Ivana, što je to prirodno buđenje?
Best buy – Hidroelektra pa dugo dugo nitko pa opet Hdel.
Milorad je u pravu
[thumbsup]
kolegice Ivana upravo trpi ENORMNE GUBITKE na ingri, KODT, lkpc, ma svemu….
presmiješno, valjam se od smijeha kolegice…
[lol]
kolegice Ivana upravo trpi ENORMNE GUBITKE na ingri, KODT, lkpc, ma svemu….
presmiješno, valjam se od smijeha kolegice…
[lol]
Kolega u četiri dana ste u minusu preko 40%, pa vam se vidim malo pomutilo.
Ivana, što je to prirodno buđenje?
– kada nema sata, mobitel daleko od vas.
– Dobro jutro radni narode.
– I love this game.
Pozdrav !
Nismo svi javnoj upravi da radimo od podne do 12
Današnji trenutni pobjednici dana.
– prvo mjesto i dalje čvrsto drži gospon Splićo s MGMA -13% i BZJK -17%.
– srebro ili drugo mjesto za sada ide gospon Doktoru HGSP -9%.
– na stabilnom trećem mjestu se je učvrstio gospon Lopina PRFC -8%, za malo nije ugrozio gospon Spliću ali je LCDS čudnovato okrenu iz -7% u +5%.
– trenutno se i ja s KODT -4% dobro borim, ali izgleda danas ću ostati bez medalje.
– I love this game.
Pozdrav !
– na stabilnom trećem mjestu se je učvrstio gospon Lopina PRFC -8%, za malo nije ugrozio gospon Spliću ali je LCDS čudnovato okrenu iz -7% u +5%.
– trenutno se i ja s KODT -4% dobro borim, ali izgleda danas ću ostati bez medalje.
– I love this game.
Pozdrav !
[lol] [lol] [thumbsup]
Burza 15/6
…
– uvijek planiram unaprijed što raditi.
– evo 15/6 bi vam ova naša burza trebala biti u nekom plusu.
– I love this game.
Pozdrav !
hm
[smiley]
pažljivije planirati! dobar plan je pola posla.
– I love this game.
Pozdrav !
Ovako komentiraju neznalice ili zločesti.
Ne može se stavljati u isti koš HGSOT i Božjakovina.
HGspot je od početka godine izgubio preko pedeset posto vrijednosti.Prema BV trebao je pasti
na jednu lipu jer u kapitalu ima minus od 300 kn po dionici.Sada je to sigurno i više jer i dalje posluje sa gubitkom.
BZJK je i pored damnašnjeg pada sa prometom od sedam dionica poništila onaj rast sa 170
na 199 sa prometom od jedne dionice.Ali i na ovu cijenu od 170 dionica je narasla lijepih 70%
i zeru više od šočetka godine.I da li je to puno.I dalje je to izuzetno jeftino jer se trži na
P/BV =0,126 točno osmina netto kapitala
KODT i pored lijepog strmopižđenja zadnjih dana se u ovom trenu trži na 2,12.Dakle,to bi bilo
šesnaest puta skuplje od Božjakovine koja je i dalje jako podcijenjena bez obzira na ovaj veliki rast.
MAGMA i LUCIDUS u isti koš.
Lucidus je od počet5ka godine poskočio lijepih 61% i pored današnjeg pada.Ali postavlja se pitanje,da li je sada na 25 skup.Ne,to je jako jefrina dionica
BV za LCDS 99 ,prema P/BV o,25 ,NAV je blizui 200podcijenjen nešto oko osam puta u odnosu na KODT,knjigovodstveno,stvarno/NAV/ gotovo duplo.Magma,ako ne pođe u stečaj bi mogla biti i dobra kupnja.Ali u njoj se ne ostaje duže od jednog dana, jer je potencijalno moguće da dionica bude vrijediula 0 kn.
Ivana ti si pomješala osnove.Tebi nelikvidnost znači i fundamentalno lošu dionicu.
BV je bitan za dionicu ,naročiti kada počme lošije poslovanje.A kad tad to se počme događati.
U odnosu na BZJK,LCDS,BRIN tvoj KODT je smješna precjenjena firmica,a za HT,ATGR ili ERNT
je tvoj KODT sigurno bolja kupnja.
U LCDS,BRIN ,BZJK,VLDS će teći med i mlijeko u potocima!
– prvo mjesto i dalje čvrsto drži gospon Splićo s MGMA -13% i BZJK -17%….
Jedina je razlika kolegice što na 550kom gubitak od 1700kn nije 15% što ste Vi danas izgubili na KODT kod pada 4%, a mogli bi sutra još izgubiti daljnjih 80.000kn kad Vas je krenulo….
Sigurno ste Vi prodali INGRU na dnu gubeći opet i tu, a sutra ćete je kupovati po 17kn.
Kolegice zaboravite Belje, LKPC, KORF, DDJH, to je prošlo svršeno vrijeme i tu više nema kruha.
Al eto mogli bi kupiti 300kom TEP-a da izađem do kraja jer sam uspio izaći samo sa 500kom.
Kako li nam se samo hvale ovi pobjednici dana.
– a zasluženo su osvojili medalje.
– šteta da nam i gospon Doktor ne da svoje komentare na osvojenom srebru.
– kako sada stoje stvari i sutra će se ista ekipa boriti za zlatnu medalju.
– da su na kladionici ja bi se kladila na gospon Lopinu.
– I love this game.
Pozdrav !