Da skratimo priču………..
Trenutno uz KSST najbolji best buy je TODEX…………….
Vidit ćete……….
cmokač [kiss]
Skratija si ti priču kada si kupovao Ingru na 17 kn i HT na 310 kn. Još nisam na forumu u zadnje četri godine vidio da je netko tako brzo popušio!
gospon antiša nemojte vraga zvati …. samo nam još normandija treba na todexu
ja mislim da je najbolji konzum nakon ovih vjesti i odlicne dobiti zatim podravka koja bi mogla u dokapitalizaciju i prodaju drzavnog udjela te cros koja bi takodje mogla u privatizaciju
sve firme u drzavnom vlasnistvu koje su interesantne za privatizaciju;Hpb,Cros,Janaf,Ptkm,Podr,Jdpl,Koei i to je to
Da skratimo priču………..
Trenutno uz KSST najbolji best buy je TODEX…………….
Vidit ćete……….
cmokač [kiss]
Skratija si ti priču kada si kupovao Ingru na 17 kn i HT na 310 kn. Još nisam na forumu u zadnje četri godine vidio da je netko tako brzo popušio!
[/quote]
Ne sekirajte se za mene……….
Ja sam brzinom munje uhvatio crtu……….
Ivano7 piše najbrže naloge u jugo-istočnom regionu……
cmokač [kiss] [bye]
Ht kupovao po 275………..i zadnji đir po 303……….
Dokumentirano sve na što smo tržili…….prosurfajte malo…….. [kiss]
Okitio ingr na 17,50……….nekog sretniga…….
i ht okitio nekog na 312………..
prosurfajte malo………
lp [cool]
Neke banke se spajaju ,,,,,,,neznam gdje je ivana 7 i dali je dobila zabranu za pisanje poslje one afere sa Hajdukovcima,,,, i LOVa this game
Best buy:
– FRNK-R-A
– HT-R-A
– HDEL-R-A
– HGSP-R-A
– možda DIOKI
– možda BElje
– možda ZABA
Neke banke se spajaju ,,,,,,,neznam gdje je ivana 7 i dali je dobila zabranu za pisanje poslje one afere sa Hajdukovcima,,,, i LOVa this game
Kolegica Ivana se oporavlja od teških gubitaka na svojim nazovimo uzdanicama:
HT,KODT, VART i INGRA… kad dođe sebi ona će se javiti…
Nešto se događa sa CROS, ili je best buy, ili vrijeme za bježanje, hm…
P.s. Zašto mi ljudi šalju zahtjeve za prijateljstvom, i onda dan dva kasnije obrišu? [undecid]
Možda zbog kombinacije nicka i avatara???
[/quote]
Pa Benediktova firma može poslužiti kao primjer profitabilnosti u recesijama. Isto tako, njihov odnos prema nevjernicima je vrlo sličan onome u SSSR-u.
Jeste kad pukušali komunistu uzeti nešto njegovo? U trenu se pretvara u najvećeg kapitalistu. Isto tako bez pogovora vjeruje u nauk partije.
Tako da je moj nick u savršenom skladu sa avatarom i mojim aktivnosti na ovom forumu i ZSE [thumbsup]
[/quote]
Evo ja ti dajem zahtjev za prijateljstvo i necu ga brisati…. Što zbog gore navedenog DOBROG odgovora a što iz razloga da upotpunim kolekciju među "prijateljima" npr. = Agnostik, Benedikt16 itd…
🙂