Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INGR.

– sada će vjerovatno zbog jednog poslića narasti na 20kn, možda i 30kn.
– o ovome sam već pisala, kada ju treba kupiti.
– samo tu istu zaradu se mora i što prije kapitalizirati.
– jer realno INGR vrijedi 0 (nula) kuna.

– I love this game.
Pozdrav !

INGRA na 20 će biti skupa,a na 22 bi mogla postati jeftina jer to je granica kada mogu ulaziti
fondovi.Ja mislim da će inseideri kupovati do 22 ,a onda će to početi skupljati fondovi.
I uz eventualno neki novi posao lako se napuca do 30.I onda sigurno prolazi dokapitalizacija po
20,INGRA rješava probleme likvidnosti i kreditnih obveza za dvije godine i vjerovatno u trenutku
dokapitalizacije bi trebala pasti na 25,ali kako naše tržište ima lošu memoriju vrlo brzo može i na 30.A to je rast 100% i više,a Ivana lupa bez veze s obzirom da se u ovom trenutku trži na o,40 BV pa bi čak i u slučaju stečaja isplata po dionici iz stečajne mase bi bila sigurno veća od sadašnje cijene.Dakle,INGRA po ovim cijenama je super kupnja sa šansama na visoku zaradu i malim šansama za gubitak.Ali da dionica može trenutni i pasati,to uvijek može jer o tome odlučuju veći iigraći.

U INGI teče med i mlijeko.

Pametni igrači su na KSST ulazili ispod 1000 kn i digli novce koje se na HT, ERNT, KODT i ADRS nikada neće zaraditi.

KSST.

– pratim tu dionicu ali s njom ne trgujem.
– ipak su tu bili najveći prometi 4.000-4990kn.
– sada vrijedi li ta dionica ili ne vrijedi 7.000kn zbilja nisam mjerodavna.
– ali je činjenica kako je tu desetak investitora zaradilo lijepe novce.
– većina je zbog svoje pohlepe pogubila novce.
– cilj im je bio zaraditi laganih 2.000-3.000kn po dionici ali to tako ne ide.

– ja vas znam ošišati na burzi, poznajem tu psihologiju.
– ali kada se sjetim da je taj KSST mjesecima top tema, napisane stotine drukerskih stranica.
– to je jadno, tu navlačiti investitore da pogube svoje novce.

– na dionicama o kojima ja na ovoj temi pišem će se novci zaraditi s velikom sigurnošću od preko 90%.
– i mislim kako u tim tipovima dionica treba biti 70% investicija.
– s ostatkom od 30% se igra ili špekulira u rizičnim dionicama.
– tako i ja imam neke manje pozicije na dionicama tipa gospon Lopine, čak imam jednu Splićinu, trenutno odrađuje lijepi rast, ali imam malo toga.

– I love this game.
Pozdrav !

čak imam jednu Splićinu, trenutno odrađuje lijepi rast, ali imam malo toga.
– I love this game.
Pozdrav !

Dakle Vama sam uvaljao dionice i digao čistih 75%????

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Pametni igrači su na KSST ulazili ispod 1000 kn i digli novce koje se na HT, ERNT, KODT i ADRS nikada neće zaraditi.

– tako i ja imam neke manje pozicije na dionicama tipa gospon Lopine, čak imam jednu Splićinu, trenutno odrađuje lijepi rast, ali imam malo toga.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Tvrdoglavost je teška bolesat,a naročito u investicijama.
Moje investicije:BRIN,LCDS su prema svim pokazateljima najsigurnije investicije.
Višestruko neći NAV od tržišne kapitalizacije,pozitivno poslovanje,mala zaduženosat a U BRINU
nikakva,koeficijent likvidnosti od 12 kod LCDS,disperzija uloga.Pa to su jedinstvene jeftine
prilike .gdje se sigurno zarađuje,ali cijena dionica uvijek može pasti na 1 kn.
U ona luda vremena imao sam priliku vidjeti na kupnji ATPL 50 kom dionica i cije: na je mogla pasti stvarno na 1 kn.Ali to može biti samo na tren i cijena se vrača na neku normalu.

Na ZSE će teći med i mlijeko!Već sutra!

gospođa ivana 7 ,

dobro pišete , dosta korektno i poučno .

Tko je shvatio , shvatio !

Evo stotka !

Sutra kupujem dionicu koja vrijedi 0 kuna .

.

KSST.

– pratim tu dionicu ali s njom ne trgujem.
– ipak su tu bili najveći prometi 4.000-4990kn.
– to je jadno, tu navlačiti investitore da pogube svoje novce.

[/quote]

Tko je kupovao KSST po ovim cijenama taj je zaslužio da izgubi lovu. Bolje da je ostavi na burzi nego negdje drugdje.

Bokerčićima je posao lobirati za dionice koje kipaju, bajke, iluzije sve je dopušteno…
Svi imaju svoju glavu i ako ne znaju razmišljati ispravno svejedno im je, netko će im kad tad uzeti lovu…

Tko je kupovao KSST po ovim cijenama taj je zaslužio da izgubi lovu. Bolje da je ostavi na burzi nego negdje drugdje.

gospon Antiša.

– a kakvo je vaše mišljenje za VLDS, tamo je ušao skoro cijeli ovaj forum.

– I love this game.
Pozdrav !

– na dionicama o kojima ja na ovoj temi pišem će se novci zaraditi s velikom sigurnošću od preko 90%.
– i mislim kako u tim tipovima dionica treba biti 70% investicija.
– s ostatkom od 30% se igra ili špekulira u rizičnim dionicama.

Velika sigurnost, mala zarada…što više zaradimo manje riskiramo!
Što je sigurno a što riskantno ovisi dosta o cijeni koju plaćaš.
Ja recimo s HT, ADRS, ATGR i JNAF sada nebi mogao mirno spavati, dok s Optimom koja ima 1 mlrd dugova i nikad ništa nije zaradila više nego slatko spavam.

gospon Antiša.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Nemam pojma, kada vidim bilancu i RDG ja tu kune nebi uložio.
A opet tko zna, ako Šelebaj reprogramira dugove za vodu i stuju što su onih dvoje zaposlenih potrošili možda i dionica ode na 20 kn.

najbolja kupnja ubrzo BD62

gospon Antiša.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

A opet tko zna, ako Šelebaj reprogramira dugove za vodu i stuju što su onih dvoje zaposlenih potrošili možda i dionica ode na 20 kn.
[/quote]

Čitao u Gloriji da mu je bivša probrala love s računa, jel to istina?

gospon Antiša.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

[/quote]

Čitao u Gloriji da mu je bivša probrala love s računa, jel to istina?
[/quote]
Je li sa njegovih privatnih ili iz Validusovih????
Ako je to istina onda je dekintiran, mi validusoljupci možemo biti sretni,jer će se dodatno potruditi da operacija Validus uspije, jer se nagrađuje prema učinku.

New Report

Close