Ma dajte kolegice, Vi ste ovu godina na možda +2%, a ja već na +82%.
– evo naš Splićo je zaradio virtualnih 82% nakon tri službena bankrota.
– a moram malo pisati i o njegovim glavnim investicijama kako bih ga pogurala i u 4. najnoviji bankrot.
ZVCV.
– zanimljiva dionica, a sama tema je još zanimljivija jer od 100 postova 99 su od našeg Spliće.
– druka li ga druka a ne ide pa ne ide.
– evo gospon Splićo zašto vam to ne ide.
– nemate love da srušite onaj veliki nalog na 118kn, a tu bi trebalo cca 500.000kn za podići dionicu na 150kn.
– to se stvarno može učiniti bez problema kada bi se imalo love.
– ali ta dionica stvarno ne vrijedi ni ove novce.
– zašto ????
– p/e 116,39 , roe 0,38%, veliku dug, dobit simbolična, smanjuju broj uposlenika….
– i sada Splićo to druka na 400kn.
– ma može to ići na 400kn, ali tu ne trguje gospon xy.
– na 400kn p/e bi bio 500, a to vam znači kako će se sama investicija isplatiti za 500 godina.
– pa da je tu investiciju kupio Sveti Duje prije 2.000 godina sumnjam da bi išta zaradio.
– pripomognite i vi kojim postom da nam naš Splićo uspije bankrotirati četvrti put.
– njegov bankrot i nije neka vlika šteta jer nije velika lova u pitanju.
– sada se je dobro specijalizirao tako da jako brzo skupi potreban broj praznih boćica po kontejnerima i evo ga opet na burzi.
– ipak je kod nas na moru zbog stranaca puno lakše skupiti puno tih boćica.
– a o tome sam vam do sada dosta i pisala,
– skupite samo 2.000.000 boćica i vi ste i službeno milijuner, i bez ovih dionica.
– Split, countries with the most millionaries.
– I love this game.
Pozdrav !
– večina vas želi u mjesec dana i prije zaraditi 20%.
– samo to tako ne ide, ovo o čemu ja pišem vam je cca 20% godišnje.
20 posto godišnje bi trebala biti zadovoljavajuća zarada za sve investitore.
negdje sam u investicijskoj litaraturi pročitao zgodnu frazu kako "na burzi zarađuju i medvjedi i bikovi, a jedino svinje ne zarade ništa." toliko o tome.
Ne mogu vjerovati kako ste me bezrazložno izvrijedjali
Pa pola Vas uopće ne kuži kako burza funkcionira
Kad se vratim iz Londona( bio sam na konjičkim utrkama Derby ,potrošiti malo keša šta sam prošli tjedan napravio ma burzama diljem svijeta) onda ću se malo posvetiti vama.DO TAD MOLIM SLJEDEĆE: ivana7 kćerkice moja jedina,pa daj malo ljudima pomogni sa savjetima
pa sve novce će pogubiti DOK MENE NEMA NA BURZI.PA ONI NI NE SHVAĆAJU OSNOVNI POSTULAT BURZE DA POSTOJI VRIJEME KAD SU DIONICE BEZVRIJEDNE A KEŠ DOBIVA NAGLO NA VRIJEDNOSTI I OBRNUTO.
plavi sine moj jedini,kako si me samo napao a imamo toliko toga zajedničko
i jednog i drugog samo novac interesira,ALI ZAPAMTI .JA SAM NA PADU BURZE U JAPANU ZARADIO VIŠE NEGO TI NA CROBEXU PLUS AUTORSKA PRAVA OD LOPINE ŠTO ĆE JEDNOG DANA DOBIVATI KAD OBJAVI MEMOARE
LJUDI PAMET U GLAVU I NEMOJTE ME VIŠE ZA SAVJETE PITATI NA PRIVAT. MOLIM BEZ VRIJEDJANJA JER IPAK MORAMO ZADRŽATI JEDAN NIVO U OVOM POSLU
U ZNAK DOBRE VOLJE I MOJIH PLEMENITIH NAMJERA U UZIMANJU VAŠIH NOVACA POČET ĆU PRIHVAĆATI VAŠE PONUDE ZA PRIJATELJSTVA(MAKAR ME ONA NE INTERESIRAJU JER MENE SAMO NOVAC INTERESIRA) ALI ME NEMOJTE PITATI SA SAVJETE. PRVIH 10 SRETNIKA ĆU PRIMITI OVAJ TJEDAN U KRUG PRIJATELJA JER SAM DOBIO OPASKU DA NEKI ŽELE SAMO ČITATI MOJE POSTOVOE KAKO BI NEŠTO NAUČILI O DIONICAMA I8 BURZI
kukuruz dali možda imaš kakvu insajdersku informaciju na kojeg konja da se kladim? [thumbsup]
kukuruz dali možda imaš kakvu insajdersku informaciju na kojeg konja da se kladim? [thumbsup]
– evo ja ću vam malo pripomoći jer obožavam klađenje.
