Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mali osvrt.diskretno sam vam rekao gde će ići burza,napomenuo sam to kad sam spominjao šortanje,ali ne.vi meni svi lepo jedinice udelili.pa dobro kad ocete tako.necu vise nista da govorim.sad si zbrajajte gubitke.samo me nemojte pitati kud bu sutra ili prekosutra burza
cijenjena damo i gospodo.proveo sam čitav dan listajuci vase postove od zadnjih 4 tjedna i dalo se tu štošta toga naći i pomoći u shvaćanju vas kao investitora.osim par ozbiljnih mislim da se dosta vas pogubilo u bespućima crobexa.pa vi dalje lepo meni djelite jedinice

ja ne kužim zašto npadate gospodju ivana7 i plavog zbog belja
pa ja sam prezadovoljan
čisto sam zaradio 2,87 kuna po dionici kad sam platio brokerske provizije
i to ne bi zaradio da se nisam striktno držo njihovih prognoza i TA
vi koji ste bili pohlepni ste u minusu

vidim da sam odma dobio jedinicu
dobro.polusali ste me .znaci ostvarili smo neki kontakt
sad da vam kazem koje dionice treba kupovati ne bi me poslusali i podjelili bi mi jedinice
ima 3 ili 4 interesantne dionice ali eto,kad nećete ništa slušati
ja ne kažem da i ja imam 100 posto pogodaka ali morate priznati da kad sam reko da pojedine dionice idu dole( to sam reko kroz moje razmisljanje o šortanju na zse jer nisam htio drukati) vi ste svi na privat digli halabuku na mene.samo tako nastavite pa više neću pisati na forumu pa ćete vidjeti kud to sve vodi kad jedan eminentni pripadnik forumaške zajednice prestane aktivno sudjelovati i pridonositi općem dobru

VERN najbolja kupnja već počelo…nakon DDJH..

– skinuli vam dudicu i odmah u žestoki druk.
– zašto ?????

VERN.

– p/e u minusu -30, puno bolje su vam one dionice gospon Spliće gdje je p/e 400.
– neto dobit već četiri godine u minusu.
– prihodi od prodaje već godinama manji i manji.
– da ne nabrajam dalje, gospon Tatanezna što vi u svemu ovome vidite a da je dobro ???

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ŽIVI BILI PA VIDJELI..
[/quote]
ETO IVANA7 ZAŠTO????????? PITAJ JOŠ JEDNOM TATU SA DUDICOM PA ĆE TI REĆI…

AKO TREBAŠ INSTRUKCIJE DOĐI SLOBODNO…PUNO POZDRAVA ..

Koliko sam razumio kolegicu Ivanu ona se nakrcala INGROM preko ušiju….
a sad će za 3 dana kad INGRE bude 13kn pisati kako je prodala na vrhu.
Al to je naša Ivana, sretna kad zaradi 1,5% na HT-u, a isto tako sretna kad ne izgubi više od
10% na INGRI. Jer boji se da će propustiti rast!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

http://www.jutarnji.hr/tecajna-lista-hnb–svicarski-franak-dostigao-rekordnih-6-15-kuna/953060/

VERN najbolja kupnja već počelo…nakon DDJH..

– skinuli vam dudicu i odmah u žestoki druk.
– zašto ?????

VERN.

– p/e u minusu -30, puno bolje su vam one dionice gospon Spliće gdje je p/e 400.
– neto dobit već četiri godine u minusu.
– prihodi od prodaje već godinama manji i manji.
– da ne nabrajam dalje, gospon Tatanezna što vi u svemu ovome vidite a da je dobro ???

