CRLL.
– a vidite da i sama vlada priča o privatizacijama.
– ova firma vam je jedan dio CROS, ili firma kćer.
– e sada kada će ovo privatizirati zbilja nemam pojma.
to priča ova vlada… e sad, ako su izbori najkasnije u ožujku 2012 (redovni) možda možemo to vrlo uskoro očekivati.. možda čak i prije ljeta, ako ne onda u ranu jesen… a ako se to i ne dogodi i same priče dižu cijenu kolko shvatih 🙂
[/quote]
CRLL.
– evo mene ponovno, vidim vlada veliki interes za ovu dionicu.
– ali sada je kasno te ću tokom dana gledati odgovoriti na sva vaša pitanja.
– točno ste shvatili kako ta privatizacija diže cijenu dionice.
– ali o tome ipak ne bih špekulirala.
– tu privatizaciju shvatite kao dodatni bonus za ovu dionicu.
– ono najvažnije je,
– i bez te privatizacije ovo je zbilja jedna i više nego o.k. firma na ovim cijenama.
– I love this game.
Pozdrav !
….drugorazredni forumski druker. [yawn]
– evo jedno korisno pitanje.
– probajte odgovoriti na ovo pitanje, tko je drugorazredni forumski druker ????
– ako je vaš odgovor točan,
– vi stvarno pratite ovu temu i kužite se u investicije.
– ako je vaš odgovor netočan,
– ostavite se investiranja jer to stvarno nije za vas, pogubiti će te sve novce na burzi.
– točan odgovor će te pronaći na ovoj temi desetak stranica unatrag.
– I love this game.
Pozdrav !
Evo morao sam tražit na zse ,šta je crll,dali neko ima neku informaciju o preuzimanju ili je sve to šala. [cool]
Oce da sigurno ce to prodat CROS jer oni sisu vesla . Vole zadrzavati lose firme a one bolje utapaju .
hahahahaaha
Evo nešta za one koji vole dobru dividentu;http://www.stansberryresearch.com/pro/1101DWPPROVD/EDWPM210/PR?o=272616&s=275381&u=49965268&l=218225&r=Milo [cool]
Evo morao sam tražit na zse ,šta je crll,dali neko ima neku informaciju o preuzimanju ili je sve to šala. [cool]
CRLL.
– ne trebate tražiti po internetu.
– sve imate tu na ovoj temi, samo je potrebno odvrtiti 20 stranica unatrag.
– I love this game.
Pozdrav !
kakve su šanse da se kupi za 2600kn-3000kn, a za godinu dana proda za 3600kn-4000kn?
CRLL.
– kakve su šanse da na banci uložite 2.600 – 3.000kn i za godinu dana dobijete s kta 3.600 – 4.000kn ?
– znate i sami nikakve.
– zbog toga spustite malo tu ljestvicu.
– realno bi bilo očekivati 3.200kn.
– a na ovoj cijeni ovo čudo ipak daje puno viši dividendni prinos nego što je kta. na oročenje.
– ali kako su ovo dionice uvjek su i neka čuda moguća.
– uvjek tu postoji rizik kakvo će biti poslovanje odnosno kakvo će biti izvješće.
– ako tu bude dividenda koja je bila prije dvije godine 260kn ili 10% na sadašnju cijenu tada će cijena dionice sigurno značajno porasti.
– pogledajte malo i povijest dividende na ovoj dionici.
– jednom je tu bila dividenda i 400kn, e ta dividenda bi sigurno lansirala ovu dionicu na preko 4.000kn.
– ali ovako mogu pisati do sutra, ipak su sve ovo špekulacije kakvo će biti izvješće.
– ali na temelju poslovanja u zadnja 3Q poslovanje na godišnjem nivou ne bi trebalo biti loše.
– a to nam ipak daje neku garanciju da cijena neće ići ispod 2.600kn .
– a jednu takvu garanciju ipak ne možete dobiti na niti jednj dionici tipo by Lopina.
– tu još imamo jednu špekulaciju koja je vezana za CROS i CRLL.
– privatizacija, država će to prodati.
– tako da i po toj stavci realno možemo očekivati značajno veću cijenu na obje dionice.
– I love this game.
Pozdrav !
mislim da se varate…ne vidim razloga zasto to nebi bilo legalno
primjerice ako sam spreman neku dionicu kupiti za 300 kn,a zadovoljava me izlaz na 315,ko mi moze zabraniti da automatski sve kupljeno po 300,prebacim na prodaju po 315 i istovremeno imam 2 naloga?mozda se varam,ali ne zvuci mi logicno.
[/quote]
Kolega apsoluto si u pravu. Ja trenutnu imama otvorene takve naloge na 3 raličite dionice koje inače ne držim radom u portfelju nego sa malo igram sa njima. Samo nemožeš prodavati nešto čega nemaš., nego ako npr, imaš 1000 kom VLDS možeš ih staviti na prodaji npr po 15 kn a istovremeno otvoriti i nalog na kupnju istih po 10 kn
Svaki tjedan novi druk.
Prije tjedan,dva KODT,doslovno si iskakala iz paštete,pa sada ovo.
O.K. shvatili smo da imaš CRLL i sada se silno trudiš da to uvaljaš nekome drugome.
– kada bi barem meni netko servirao ovakve informacije svaki tjedan.
– i to potpuno besplatno.
– točno je to kako su besplatni savjeti i oni najskuplji savjeti.
– samo postoji i jedna sitnica na koju trebate obratiti pažnju.
– na mojim drukovima se u 99% slučajeva lova ne gubi.
KODT.
– pa to vam je jedna fenomenalno dobra investicija.
– to je jedna od najboljih investicija na zse.
– pričekajte izvješće.
CRLL.
– i to je jedna jako dobra investicija, ali to ipak spada u one sporedne investicije.
– I love this game.
Pozdrav !
jedino ako ste mislili na poklapljanje vlastitih naloga,ali takva transakcija ne moze biti izvrsena
Kolega ja mislim da među malim investitotrima stvarno ne postoji takva budala koja bi nešto kupovala sama od sebe i tako uzaludne plaćala brokerske provizije.
Druga je priča sa velikim kad žele manipulisati sa nekom dionicom i tako navući naivne male, ali oni i onako imaju znatno manje manipulativme troškove pa si to mogu dozvoliti.
O Crll
obično ne obraćam pozornost na drukove, pa i one u izvedbi cijenjene ( ako je žensko, par puta je pisala greškom u muškom rodu ) kolegice ivana7.
Jasno je da Ivana7 ( koja je očito pro investitor) i neki njeni kolege iz sindikata imaju navedenu dionicu i da joj žele dignuti cijenu.
Samo par osnovnih podataka o prometima na CRLL-R-A
promet od 19.02.2010. do 11.02.2011 je 1.314.680
promet od 15.11.2010. kada je pala na 2600 do 11.02.2011. je 423.405
E sad ili su je oni kupili davno prije po cijenama većim od 3250 kn, ili su nešto sitno protrgovali po 2600 pa sada žele malo zaraditi.
A stvarno se trude, mora se priznati.
Ove svote su i za mene koji sam najobičniji mali investitor bez veze.
Toliko o brutalnom kapitalu, sindikatu i brutalnim zaradama… [cool]
Ja ipak pošteno želim puno sreće svima, pa i Ivani i sindikatu
Pozdrav iz maglovitog i otkačenog Splita [thumbsup]