– možete se kladiti na portfelj np. Spliće, Lopine, Antiše, Machete…
– samo morate biti jako oprezni je postoji velika mogućnost da okladu na konja uplatite u stvari okladu na magarca.
– I love this game.
Pozdrav !
ja sam mu isto mislio poslati privatnu poruku da mi šapne u što da investiram ovih dana, ali sad vidim da tu nema kruha. nije fer. [embarass]
Burza.
– evo našla sam novu igračku na burzi.
– ocijenila sam kako je to zgodna dionica na kojoj ću vas moći bez problema ošišati.
– bila je u minusu, ali ja navalila s kupnjom i stjerala sam ju u plus.
– bilo je dosta toga jeftinog za kupiti, i to puno, i većinu toga ja očistila.
– a sada se idem tamo lipariti s ekipom.
– stvarno je nevjerovatno kako kasno palite i koliko vas je strah skidati dionice s prodaje.
– trenutno zbilja ne mogu napisati o kojoj se dionici radi, ali pametni će kužiti.
– I love this game.
Pozdrav !
Burza.
– ocijenila sam kako je to zgodna dionica na kojoj ću vas moći bez problema ošišati.
– stvarno je nevjerovatno kako kasno palite i koliko vas je strah skidati dionice s prodaje.
– trenutno zbilja ne mogu napisati o kojoj se dionici radi, ali pametni će kužiti.
– I love this game.
Pozdrav !
Da nije to ona firma kojoj ne određuje tržište koliko će proizvoditi nego neki tamo birokrati?
Burza.
– I love this game.
Pozdrav !
To se događa jer većina ima blesave strategije i sve je puno liparoša. Zato. Čast izuzecima.
Samo malo skromnosti ne bi škodilo. Ali tko sam ja da sudim.
FORUMAŠI UČESNICI TEME BEST BUY
GOVORI VAM SKAKAVC
ste vidjeli kak je ovaj kuruza ostao bez teksta kad mu je konačno netko rekao što ga ide
nevjerojatan tip je taj kuruza,došao nama tu na forum da uzme novce i još nam kao objašnjava burzu
i kako ona funkcionira
ajte kuruza nam još objasni kako ćeš nam uzet novce pa da završimo sa ovom temom
čudi me jedino kako se eminenta ekipa sa ove teme povukla u sebe,pazite sve perjanica do prejanice a nitko da mu odgovori što ga ide
Dečki, kad počnete šortati ? Znate uopće kaj je to i kako se to radi ?
Dajte onda meni neupućenoj objasnite- kako će to izgledati, s čijim dionicama, koliko to košta,
i kakve se možebitne lijepe promjene mogu očekivati na ovoj pametnoj i zasad perspektivnoj burzi ..?
Kad će se vidjeti efekti Vašeg znanja, tko može šortati, i da li su ove cijene dobre za šortanje, ili
ih treba malo podići, da možete pokazati svoju kreativnost u punoj snazi ….
Budućim maherima – sretno!
pofuk.
– vidjela sam jedan vaš post, ali je izgleda uskrsnuo.
– radilo se o blagoslovu vašeg portfelja od strane člana ovoga foruma gospon Benedikta 16.
– sve vam ja to sredim s gospon Benediktom, samo se morate odlučiti s kojim alatom želite da vam blagoslovi portfelj, srpom ili čekićem.
– I love this game.
Pozdrav !