Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

EPP – ekonomsko propagandni program by IVANA.

CRLL.

– evo kako sam vam i obećala, za ovaj vikend nova reklamna kampanja.
– ovom dionicom se u ovom tjednu više ni ne može trgovati jer spada u onaj sistem retardiranih dionica u 13:00 sati.
– reklamna kampanja će biti i više nego dosadna.
– ali ću samu investiciju približiti većini investitora na ovome tržištu.
– napisati ću sve pozitivno, a i negativno za tu dionicu.

– ne trebate mi zbog toga masovno dijeliti jedinice.
– kome sam dosadna ima klik ingnore i sve je rješeno s jednim klikom.

– I love this game.
Pozdrav !

ovo se uopće ne čini lošom dionicom. i ja je mjerkam već dulje vremensko razdoblje. tvrtka stabilna, a dividenda prilično izdašna.

120kn na cijenu od 2.600kn i nije baš neka dividenda, a još su i 3Q 2010 poslovali su gubitkom (?!) a i dobit im je cca 2% manja nego 2009.
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/CRLL-fin2010-3Q-NotREV-K-HR.xls

s tim da još treba naglasiti da je i takva dobit ponajviše rezultat (drastičnog) smanjenja poslovnih rashoda…

ovo se uopće ne čini lošom dionicom. i ja je mjerkam već dulje vremensko razdoblje. tvrtka stabilna, a dividenda prilično izdašna.

CRLL.

– za razliku od gospon Lopine nikada mi nije bio cilj prodati vam neko smeće od dionice koje sam ja prije kupila i sada tražiti naivce kojima ću to uvaliti s 10% zarade.
– i da se ja potom veselim zaradi od 1.000kn .

– evo cijena ove dionice je 2.600kn ,
– znači nisam ju ni teoretski mogla kupiti 10% jeftinije od trenutne cijene na tržištu.

– i već preko godinu dana na niti jednoj investiciji o kojoj sam na ovoj temi pisala nije se izgubila niti jedna kuna.
– a puno toga sam tu pisala.

– I love this game.
Pozdrav !

EPP – ekonomsko propagandni program by IVANA.

CRLL.

– evo kako sam vam i obećala, za ovaj vikend nova reklamna kampanja.
– ovom dionicom se u ovom tjednu više ni ne može trgovati jer spada u onaj sistem retardiranih dionica u 13:00 sati.
– reklamna kampanja će biti i više nego dosadna.
– ali ću samu investiciju približiti većini investitora na ovome tržištu.
– napisati ću sve pozitivno, a i negativno za tu dionicu.

– ne trebate mi zbog toga masovno dijeliti jedinice.
– kome sam dosadna ima klik ingnore i sve je rješeno s jednim klikom.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

točno, ali mislim da je bolja prilika CROS-RA.koja je i vlasnik CRLL, a mogla bi se i privatizirat ako jaca odluči [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

evo dok sam pisao post, neko je fino počistio ask na CROS-RA [lol] [lol] [lol]

…ja mislim da nema Ivane,da bi je trebalo izmisliti… [lol]

cros-ra mi je malo skupa, a i muči me to što ne daje dividendu. ako bude kojim slučajem na ipo-u, gricnut ću. a lloyd je 2009. isplatio dividentu od 10 posto.

Obopje tvrtke u slucaju privatizacije bi mogle grunuti gore i 100 %
Proracun je prazan, a ministrica najavila daljnju privatizaciju!
Cros -r-a ( samim time i crll) su po meni najizgledniji za odstrel

Nekoliko razloga za to..

drzava ima veliki dio te tvrtke…
Tvrtka nije strateška
Velika trzisna kapitalizacija( prodajom jdpl npr ne bi se skupilo ni za burek)

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

cros-ra mi je malo skupa, a i muči me to što ne daje dividendu. ako bude kojim slučajem na ipo-u, gricnut ću. a lloyd je 2009. isplatio dividentu od 10 posto.

po čemu je skupa?tj, po čemu je skuplja od CRLL??
povlaštena mislim ima garantiranu dividendu, ali je nešto skuplja.

ne mislim da je precijenjena, al mi je svota od 5 i nešto velika. znaš,ja sam mali investitor s malim portfeljom, pa mi je lakše grickat ako je cijena niža 🙂

usd:jpy +500kn,pamuk+300 [kiss],pozdrav [thumbsup]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Skužajte ljudi dan je lijep i morao sam srknuti kavu na brzinu.
Što se tiče posto i puta to su dvije različite stvari. Puta predstavlja matematičk operaciju sa kojom će mo pomnožiti ili podjeliti neki iznos dok postotak predstavlja udio u nekom broju.
Ako kažemo da dionica dlkv na dašnji dan iznosi 4 puta manje nego 31.08. te joj cijena iznosi 320 kn. pitanje za miljun kuna koliko je dionica iznosila 01.01.08.
Ako kažemo da dionica dlkv na današnji dan iznosi 320 kn a na 01.01.08 je iznosila 1280 kn. Koliko je posto pala dionica dlkv u odnosu na prvi prvog 2008 ?
Valjda je sad malo jasnije tih puta i posto.
@ Ivana jel sam igdje rekao da imate nizak IQ ili da ste glupi? Vi volite provocirat lopinu pa ja malo vas provociram, nema nikakva zla u mom provociranju kao što mislim da nema ni kad vi provocirate lopinu.
Da ste glupi ne bi trgovali na burzi i šišali ovčice. Ja se malo zapalim kad napadate lopinu nije on budala ima on nekog ćuka u glavi. Čovjek je razvio svoj sistem trgovanja (premda ja nikad neću u njegove dionice ) i svjestan je rizika kad ulazi u validuse đakovštine brinove i ostalo cvjeće sa burze.

New Report

Close