gospon Splićo.
– vaši novčani problemi su uvijetovani urokom.
– vi ste žrtva uroka.
– dio svojih problema sigurno možete riješiti skidanjem uroka ali jedan dio će te svakako morati riješiti medicinskim putem.
– I love this game.
Pozdrav !
– napisao mi je kako je prodao MGMA i ZVCV, a da na IPKK i Hidri druka kako bi investitori izgubili što više novaca.
Što se tiče Hidre, pogodio je rast do skoro 150 kn ili ga je možda sam inducirao… Sad je tamo rasprava je li bilo radova na istarskom ipsilonu…
Zaboravili ste i TISK…
Koje su ovo podvale i diskreditacija moga lika i djela.Moj portfelj je danas u plusu!
Ima i ADPL koja nije pala koliko sam očekivao.
– stvarno lijepi lik i djelo jednog drukera.
– zato ste i pisali kako će ADPL na 100kn kako bi ga vi kupili za koju lipu jeftinije.
– stvarno jadno i žalosno.
– I love this game.
Pozdrav !
Ako već igramo igru budimo korektni.
Nažalost ti to ne možeš biti,jer ti je jasno da si najlošiji investitor od nas lajavaca.
Na ZSE će teći med i mlijeko,ali za Ivanu nema nade!
gospon Lopina.
– kako mogu biti korektna kada igram najgrublju igru protiv najgorih drukera ovoga foruma.
– vi ste premazani svim mastima i nema toga što nećete učiniti kako bi zaradili 100kn.
– što će neki investitori zbog toga izgubiti značajnu lovu baš vas briga.
– pa na onoj Đakovštini ste zahebali investitorima sigurno 30 milijuna kuna kako bi vi profitirali s 500kn.
– prije par dana sam vidjela što ste pisali na MGMA, ide to na 52kn, med, mlijeko i ostale gluposti.
– i gdje ide ta MGMA ????
– zar nemate ni malo srama ?????
– ali zato vi i gospon Splićo znate namjerno pisati neistine kod mojega investiranja.
– gdje su vam ti milijuni kada ste tako pametni ??????
– ali ima Boga, dobru lovu ste i vi i gospon Splićo pogubili na burzi.
– i sada se mislite drukanjem obogatiti.
– ali to tako ne ide, vi nemate znanja za doći do milijuna.
– I love this game.
Pozdrav !
LKPC.
– tu sam vam sve napisala, moje mišljenje.
– nemam niti jednu dionicu, niti ću u daljnjoj budućnosti kupiti tu dionicu.
– je li ili nije to pametno kupiti zbilja nemam pojma niti me ne zanima.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Kolegica kupuje MAGMU, zar Vam nije jasno, na kraju će imati puno papirića….
jesmo spremni na nobi tango ovaj tjedan kome će noge osustati
Što se tiče Hidre, pogodio je rast do skoro 150 kn ili ga je možda sam inducirao… Sad je tamo rasprava je li bilo radova na istarskom ipsilonu…
Zaboravili ste i TISK…
Tisak, Zvečevo, Hidra, odbijanac na DLKV, VDKT,… al kolegica Ivana ne trpi da je netko za klasu bolji. Uostalom shvaćam je kad je u minusu 400.000kn, tako mi je priznala ipak preko PM.
I moram razočarati sve čitatelje foruma, kolegica Ivana sad tvrdi da je muško.
Čisto sumnjam jer svađa se kao žensko, i to ono malo starije.
MACHETE @ [thumbsup] mačeta jezik nadmašio ivke 7 [wink]
Glede Zvečeva, kolegica Ivana gleda poruku otprije 3mjeseca, tek sad shvaća da sam utopio Zvečevo po 144 i 150kn i da sam vratio nazad, a ostalo je i brdo bureka.
Glede ADPL mene zanima koliko će utrošiti u sanaciju krova tvornice u Splitu jer samo što se ne sruši.
Kad netko vidi ovu tvornicu u prolazu pomisli čovjek da je u Bocvani.
ADPL pad do 100kn, ERNT pad na 900kn, HT na 230kn, LKPC 900kn, BELJE 70kn….
Unaprijed se veselim gubicima kolegice Ivane7 jer prepotencija mora biti kažnjenja sa novih pola milje gubitaka.
[lol] [lol] [lol] [lol]
Koje su ovo podvale i diskreditacija moga lika i djela.Moj portfelj je danas u plusu!
Ima i ADPL koja nije pala koliko sam očekivao.
– zato ste i pisali kako će ADPL na 100kn kako bi ga vi kupili za koju lipu jeftinije.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
bome je, stalno je tam pisao da nema adpl, koji seljo
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
bome je, stalno je tam pisao da nema adpl, koji seljo
[/quote]
Što vi znate gdje će ADPL.
Ako bude šortanja sigurno će ispod 100.
Ako i ne bude isto.
Jedina nada da se to ne dogodi je da se na kupnji pojave veliki nalozi od po nekoliko tisuča komada.Kupnja je uplašena,jer se zna da da špekulanti imaju puno jeftine municije.
Nada je i da uđemo u zelenu zonu trgovanja radi ulaska u EU i pozitivnih vijesti u petak pa i to
bude pozitivan utjecaj.
Tek u ponedjeljak ćemo znati kuda ide ADPL.
O tome će odlučiti fondovi ,a ne ja ili vi.
U ADPL će za dugoročne biti meda i mlijeka,a za trejdere….. pojma nemam.
Preporuka burek investitorima:U ADPL neka se pokefaju veliki igraći,a onda treba donijeti odluku
kada se prepozna pobjednik i tek tada se prikloniti pobjedničkoj strani.
Dok ovo pišem .ADPL je možda na 128 ,a možda na 123.To odlučuju veći igraći.Mi možemo lajati,
a oni djelovati.