koji je još u debelom minusu na taj se ne gleda.
– evo, to vam je i više nego pametno.
– I love this game.
Pozdrav !

mislim da je stvar u zenskom i muskom mozgu pa lopina to ne moze, dakle zene koriste obje polovice mozga jednako pa stavis +portfelj lijevo, -portfelj desno i gledas samo jedan. e sad, muskarci to ne mogu, uglavnom koriste samo jednu polovicu pa im je sav portfelj odjednom na uvidu. sto onda napraviti? demencija! podjelis portfelj na stari i novi, stari zaboravis i eto te u plusu…

Da bi mogli portfelj podijeliti na dva dijela ne treba Vam IVANA7 , da Vas vrijeđa. Za podjelu portfelja na stari i novi imamo kompjutere i tabele.
No, ono što Ivani 7 fali je vizija rada i vlastiti novac. Naime, mnoge osobe, a često puta i žene krasi epitet podvojenosti, pa bi htjele biti i h..ne i poštene…je, malo je prosto , ali to je to.
Na burzi i s novcima je to jako metodički i praktično jasno.
Ako imaš svoje novce možeš portfelj podijeliti na sto dijelova, i svaki ti znači koliko hoćeš.
A ,ako radiš s tuđim novcima, onda s portfeljem imaš neka glupa pravila igre, koja se zovu,
stabilno ulaganje, disperzivnost portfelja, nerizičnost , i blablabla ostale gluposti koje vrijede u
civiliziranom svijetu …
Zato, moraš stalno gristi nokte i misliti kako ćeš i što ćeš, jer novac nije tvoj i ne ufaš se raditi ništa,
osim malo surfati po gore-dolje izmaltretiranim dionicama ..a to možeš raditi, samo malo, jer
imaš samo malo svojih dionica..
Tako radi i gospodična IVANA7, ona samo malo ulaže, jer je to tako..
No, Ivana7 nemoj biti žalosna. Ponekad ljudi imaju puno radosti i sa virtualnim zaradama.

No, Miami, je amater za tebe , bez ambicija za velikim zaradama….pa, zato samo mirno radi.
Kako sam rekla, moja vizija je čista i jasna. Suma sumare doći će na vrijeme.

Poslodavci rade, kad svi odmaraju. Miami danas radi a i u petak.Malo, i na burzi.

p.s. moj portfelj više nema kud pasti- jer je na dnu dna. Ali, jedna dionica će biti OUT ovih dana, a Vi pogodite koja.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Mnogi od Vas, rade po službenoj dužnosti. I kupuju i prodaju po službenoj dužnosti…a to koči ovu jadnu burzu ! Šta Vam ja mogu, kad tako radite ,a to ne valja.

Besramno je da je u eri kada se moglo puno zaraditi u poscijenjenim dionicama,da je male investitore poticala da kupuje skupo fondovsko smeće

Istina kolega Lopina, silno je drukala na 1600kn i govorila malima kako valja kupovati, navlačila je s Deluxom i Plavim na ATGR na 800kn, HT po 300kn….
polako kolegice, jer Vi tek trebate se skinuti i izuti, budite u to 100% sigurni.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Kolege, Vi ste slušali Ivanu 7 i ulagali po njenim savjetima ??? Niste to smjeli .Ona Vas tretira ko
ovce i vodi stado po svojim stazama.Oko sebe ima ekipu koja joj pomaže, dobivaju friške vijesti
sa financijskih obavještajnih izvora.
Lijepo je u Zadru, skoro ko u Splitu.

New Report

Close