Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivana se ne javlja jer je svjesna da je krivo procijenila tržište i tko je slijedio spušio je.

kupila je Ingru na 11,50, prodala na 12 kn i onda se hvalila kako je uvalila INGRU ovčicama….a ovčice su 10 dana nakon toga prodale INGRU po 18 kn s lijepih +50% [lol]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Gospodin lopina ,

zahvaljujem se na podršci .

1.Vlastiti posao je najbolje ulaganje , barem meni .
Malo je ozbiljnih poduzetnika kihnulo .
U svakom trenutku najbolje znate šta vam se događa u poslu , a šta pišete po papirima .
Ako ulažete u nečiji tuđi posao , u većini slučajeva nikad ne dobijete istinite nenapumpane podatke .

2.Nekretnine su po meni još uvijek u Lijepoj Našoj Best buy ulaganje Naročito u Dalmaciji i Zagrebu .
Hrvatska je slabo naseljena zemlja i za očekivati je da će ulaskom u EU puno europljana doći živjeti u Hrvatsku a svako će trebati nekretninu kupiti .
Već sada više ljudi dolazi živjetik nama , nego što ih odlazi iz Hrvatske .
Naročito će biti Hrvatska Eldorado zbog dobrog demokratskog društvenog uređenja ,
dobrih ljudi ,
najbližeg toplog EU mora ,
dobrog nezagađenog zraka ,
dobre hrane ,
dobrog vina i dobre vode .
Pa mi vodu pijemo još iz "špine"!
A koja bi tek pušiona bila da 2007./2008. nisam uložio u nekretnine nego u dionice .

3.Od moje 24 vrste dionica najviše sam koristi imao od ovih dionica :INA , HT ,ERNT, ATGR, ATPL,ADRS,DLKV,KNZM,KOEI i KRAS.
Za sada nisam ništa zaradio na dionicama čija je " vrijednost 0 kuna ".

Pozdrav

.

Ova tema je počela sluziti samo da bi se jedni nasladivali greskama drugih… [embarass]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Za sada gosp xx i njegovi jehovini svjedoci haraju našim tržištem.
Sindkat svakih nekolioko dana izbaci pokoji biser i dobro im ide-
Lopina fond samo stabilan i da nije bilo nešto ATLN koje sam gotovo prodao na 35 danas nebi zaradio ni za papar.
Ako je Ivana iskrena onda u ovom tržištu očajno prolazi jer sve što jer kvalitetno i skupo stoji na mjestu.Ali nebi trebalo ni pasti.Rast je propušten.Priča je zasvršena.
Fondovsko smeće čami na mjestu,a neke podcijenjene dionice toliko narastu da postaju još veće smeće od fondovskog smeća.
I zato oprez.Zašto prodati solidan HT da bi ušli u nešto što raste.Utvrdite zašto raste,dali za to ima pokriče u fundamentima ili to napucava xx sa svojim jehovinim svjedocima.ili sidikat sa svojim
malim egzibicijama pumpaju neku dionicu bez razloga ili vam Lopina napuca neku nnelikvidušu
30 ili 40% uz promet jedne dioinice ilio maksimalno 1000 kn.
Knjigu u ruke,analize,računanje.Prije nego se odlušite na kupnju neke dionice odredite vrijednost neke dionice ne gledajući cijene dionica.Utvrditi ćete ogromne razlike,višestruke
podcijenjenost ili precijenjenosti i to u istom sektoru.
I kada utvrdite vrijednost firme ,a samim time i dionice tek tada donosite odluke.
Vrijeme šišanja dolazi,šotreri će nam nastojati svima ostaviti ćelu.
Pamet u glavu i oprezno, a naročito je šišanje jako kada ste pijani od uspjeha.

Na ZSE teče med i mlijeko!
Hvala na iskrenosti gos.lopina.

vivan 50
dionice nisu matematika…

Koji sindikat, pobogu? Možete li mi to objasniti jer izgleda da sam "prespavao" neke društvene, političke, socijalne i ine… promjene u našoj državi!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Koji sindikat, pobogu? Možete li mi to objasniti jer izgleda da sam "prespavao" neke društvene, političke, socijalne i ine… promjene u našoj državi!
[/quote]
Misko jesi odolio belju danas, sutra kupujes?

No pain no Game

Misko jesi odolio belju danas, sutra kupujes?

Belje sam prodao do kraja, nešto sitno i danas, a vama želim sreću.
Završio sam s Korfom i Beljem zasad, jučer uzeo Atlantsku i danas prodao, zatrejdao Dalekovod danas, dokupio Petrokemiju na zatvaranju. Eto, cijela ispovijed…

Nego, nitko ne spominje Dioki jučer i danas?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ivana se ne javlja jer je svjesna da je krivo procijenila tržište i tko je slijedio spušio je.

kupila je Ingru na 11,50, prodala na 12 kn i onda se hvalila kako je uvalila INGRU ovčicama….a ovčice su 10 dana nakon toga prodale INGRU po 18 kn s lijepih +50% [lol]
[/quote]

Ošišala je ona ovčice i s Varteksom.
Kupovala po 16 kn i hvalila se da je prodavala na 14 kn.

Ošišala je ona ovčice i s Varteksom.
Kupovala po 16 kn i hvalila se da je prodavala na 14 kn.

I ne samo to, cijelo vrijeme kupovala KODT i LKPC a to mrljavi i pada.
E kolegice, kako ćete tako ikada išta zaraditi.
Svo ulaganje u HT, LKPC, KODT, ATPL, JANAF i Vaše miljenice nije donijelo rasta baš ništa.
Maxilalno 1-2%.
[bye] [bye]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Ova tema je počela sluziti samo da bi se jedni nasladivali greskama drugih… [embarass]

Upravu ste i to je žalosno.Žalosno je koliko ima LEŠINARA.

Upravu ste i to je žalosno.Žalosno je koliko ima LEŠINARA.
[/quote]
Isti taj Vaš PLAVI je pisao kako HIDRA ide na 30kn,a tada ga niste zvali LEŠINAR nego pametan ulagač i savjetnik! Ma kome Vi mudrujete kolega PETINA?
Bolje Vam je rješavati LKPC, kad svi dobro znamo da radnici kupuju po 400kn!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

New Report

Close