dajte navratite malo na ksst nabacite koji suvisli komentar , ili imate neki načelni sporazum o nemiješanju [thumbsup]
– imate pisana pravila, ali imate i ona nepisana pravila ponašanja na ovome forumu.
– pod ta nepisana pravila spada i ovo.
– ako ja nemam tu dionicu np. KSST, stvarno nema smisla da odem na tu temu i pišem protiv te investicije, ma što ja mislila o toj investiciji.
– morate znati kako idealna dionica jednostavno ne postoji, nema te dionice na kojoj je sve o.k., jer i one koje su o.k najčešće su skupe.
– osobno bih voljela kada bi svi ti investitori na KSST zaradili što više love i da ih taj budući vlasnik što prije isplati, jer tada ta lova ponovno dolazi na burzu ali u neke druge dionice.
– ako cijena padne np. na 50kn, tu nitko zbilja neće imati koristi,
– tisak će pisati kako su se na dionicama izgubili veliki novci, novi investitori će bježati od burze, a neće biti ni tog dodatnog novca zarađenog na KSST koji će u konaćnici podići i cijene vaših dionica.
– I love this game.
Pozdrav !
dajte navratite malo na ksst nabacite koji suvisli komentar , ili imate neki načelni sporazum o nemiješanju [thumbsup]
– imate pisana pravila, ali imate i ona nepisana pravila ponašanja na ovome forumu.
– pod ta nepisana pravila spada i ovo.
– ako ja nemam tu dionicu np. KSST, stvarno nema smisla da odem na tu temu i pišem protiv te investicije, ma što ja mislila o toj investiciji.
– morate znati kako idealna dionica jednostavno ne postoji, nema te dionice na kojoj je sve o.k., jer i one koje su o.k najčešće su skupe.
– osobno bih voljela kada bi svi ti investitori na KSST zaradili što više love i da ih taj budući vlasnik što prije isplati, jer tada ta lova ponovno dolazi na burzu ali u neke druge dionice.
– ako cijena padne np. na 50kn, tu nitko zbilja neće imati koristi,
– tisak će pisati kako su se na dionicama izgubili veliki novci, novi investitori će bježati od burze, a neće biti ni tog dodatnog novca zarađenog na KSST koji će u konaćnici podići i cijene vaših dionica.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
[thumbsup]
Ja ću radije napraviti porfelj s 10 junk dionica, nego kupovati te dosadne firme.
Biti će tu novih Đakovština i Zdenki ali na Validusu, Đuri i Optimi se već moglo zaraditi 50-100% ako se kupovalo u pravo vrijeme!
– ali i na svim tim dosadnim dionicama se dalo zaraditi 50-100% , normalno ako su se kupovale u pravo vrijeme, HT, ERNT, KODT, JNAF, ADPL, BLJE, INA …..
– a uz to neke još daju i velike dividende.
– i puno se bolje osjećam kada su mi novci u tim dionicama.
– a te junk dionice su isto tako potrebne u jednom većem portfelju,
– samo takve investicije trebamo ograničiti na 10-30% portfelja.
– ali nitko vama ne brani investirati u ta smeća i 100%, vaši novci.
– ja kada investiram u takve investicije opet gledan da su mi dividendne.
– I love this game.
Pozdrav !
čini mi se da ivana7 previše pametuje.. ili je to samo moj dojam… !?
– uživajte vi meni u vašim građevinarima.
– nemam se volje s vama svađati zbog toga jer ste vi na tim vašim preglupim investicijama pogubili novce.
– ako vam smeta moje pametovanje za to uvjek postoji samo jedan klik na ingrore.
– I love this game.
Pozdrav !
– oooooooo, vidim da na ovoj temi ima i piiiijeeesnika.
– nego da se ja nadovežem u stilu ovog piiijeeesnika.
KOKA.
– kokodaaaa, kokodaaa, kokodaaaa, koka snjela i danas brutalno veliko jaje od -12% .
– baš me zanima kako će to utjecati na prinos gospn Lopine.
– gospon Lopina gdje su vam izvješća, ili ovo idete u rušenje zbog jeftinog dokupa.
– ali na ovim mojim investicijama nema stresova ovoga tipa kokodaaa -12%.
Pozdrav !
