DISTRIBUTIVNI TRANSFORMATORI ZA ELEKTROPRIVREDU CIPRA
20. 6. 2011 KONČAR – Distributivni i specijalni transformatori na tržište Cipra ove je godine već isporučio dva energetska transformatora, dva transformatora za uzemljenje, zatim dva autotransformatora i 22 distributivnih transformatora.
Tijekom 2011. i narednih godina, prema sadašnjim ugovorima isporučit će i između ostalog, i tisuću distributivnih transformatora manje snage za stupne transformatorske stanice.
S obzirom da je distributivni transformator manje snage „novi“ proizvod ugovoren za Elektroprivredu Cipra, izrađen je prototip koji je predstavljen naručitelju te je, u prisutnosti predstavnika naručitelja prošao rutinska, tipska i specijalna ispitivanja.
Društvo KONČAR – Distributivni i specijalni transformatori na Cipru je prisutno od 1984. godine.
Evo za naše stručnjake Lorisa i Machete…preživljava se nekako…
– a ja sam mislila kako imate pojma jer ste se na temi KODT pohvalili kako ste to prodali na 950kn jer ide na 700kn.
– a prije toga je bio fenomanalni gubitak na Đakovštini gdje vas je navukao gospon Lopina.
– pa teški gubitci na građevinarima.
– samo zbog vas smo izmislili Lorisov poučak, koji je barem do sada radio bez greške.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Da,
ali ne sjećam se tog KODT-a niti da sam kupovao kao ni prodavao.
Ovo dalje je točno mada obrnutim redosljedom, ali nemogu se oteti dojmu kako uživate u tuđem gubitku ?
P.S. U DKVS sam ušao sam bez Lopine !
[/quote]
Ali ja se sjećam… [lol] Gadna je ta amnezija…
Usporedba cijena;
ZVCV – KODT već 18,3% u korist Zvečeva!
Bravo Ivana!!! Vidi se da ne znaš!
Al najgore što će taj postotak rasti i rasti i rasti.
Pogotovo kad izađe dobit opet preko 1milje, a hoće jer se fino šuška…
a gle čuda još veći prihod…. [thumbsup]
Pobjednik dana.
– naš zlatni splitski dečko gospon Machete ponovno je uvijerljivo osvojio zlato na MGMA -10% i VDKT.
– kako je Split grad sportaša ovaj put je srebro ponovno pripalo gospon Lopini za VART -7% .
– za broncu je pak bilo teško odlučiti, puno kandidata, pa sam odlučila kako će broncu dijeliti gospon Plavi s LKPC i gospon xy na DDJH.
– počasno 4. mjesto, ali bez medalje ide gospon Alabami za VLDS.
– zanimljivosti, danas je gospon Splićo napokon na MGMI aktivirao stop loss i to prodao na 9kn, svojim i više nego inteligentnim investiranjem na ovoj dionici je ostvario minus od samo 60%, jer kada znate pametno raditi tada ni vaši gubitci neće biti veliki.
– I love this game.
Pozdrav !
Rasna odnosno financijska diskriminacija.
– na toj dionici dosta toga me potsjeća na aparthejd.
– a ja sam barem na ovoj temi nacijonalno i vjerski tolerantna prema svima, i crnima i bijelima.
– ali nije u redu od ove države da jednima daje a drugima uzima, ovom prilikom mislim na dionice LKPC.
– ova država radnicima velikodušno prodaje dionice po 400kn, a to radi iz jadnih pobuda, samo da bi ti na sljedećim izborima glasovali za HDZ.
– daju i seljacima da bi glasovali za one glupe seljake u vladi.
– daju određenim skupinama, a u međuvremenu pljačkaju zemlju do besvjesti i nemoralno nas zadužuju.
– i sada ću ja tu dionicu plaćati 1.500kn !!!!!!!!
– i kupovati ju od radnika koji su to dobili za 400kn.
– ma da znam da će ići na 10.000kn neću, ne zanima me.
– za mene ta dionica više ne postoji.
– a vama gospon Plavi, iskreno želim što veću zaradu na toj dionici.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
I sada je nakon 5 mjeseci napokon napisan Prospekt za dokapitalizaciju a mali dioničari bi trebali dionice uplatiti po 1.200 kn .
Nije nevažno reči da su radnici kupili dionice po 400 kn !
Čak 51.771 dionicu su kupili po 400 kn a nama hoće uvaljati po 1.200 kn .
Među sobom su podjelili dionica vrijednih 77.000.000,00 kn i platili ih svega 20 miliona .
S time su LKPC , Državu i nas ostale male dioničare oštetili za čak 57.000.000,00 kn !
