Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivana, što je to prirodno buđenje?

Best buy – Hidroelektra pa dugo dugo nitko pa opet Hdel.
Milorad je u pravu
[thumbsup]

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

kolegice Ivana upravo trpi ENORMNE GUBITKE na ingri, KODT, lkpc, ma svemu….
presmiješno, valjam se od smijeha kolegice…
[lol]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

kolegice Ivana upravo trpi ENORMNE GUBITKE na ingri, KODT, lkpc, ma svemu….
presmiješno, valjam se od smijeha kolegice…
[lol]

Kolega u četiri dana ste u minusu preko 40%, pa vam se vidim malo pomutilo.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Ivana, što je to prirodno buđenje?

– kada nema sata, mobitel daleko od vas.
– Dobro jutro radni narode.

– I love this game.
Pozdrav !

Nismo svi javnoj upravi da radimo od podne do 12

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

Današnji trenutni pobjednici dana.

– prvo mjesto i dalje čvrsto drži gospon Splićo s MGMA -13% i BZJK -17%.
– srebro ili drugo mjesto za sada ide gospon Doktoru HGSP -9%.
– na stabilnom trećem mjestu se je učvrstio gospon Lopina PRFC -8%, za malo nije ugrozio gospon Spliću ali je LCDS čudnovato okrenu iz -7% u +5%.
– trenutno se i ja s KODT -4% dobro borim, ali izgleda danas ću ostati bez medalje.

– I love this game.
Pozdrav !

– na stabilnom trećem mjestu se je učvrstio gospon Lopina PRFC -8%, za malo nije ugrozio gospon Spliću ali je LCDS čudnovato okrenu iz -7% u +5%.
– trenutno se i ja s KODT -4% dobro borim, ali izgleda danas ću ostati bez medalje.

– I love this game.
Pozdrav !

[lol] [lol] [thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Burza 15/6

– uvijek planiram unaprijed što raditi.

– evo 15/6 bi vam ova naša burza trebala biti u nekom plusu.

– I love this game.
Pozdrav !

hm
[smiley]
pažljivije planirati! dobar plan je pola posla.

– I love this game.
Pozdrav !

Ovako komentiraju neznalice ili zločesti.
Ne može se stavljati u isti koš HGSOT i Božjakovina.
HGspot je od početka godine izgubio preko pedeset posto vrijednosti.Prema BV trebao je pasti
na jednu lipu jer u kapitalu ima minus od 300 kn po dionici.Sada je to sigurno i više jer i dalje posluje sa gubitkom.
BZJK je i pored damnašnjeg pada sa prometom od sedam dionica poništila onaj rast sa 170
na 199 sa prometom od jedne dionice.Ali i na ovu cijenu od 170 dionica je narasla lijepih 70%
i zeru više od šočetka godine.I da li je to puno.I dalje je to izuzetno jeftino jer se trži na
P/BV =0,126 točno osmina netto kapitala

KODT i pored lijepog strmopižđenja zadnjih dana se u ovom trenu trži na 2,12.Dakle,to bi bilo
šesnaest puta skuplje od Božjakovine koja je i dalje jako podcijenjena bez obzira na ovaj veliki rast.
MAGMA i LUCIDUS u isti koš.
Lucidus je od počet5ka godine poskočio lijepih 61% i pored današnjeg pada.Ali postavlja se pitanje,da li je sada na 25 skup.Ne,to je jako jefrina dionica
BV za LCDS 99 ,prema P/BV o,25 ,NAV je blizui 200podcijenjen nešto oko osam puta u odnosu na KODT,knjigovodstveno,stvarno/NAV/ gotovo duplo.Magma,ako ne pođe u stečaj bi mogla biti i dobra kupnja.Ali u njoj se ne ostaje duže od jednog dana, jer je potencijalno moguće da dionica bude vrijediula 0 kn.
Ivana ti si pomješala osnove.Tebi nelikvidnost znači i fundamentalno lošu dionicu.
BV je bitan za dionicu ,naročiti kada počme lošije poslovanje.A kad tad to se počme događati.
U odnosu na BZJK,LCDS,BRIN tvoj KODT je smješna precjenjena firmica,a za HT,ATGR ili ERNT
je tvoj KODT sigurno bolja kupnja.

U LCDS,BRIN ,BZJK,VLDS će teći med i mlijeko u potocima!

– prvo mjesto i dalje čvrsto drži gospon Splićo s MGMA -13% i BZJK -17%….

Jedina je razlika kolegice što na 550kom gubitak od 1700kn nije 15% što ste Vi danas izgubili na KODT kod pada 4%, a mogli bi sutra još izgubiti daljnjih 80.000kn kad Vas je krenulo….
Sigurno ste Vi prodali INGRU na dnu gubeći opet i tu, a sutra ćete je kupovati po 17kn.
Kolegice zaboravite Belje, LKPC, KORF, DDJH, to je prošlo svršeno vrijeme i tu više nema kruha.
Al eto mogli bi kupiti 300kom TEP-a da izađem do kraja jer sam uspio izaći samo sa 500kom.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Kako li nam se samo hvale ovi pobjednici dana.
– a zasluženo su osvojili medalje.
– šteta da nam i gospon Doktor ne da svoje komentare na osvojenom srebru.

– kako sada stoje stvari i sutra će se ista ekipa boriti za zlatnu medalju.
– da su na kladionici ja bi se kladila na gospon Lopinu.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo me došla doma, a tema bez komentara.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close