[/quote]
u PADU 12 % kupio samo dva komada i već danas i prodao.Mala zarada ali bitno je da su napravljene dvije transakcije,a u slijedeća dva dana nam treba još sedam da bi se zadržali u redovnom trgovanju.
Čekam ponovno na BIDU sa tri mala naloga i bilo bi jako lijepo da se netko spusti i riješi ove
nelikvidne KOKE.
Sve što puno padne,vrlo brzo se i vrati,ali ovo je ionako bez važnosti za cijenu,ali za broj transakcija vrlo važno.
Svatko tko je u KOKI trebao bi u slijedeća dva dana ili kupiti ili prodati nekoliko komada radi
broja transakcija.
TREBA nam sedam/7/ transakcija.
U KOKI će biti i meda i mlijeka,a ne mučak.
U slijedeća dva dana nam treba još sedam transakcija da bi se zadržali u redovnom trgovanju.
TREBA nam sedam /7/ transakcija.
U slučaju da ne prođe tih 7 transakcija, za utjehu se možeš prebaciti na Luru.
Tamo u ponedjeljak počinje redovno trgovanje. [wink]
I meni se čini da je ivana 7 pametna i da zarađuje više nego što potroši .
Nisam imao priliku nikad nači takvu ženu .
Moje žene su uvijek trošile više nego što su zaradile .
Kupio sam KOEI,DLKV i HDEL a čekam još 4 dionice za koje sam ponudio premali iznos .
Pozdrav
U slijedeća dva dana nam treba još sedam transakcija da bi se zadržali u redovnom trgovanju.
TREBA nam sedam /7/ transakcija.
[/quote]
KOKA na 240 LURA na 300 to bi bilo fair.LURU ste napucali i to mi je preskupo,a KOKA je jeftina.
Pametnije bi bilo prodati LURU ,kupiti KOKU i uvesti je u redovno trgovanje.Usporedio sam
LURU i KOKU na stranicama LURE gdje se možete utvrditi da se radi o korektnoj fundamentalnoj
usporedbi.Ali na LURI se skupila drukerska ekipa koja se priprema za iskrcaj u redovnom trgovanju.
Dokle namjeravate napucati LURU?Da li, možda, kao SUNH.Možda se i uključim u dnevni trejd,ali
LURA po cijeni preko 600 mi je preskupa za biti više od jedan dan u toj dionici.
[/quote]
Na LURI se skupila drukerska ekipa koja se priprema za iskrcaj u redovnom trgovanju.
[/quote]
Nisam uvjeren u ovo. Nema baš nešto prodajnih naloga na sadašnjim cijenama.
Dokle namjeravate napucati LURU?
Vidjet ćemo dokle. I vidjet ćemo što kaže, ako kaže (?), većinski vlasnik i skrbnički koji na žali novaca za kupnju…
LURA po cijeni preko 600 mi je preskupa za biti više od jedan dan u toj dionici.
Hm. Onaj skrbnički koji je u zadnjih mjesec dana skupio priličnu količinu je čak potaknuo dogovor s gospođom iz top 10 da mu proda na 600 kn. Nije valjda da je dokupio 1.200 komada na 600 kn iz fore? Netko tko bi kupovao takve količine iz manipulativno-špekulacijskih razloga bi na nelikvidnoj dionici bio izložen (pre)velikom riziku…
– uživajte vi meni u vašim građevinarima.
– nemam se volje s vama svađati zbog toga jer ste vi na tim vašim preglupim investicijama pogubili novce.
– ako vam smeta moje pametovanje za to uvjek postoji samo jedan klik na ingrore.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Gospo draga, ja vaše investicije nisam nazvala preglupima i napisala sam samo osobni dojam da pametujete (šišanje ovaca, brutalna zarada, itd, itd…)
Ja osim preglupih investicija imam i onih manje glupljih i sve u svemu stojim dobro obzirom na situaciju…
Nema potrebe ljutiti se i svađati… jer imam pravo napisati da pametujete isto kao što vi imate pravo pametovati !
– u svakom portfelju morate imati cca 25 – 75% obveznica.
–[/quote]
nema sanse!
okosnica mog portfelja su trenutno BEAR ETFovi sa polugom x3 sa – cca 75% portfelja
[/quote]
tigre ako volis etf x2-x3 ,,,ljepa prilika je bila JAPAN EZJ -EWV etf, pogledaj grafove