Forumi.
– evo prelistala sam sve forume i ima dosta toga interesantnog kad se uspoređuje.
Tema PTKM
– mojnovac
– dosta čudna ekipa, PTKM im je tek na četvrtoj stranici, zadnje pisanje tek u prošloj godini, nije da se nije pisalo, već se je brisalo, šteta što jučerašnje članke ne mogu citirati jer su brisani.
– a radi se o tome da je jedan znatiželjnik htio znati što ima novoga jer se dosta šuška, dobio je odgovor da je to ozbiljan forum i da se na njemu svašta ne piše (otprilike tako).
– moje osobno mišljenje je da gazde nisu u toj dionici i da se onda o njoj nema potrebe pisati, iako na komentarima trgovine ima sramežljivih upita o PTKM.
– centar
– glavna tema im je PTKM, nekada se i tu tako pisalo, ali ?!?! pisci su prešli na centar.
– poslovni
– pa možete i sami pročitati.
zaključak
– bar meni je najbitnije skupiti informacije tu na forumu i na temelju njih kupnjom i prodajom zaraditi na burzi.
Pouka
– na PTKM se dalo lijepo zaraditi, vjerojatno (zapravo sigurno) će biti još dobre zarade na PTKM u ovom tjednu.
– PTKM je gubitaš (neki kažu bivši) te je stoga dosta špekulativna dionica, mogući padovi ali i dobit koja se ne može ostvariti na dosta dobrih dionica jer su one već na visokim cijenama, a od PTKM to tek očekujemo.
Pozdrav !
Vidim da si nas prosvjetlila s mnostvo fundamenata i TA [smiley2] . Ti stvarno kupujes samo na osnovu onoga sto tu procitas?
Vidim da si nas prosvjetlila s mnostvo fundamenata i TA [smiley2] . Ti stvarno kupujes samo na osnovu onoga sto tu procitas?
– tema je best buy iliti najbolja kupnja, a ono pogrešno napisano u naslovu komeNatari mislim da bi trebalo promijeniti jer je sama tema zaživjela.
– pročitaj moj zaključak barem deset puta.
– danas sam najviše zaradila na PTKM, a zaradila sam i na dokupu što je jako teško u jednom danu, opet pogrešno pišem, zaraditi ću vjerojatno kad je prodam Vama kada Vi proučite tu dionicu i kupite je od mene.
Pozdrav !
Forumi. – evo prelistala sam sve forume i ima dosta toga interesantnog kad se uspoređuje. Tema PTKM – mojnovac – dosta čudna ekipa, PTKM im je tek na četvrtoj stranici, zadnje pisanje tek u prošloj godini, nije da se nije pisalo, već se je brisalo, šteta što jučerašnje članke ne mogu citirati jer su brisani. – a radi se o tome da je jedan znatiželjnik htio znati što ima novoga jer se dosta šuška, dobio je odgovor da je to ozbiljan forum i da se na njemu svašta ne piše (otprilike tako). – moje osobno mišljenje je da gazde nisu u toj dionici i da se onda o njoj nema potrebe pisati, iako na komentarima trgovine ima sramežljivih upita o PTKM.
ovo je definitivno čudna stvar. I ja sam oko 17 sati luknuo na mojnovac, a zadnji komentar o ptkm lanjski. Ili oni koji tamo pišu nisu normalni pa baš nikog nezanima najpotentnija dionca u hrvata trenutno ili je tu nešta drugo na stvari. Bilo je i tamo dečaka koji su gorljivo pisali o ptkm, a sad kao da ih je izio mrak
Problemi financijske prirode.
– kao što sam napisala na kupnji / prodaji potrošila sam i zadnje novčiće.
– vidim par lijepih prilika na tržištu, a novca nema.
– ja kao što vjerojatno znate ne radim s kreditima.
– sada ću morati upotrijebiti metodu gospodina Mreicha prodati pa kupiti.
– dionica imam dosta u širokom portfelju, pa bih molila cijenjene forumaše opet za nezahvalnu temu što prodati, što će najmanje rasti, što je na najvišim cijenama, čega se riješiti.
– ima li tko šlićnih problema ?
Pozdrav i hvala na savjetima.
Probaj nesto napisati ,pa ces vidjeti sta ce se desiti[smiley2]
[color=blue]Korisnik isključen sa foruma. [/color][smiley2][smiley2][smiley2]
evo ako netko može pitati zašto mene konstantno isključuju s mog novca
fakat mi više nikaj nije jasno
možda se ovdje prebacim
nadam se da sam dobro došao
evo ako netko može pitati zašto mene konstantno isključuju s mog novca fakat mi više nikaj nije jasno možda se ovdje prebacim nadam se da sam dobro došao
Ako si sretni vlasnik PTKM, nije čudno da te benaju.[smiley2]