Ošišala je ona ovčice i s Varteksom.
Kupovala po 16 kn i hvalila se da je prodavala na 14 kn.
I ne samo to, cijelo vrijeme kupovala KODT i LKPC a to mrljavi i pada.
E kolegice, kako ćete tako ikada išta zaraditi.
Svo ulaganje u HT, LKPC, KODT, ATPL, JANAF i Vaše miljenice nije donijelo rasta baš ništa.
Maxilalno 1-2%.
[bye] [bye]
[/quote]
Ne znam za sve dionice ali za KODT je sigurno dobro zaradila jer kupovala kad i ja,tako da je u plusu sigurno preko 30%.I ne pada mi na pamet prodati ovu dionicu,sa njom imam laganiji ali siguran rast i miran san….
Ivana se ne javlja jer je svjesna da je krivo procijenila tržište i tko je slijedio spušio je.
gospodo Penzići.
– je li vi možete kužiti kako neki u ovoj zemlji i rade ?????
– dobro je da sam puna posla.
– a je li vi gospon Lopina znate kako vi dođete do svoje mirovine ?????
– pola vam ja zaradim, a za ostalu polovinu vam se ministrica Dalić zaduži u inozemstvu.
– realno bi bilo da se te mirovine smanje barem 50% .
– ja bih imala manje poreze, a država se ne bi trebala zaduživati.
– ovako svaki dan tonemo sve dublje i dublje.
– i onda me još zahebavate na ovoj temi, pa kako vas nije sram, i vas i sve ostale penziće.
– I love this game.
Pozdrav !
Za sada gosp xx i njegovi ….
gospon Lopina.
– molila bih vas da na ovoj temi pravilno pišete, pogriješili ste prezime.
– ipak se tu radi o gosponu xy.
– I love this game.
Pozdrav !
kupila je Ingru na 11,50, prodala na 12 kn i onda se hvalila kako je uvalila INGRU ovčicama….a ovčice su 10 dana nakon toga prodale INGRU po 18 kn s lijepih +50% [lol]
gospon Rader.
– kupovala sam na 11.20kn, vidite kako znam pronaći to dno.
– a veći dio sam prodala i ispod 12kn, ipak je to bio jedan trejd.
– a sada nađite jedan post INGR, na ovoj temi, pročitajte ga, citirajte ga i napišite što sam napisala, točan tajming kada treba kupovati INGR, koliko ju držati, i kada prodati.
– ali je činjenica kako će i dalje većina vas gubiti lovu na toj INGR-i.
– I love this game.
Pozdrav !
Vrijeme šišanja dolazi,šotreri će nam nastojati svima ostaviti ćelu.
gospon Lopina.
– kako vidim vas danas lijepo ošišali na dvije vaše miljenice.
– a što ćete, takav vam je život.
-I love this game.
Pozdrav !
Ova tema je počela sluziti samo da bi se jedni nasladivali greskama drugih… [embarass]
gospon Ivane.
– ovo je takva tema, zabavnog karaktera.
– svi se mi veselimo graškama velikih investitora koji nemaju pojma o investiranju, np. gospođa Miami.
– ili kada gospon Lopina zahebe cijeli forum na Đakovštini.
– svaki bankrot gospon Spliće nas raduje.
– eto takvi smo.
– I love this game.
Pozdrav !
Koji sindikat, pobogu? Možete li mi to objasniti jer izgleda da sam "prespavao" neke društvene, političke, socijalne i ine… promjene u našoj državi!
gospon Miško.
– ne spavati na satu.
– pored par normalnih sindikata trenutno imamo :
– burek sindikat.
– na jednoj dinici dioničare-zadrugare.
– sektu gospona xy .
– I love this game.
Pozdrav !
– svaki bankrot gospon Spliće nas raduje.
Ako je bankrot dignuti 32% kolegice, onda sam kriv!
[bye] [bye] [bye]
A kojoj vi sekti pripadate ivana7…
Ili je to neka druga zadruga mahalaca čiji je veći….
Meni se čini da baš u tu skupinu spadate…
Ugodnu i mirnu večer vam želim…
Ako se ja ne varam ,
njušim ,
gospođa ivana 7 je u INGR ušla na 11,50kn
i sad vaš šiša na 18 kn .
Ivana se ne javlja jer je svjesna da je krivo procijenila tržište i tko je slijedio spušio je.
gospodo Penzići.
– a je li vi gospon Lopina znate kako vi dođete do svoje mirovine ?????
– pola vam ja zaradim, a za ostalu polovinu vam se ministrica Dalić zaduži u inozemstvu.
– realno bi bilo da se te mirovine smanje barem 50% .
– ja bih imala manje poreze, a država se ne bi trebala zaduživati.
– ovako svaki dan tonemo sve dublje i dublje.
– i onda me još zahebavate na ovoj temi, pa kako vas nije sram, i vas i sve ostale penziće.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Bacila si me u depru,jer sam mislio da mi vi zaposleni dajete nagradu jer sam vam pomogao da rastete u blagostanju odvajajući od usta dok ste vi bili djeca.
Ali zaposlene čeka još gore,jer trebate mi namiriti cjelokupne buduće pezije,pride dug i kamate na dug,pa ćete morati odvajati i više.
Dao vam bog dugo zdravlje i snage da to izdržite i da uživate u penziji u plodovima svoga rada.
Ivana s obzirom, na ovakve ispade preporučam ti da ideš na duhovnu obnovu.
U životu treba ići korak po korak:
1.Uči
2.Radi
3.Štedi
4.Uloži i posudi od drugoga
5.Postani bogat
6.Dijeli
Prema pisanju za hrvatske prilike nalaziš se u poziciji 5 ,ali si nešto zabucala,jer pod šest treba
dijeliti a ne gristi kao pit bull terijer.
Donekle te razumijem jer je tvoja ulagačka strategija loša.Nalaziš se na krivoj strani tržišta jer si tvrdoglava i ne pokušavaš slijediti elitu na hrvatskom tržištu kapitala,a to su:
1,Gospodin xy koji se ponaša kao fond rizičnog kapitala,ima ideju i novaca sve više
2.Machette,trenutna zvjezda u grupi sindikalnih vođa,ima ideju i zeru love da bi je sproveo u djelo
3.Lopina fond najkonzervativ,samostalan burek investitor,ima ideju, para nema i djeluje sistemom kad se male ruke slože,sve se može
Mjenjaj ulagačku strategiju,još ti nije kasno.Pronađoi novu zvjezdu ali da to ne bude CRLL sa
4.000 slobodnih dionica.Uzalud rasipaš energiju na tržište kapitala i ne nazivaj male burek investitore ovčicama jer akjo se udruže mogu postati opasni.
Htio sam biti kratak,ali to je nemoguća misija.
Na ZSE će biti meda i mlijeka i za Ivanu ako shvati da čovjek i tovar znaju više od čovika.