Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Desetak posto godišnje je dobro za veće igraće od preko 1 mil kn portfelja.Ako ste s time
zadovoljni slijedite Ivanu sedmu pa biste mogli zaraditi 7% godišnje.

Ivana kaže da ona prodaje BRIN,a to je znak da ga treba kupovati.

I normalno da se zgražam na Ivanin ulagački horizont.Ona prodaje BRIN a kupuje ERNT ili HT.

gospon Lopina.

– kada bih godišnje zarađivala 7% onda mi ne bi portfelj bio 50 puta veći od vašeg.
– samo moj portfelj nikada nije ni pao 90%.

– evo jutros u samo 20min iako mi je ujutro puno draže spavati nego pratiti burzu, moj portfelj je u plusu sigurno za 50% veličine vašeg portfelja, veliki su to novci.
– a noćas sam lijepo zaradila i na Škotima, puno je pametnije ulagati u kladionicu na jedan par nego se upuštati u te vaše bisere.

– stalno spominjete taj HT, koji je meni na 5-6 mjestu u portfelju ili ERNT koji je tu do njega.
– ja znam zašto imam i te dionice.
– a na tom BRIN-u ću vas lijepo ošišati, to znate i sami, hvalili ste se s vašim ulazom, a poslje je išlo i dosta jeftinije, veće količine, tu do sada niste mogli zaraditi.

– i pratite dionice KORF i VLDS, jako su zanimljive zbog psihologije tržišta, nemam ni jedne ni druge, ali nešto slićno radim na nekim drugim dionicama,
– i sve to bez reklame,
– reklama kao na VLDS i brdo špekulanata su mi stvarno nepotrebni.
– a opet nemam toliko love kao onaj tip na KORF, za dizanje cijene dionice.
– ali pratim neke fondove i šlepam se uz njih, za sada i više nego uspješno podižemo cijenu jedne dionice.
– koje ??????????, nema reklame.
– neke moje investicije zbilja nije potrebno reklamirati, jer i bez tih reklama cijena lijepo raste.

– I love this game.
Pozdrav !

Gospodin lopina ,

zahvaljujem se na Vašim savjetima .
I ja disperziono ulažem , u 24 razne dionice .

gospon Pero.

– ne trebate se zahvaljivati gospon Lopini za savjete jer su vam zbilja velike šanse za pogubiti lovu na svim tim savjetima.

– i ta disperzija,
– o.k. je 24 dionice,
– ali je jakjo važno kako ih svrstati po postotcima.
– u 3 glavne investicije treba biti ne ispod 50% love.
– a s ovim drugim investicijama se samo štitite za te glavne investicije, poželjno je da su dividendne.

– I love this game.
Pozdrav !

gospođo ivana 7 ,

najljepše se zahvaljujem na savjetu

Pozdrav

.

gospođa ivana 7 ,

iako će me PETINA kritizirati na LKPC , moram Vas pitati :

– ako zbog EU ovo ljeto bude raslo tržište
– zapitajte se koje bi to mogle biti dionice ????

podjelite s nama bar dio Vaših razmišljanja , di sakriti kunice ovih desetak dana .

Hvala
Pozdrav

Necu Pero,necu.Sve je O.K.i covjek uci dok je ziv.

p.s. ODLUKE DONOSITE SAMI !!!!!!

Da , čovjek uči dok je živ , i bedast umre

Pozdrav

.

– ali pratim neke fondove i šlepam se uz njih,…………….

Kaži nam nešto što neznamo ?

Nego taj VLDS, to bi stvarno mogla biti ti ivana sedma s onim grubim igrama po asku i bidu od 50.000 dionica, gdje malo tjeraš na kupnju pa prodaju ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

gospođa ivana 7 ,

– ako zbog EU ovo ljeto bude raslo tržište
– zapitajte se koje bi to mogle biti dionice ????

podjelite s nama bar dio Vaših razmišljanja , di sakriti kunice ovih desetak dana .

Burek sindikat.