Dali je to pošteno ?
Dali smo mi opljačkani ?
[/quote]
Jeli LKPC u dokupu Best buy ?
Nevjerojatno mi je to da nitko neće komentirati LKPC .
Gospođo ivana 7 jeste li promjenili mišljenje o LKPC ?
Kupiti ili ne kupiti pitanje je sad ?
Pobjednik dana.
– naš zlatni splitski dečko gospon Machete ponovno je uvijerljivo osvojio zlato na MGMA -10% i VDKT.
– kako je Split grad sportaša ovaj put je srebro ponovno pripalo gospon Lopini za VART -7% .
– za broncu je pak bilo teško odlučiti, puno kandidata, pa sam odlučila kako će broncu dijeliti gospon Plavi s LKPC i gospon xy na DDJH.
– zanimljivosti, danas je gospon Splićo napokon na MGMI aktivirao stop loss i to prodao na 9kn, svojim i više nego inteligentnim investiranjem na ovoj dionici je ostvario minus od samo 60%, jer kada znate pametno raditi tada ni vaši gubitci neće biti veliki.
– I love this game.
Pozdrav !
[lol]
Pobjednik dana.
– I love this game.
Pozdrav !
Koje su ovo podvale i diskreditacija moga lika i djela.Moj portfelj je danas u plusu!
Ja sam, stvarni pobjednik dana u pozitivnom smislu.BRIN je poskočio i to zvog toga što je skočio
AGMM kojeg ima u portfelju.Ima i ADPL koja nije pala koliko sam očekivao.Ukupoo danas je
BRIN povečao vrijednost portfelja.VARTEKS nemam,izaša sam prije nekoliko mjeseci na 18 ili 19,ali to ionako nije bitno.Ivana to jako dobro zna ali provocira.A zna i da je na Varteksu izgorila
i prodala svoj paket Bakiću po 14.
Koliko se razumijem u matematiku VLDS je dobio na vrijednosti s obzirom da mu je prosječna cijena trgovanja veća nego u petak.Meni je to rast cijene.
Ako već igramo igru budimo korektni.
Nažalost ti to ne možeš biti,jer ti je jasno da si najlošiji investitor od nas lajavaca.
Narcisi u ovom poslu ne uspijevaju.
Na ZSE će teći med i mlijeko,ali za Ivanu nema nade!
Nije mi minus 60% kolegice već 360%…. ha ha ha … presmiješno… a danas mi brokeri dojavaljuju kako neka Ivana prodaje. mislim da od lizalice kolegice neće biti ništa… prije ste izgubili u 1 dana trostruko koliko ja nisam izgubio na Magmi u proteklih 7 dana.
Kolegice Ivana, al ja nemam Viadukt, a najgore što ni PLAVI nema LKPC.
Samo kolegice Vas je ošišalo gadno radi 1 lizalice.
Uspjeli ste tu pogubiti više od mene na MAGMI i u roku 8 puta kraćem.
Ako to nije uvjerljivo zlato za Vas onda stvarno ne znam.
Al znate šta, imat ćete priliku uskoro na ERNT i KODT izgubiti novih 400.000kn.
Kad Vas već ide!!!!
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Evo kolegice od svega što napišem ovdje, jedino je ono za okladu ZVCV-KODT bilo stvarno, kao što vidite po zaključnoj cijeni u samo 2 dana sam Vas pretekao 18%.
A tek je počelo.
Gospođo ivana 7 jeste li promjenili mišljenje o LKPC ?
Kupiti ili ne kupiti pitanje je sad ?
LKPC.
– tu sam vam sve napisala, moje mišljenje.
– nemam niti jednu dionicu, niti ću u daljnjoj budućnosti kupiti tu dionicu.
– je li ili nije to pametno kupiti zbilja nemam pojma niti me ne zanima.
– I love this game.
Pozdrav !
Otkada sam prokužio ove verbalne duele, više pratim ovaj thread nego one dionica iz mog portfelja… 🙂
– ja sam i više nego o.k. s gospon Splićom.
– ponekad mu podignem tlak i živac ali navikao je on na to.
– samo ipak onaj najbolji dio rasprave ne možete vidjeti, jer većina toga ide preko bezobraznih p.p.
– čak je nekako uspio na dva dana blokirati p.p.
– sada mu najviše zamjeram što me je skinuo s liste ljubavi i prijateljstva te ne mogu pročitati njegove postove koje mu moderatori poskidaju.
– ali poslovno smo i dalje o.k.
– napisao mi je kako je prodao MGMA i ZVCV, a da na IPKK i Hidri druka kako bi investitori izgubili što više novaca.
– I love this game.
Pozdrav !