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ŽIVI BILI PA VIDJELI..
[/quote]
ETO IVANA7 ZAŠTO????????? PITAJ JOŠ JEDNOM TATU SA DUDICOM PA ĆE TI REĆI…

AKO TREBAŠ INSTRUKCIJE DOĐI SLOBODNO…PUNO POZDRAVA ..
[/quote]
Koja je to dionica danas rasla rijetke a moja 15,68%…..pa ti reci da drukam opet..

imam jedno pitanje pa molim ako mogu dobiti iole iskren odgovor
daklem intersira me sljedeće…da li ko od ovih kaj se hvale kak non stop kupe ne dnu i prodaju na vrhu(znači trejdaju non stop) ima cohones da keže koliko je u postotnim poenima napravio plusa ili minusa od početka godine…ali iskreno da kaže jer sam čitajući Vaše postove setkao dojam da sam totalna dilajla za burzu…..ispričavam se ako sam postavio preindiskretno pitanje ali valda imam pravo na to jer si utvaram da sam iskren u svoim postovima i djelovanju na forumu
pofuk
unaprijed hvala

imam jedno pitanje pa molim ako mogu dobiti iole iskren odgovor

pofuk, evo jedna pjesma, to će biti odgovor.

– napisala sam ju danas za pola minute, stihovi su sami dolazili.
– pjesma je namijenjena za splitski trio Fantastikus.
– a izvodit će ju na poznatom splitskom festivalu Kajkavskih popevki.

– tu smo na forumu – drukali.
– pa smo danas – trgovali.
– ništa nismo – zaradili.

– taj dio ide u klapskom repanju.
– zatim dolazi solo dionica gospon Lopine.

– samo smo štetu – učinili.

– I love this game.
Pozdrav !

Gospon pofuk ,

kaj Vas mama nije učila lagati , pardon , iznositi netočne podatke ?

Čini mi se da Ivana 7 ipak piše naj realistično .

Bez zamjerke kolege .

Pozdrav

.

ha ha ha ha ha
nadam se da nisu puno igubili jer nikom ne zelim da izgubi……ali nitko od njih nije odgovorio kolko je zaradio
ja citam ovaj forum godinama i stvarno mi nis nije jasno….pa tu ima likova koji nikako da promaše…uvek su u plusu….pa to nigde ne postoji…..neverovatno
to je ko ovaj moj advokat…juce mi tvrdio kako se treba na majami kladiti protiv dalasa,,,,ja velim njemu….cuj…imam dojam da ce dalas dobiti jer su stvarno jaki…i kao momčad i taj novitski….veli on meni …ja cu jako zaorati na majami…le bron james igraq za njih……ja velim njemu pa stari…gledo sam sve tekme…kvota na dalas je 3,10 a majami se totalno pogubil,,,,,,,,ja danas bjesan kaj nisam zaoro jer bi si nekakvih soma evra čisto zaradio da sam išo i imo bi za mesec dana života love…….sretnem njega i veli on meni…svaka čast kak si znal…kolko si zaradil….ja velim nista…ipak me je bilo frka jako orati a kaj bum iso sa 50 evra se kladiti jer me samo dalje rajca…..pitam ja njega kolko si zgunil…veli on meni 100 kn…meni nis nije bilo jasno……odlucil sam njega pozvati da pise na forumu……on i ova gore trojica navedenih nikada ne bi gubili na dionicama a imali bi bogami jači momčadski duh od dalasa a i više love od lebon jamesa
pofuk

Gospon pofuk ,

kaj Vas mama nije učila lagati , pardon , iznositi netočne podatke ?

Čini mi se da Ivana 7 ipak piše naj realistično .

Bez zamjerke kolege .

Pozdrav

pa meni žena OK piše…čak sam nekaj uspio i pogoditi na osnovu njezinih postova…nekaj sam i fulo
neke dionice ne kuži ali to i sama otvoreno kaze….barem ne lupa non stop kak je u plusu….ima dana da i ona veli da joj je portfelj u minusu i da je greške radila….a ovi svi kaj tu pisu…nitko od njioh nikada ne promaši….za neverovati….i u konačnici zabavno mi ju je čitati jedino mislim da ima tipova na forumu koji imaju bolji osecaj za dionice ali bas ni ne pisu često….stoga je treba pohvaliti jer ipak daje jedan specifičan ton kako forunmu tako i burzi u cjelini…..evo javno je pohvaljujem i ndam se da će doći dan kad će ju predjsdnik odlikovati kakvim ordenom za zasluge razvoja trzista kapitala ili ako ne orden onda barem nove škare da nastavi šišati ovce
pofuk

New Report

Close