– burek-sindikat zbilja na nekim dionicama s par stotina kuna pokušava podići cijenu svojih dionica.
– xy-crobex također podiže cijene svojih dionica, ali s puno većim prometom za razliku od burek-sindikata.
– ali koliko vidim najgore stoje dionice burek-sindikata, danas kada sve raste većina njihovog portfelja u minusu ili se nije trgovalo.

– što kupovati a da nije neko drukanje ?????
– obratite pažnju na kupnju – prodaju, ali u toj analizi morate isključiti dionice na kojima se manipulira s kupnjom, np. na KSST je ipak najjača kupnja na 50kn.
– zatim gledajte promet, jako je važno da se dionicom trguje kako bi istu bez problema mogli i prodati.
– ne trčati i kupovati dionice koje su previše narasle.
– obratite pozornost na poslovanje i što niži p/e dionice koju kupujete.
– svakako gledati kupiti dividendne dionice.
– budite jako oprezni ako se odlučite na kupnju kojega gubitaša, ako već kupujete tako glupe dionice barem gledajte da imaju veliki promet np. INGR.

– evo to vam je sve ono najvažnije.
– i nemojte mi danas previše dizati crobex, puno toga je dosta naraslo, a i sutra ćemo trgovati.
– ulažući u normalne dionice smanjujete šanse da budete ošišani.

– I love this game.
Pozdrav !

Nego taj VLDS, to bi stvarno mogla biti ti ivana sedma s onim grubim igrama po asku i bidu od 50.000 dionica, gdje malo tjeraš na kupnju pa prodaju ?

gospon Loris.

– pa više manje sve znamo, ako se pravilno držimo tvz. Lorisovog poučka zbilja nema šanse za izgubiti lovu na burzi.
– a na tom VLDS glavnu igricu vam igra gospon Alabama.
– igram i ja neke igrice, ali na žalost bez reklame jer ste vi gospon Loris i Lopina najveće zlo za bilo koju investiciju.
– praznovjerna sam, to je isto kao da mi crna mačka prijeđe preko puta.

– I love this game.
Pozdrav !

– ali pratim neke fondove i šlepam se uz njih,…………….

[/quote]

gospon Loris.

……. jer ste vi gospon Loris i Lopina najveće zlo za bilo koju investiciju.
– praznovjerna sam, to je isto kao da mi crna mačka prijeđe preko puta.

Znači istina je ! [wink]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

gospo ivana sedma, PODR-R-A? da ili ne obzirom na fundamente?

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

gospo ivana sedma, PODR-R-A? da ili ne obzirom na fundamente?

PODR.

– od likvidnih fondovskih dionica zbilja rijetko ulažem u PODR i ADRS.
– ne znam ni sama koja je gora.

– PODR, godinama isti ili manji prihod od prodaje.
– sramota je kako se vodi ta naša nejveća prehrambena firma.
– a tako vam je to kada politika vodi biznis.

– trenutni p/e 16.88 nam kaže kako to trenutno i nije jeftino.
– roe je mali 6.3%.
– ali sadašnji pokazatelji su ipak puno bolji nego oni otprije, izgleda se i tamo manje krade.
– firma je još dosta zadužena.

– ali ako tržište ode gore svakako će ga i PODR pratiti.
– za moj ukus ima i puno boljih investicija na našem tržištu.

– I love this game.
Pozdrav !

Burek-sindikat.

– danas najveći rast, xy-crobex je s 1.398kn podigao FNVC 20.1%.
– pa zatim imamo 2 dionice isto s najvećim rastom, ali ja nemam pojma koje su to firme.

– burek-sindikat, ipak nije toliko moćan kao xy-crobex,
– ali je ipak uspio svoju miljenicu DKVS s 80kn podići nevjerovatnih 10.34%.
– čestitke burek-sindikatu, samo mi nije jasno tko im dozvoli trgovati s 50kn.

– burek-sindikat je uspio još svoje dvije miljenice s sitnom lovom podići,
– ali one glavne uzdanice burek-sindikata danas kada je sve raslo su završile stvarno neslavno s velikim minusima.

– očekujem očitanje šefa burek-sindikata po ovim velikim minusima.
– očito je kao im se je danas mlijeko pokvarilo zbog velikih vrućina.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close