Jedino se drži LpLh…..je li tako kolega lopina…….to je prvi brodar u svijetu koji ne samo da može voziti teret nego i uzgajati dagnje kao sporednu djelatnost….. [thumbsup]
LPLH je u ovom trenu sigurno najbolji s obzirom da mu se 50 % imovine nalazi u brodaradnji i turizmu,i da je vlasnik samo 50% brodarstva,pa se i gubici dijele fifti fifti..A kod ATPL svi gubici dioničarima,plus gubici aviokompanije i hoteli dodatni sezonski pušing.
Čuvajte se, dolazi vam očajno kvattalno izvješće već iduće sedmice.
U brodarima ne bude ni meda ni mlijeka!
Jedino se drži LpLh…..je li tako kolega lopina…….to je prvi brodar u svijetu koji ne samo da može voziti teret nego i uzgajati dagnje kao sporednu djelatnost….. [thumbsup]
LPLH je u ovom trenu sigurno najbolji s obzirom da mu se 50 % imovine nalazi u brodaradnji i turizmu,i da je vlasnik samo 50% brodarstva,pa se i gubici dijele fifti fifti..A kod ATPL svi gubici dioničarima,plus gubici aviokompanije i hoteli dodatni sezonski pušing.
[/quote]
Lopina,
Ja pratim izvjestaje avio kompanija i sve redom imaju izvrsne izvjestaje. Jucer je WestJet uduplao dobit. Zbog cega mislis da ce ATPL izgubiti na avionskom bussinesu ?
Inace mislim da ATPL kopira Taiwanski Evergreen. Prvo su krenuli sa brodarstvom, onda slijede hoteli, pa avio kompanija, …
šta se događa sa konzum-r-a ,ako netko zna bio bih mu zahvalan
Vidi s Ivanom ona je danas obilazila prodavnice, kioske i kladionice.
[/quote]
Lopina,
Ja pratim izvjestaje avio kompanija i sve redom imaju izvrsne izvjestaje. Jucer je WestJet uduplao dobit. Zbog cega mislis da ce ATPL izgubiti na avionskom bussinesu ?
Inace mislim da ATPL kopira Taiwanski Evergreen. Prvo su krenuli sa brodarstvom, onda slijede hoteli, pa avio kompanija, …
Vaš link
[/quote]
Ne vidim daleku budućnost.Nisam vidoviti Milan.Ali bliska prošlost,sadašnjost i bliska budućnost.Loše,lošije
najlošije za brodare.
Ne vidim daleku budućnost.Nisam vidoviti Milan.Ali bliska prošlost,sadašnjost i bliska budućnost.Loše,lošije
najlošije za brodare.
Kako ti izgleda LURA-R-A
Hoce li tamo teci med i mlijeko ?
ADRS ,
tko to meni ruši dionicu ?
Ko još danas puši ?
Tko još kupuje cigarete u maloj trafici i to Njemačke ?
Istine radi :
Adrs gradi veliku tvornicu u Iranu gdje se najviše puši !
Veliku lovu su uložili u turizam i ribogojilišta !
Orade ! Brancini! Kornatske hame !
Veliku lovu ulažu u Energetiku !
ATPL
tko to meni ruši dionicu ?
kap.Ante Jerković:
" ..da prošlu godinu završimo sa zaista neznatnim gubitkom,koji s obziromna postignuća iz prošlih godina nije ostavio nikakve negativne posljedice …"
" 2010.g pa već sad možemo konstatirati da je iza nas još jedna uspješna godina po financijskim rezultatima …"
"7 novih brodova naručeno !"
"DBK airline smanjuje gubitke !"
"Hotel Imperijal Hilton i Lapad uspješno posluju !"
"ATLANSKA PLOVIDBA je najbolja dubrovačka i jedna od najuspješnijih hrvatskih tvrtki u svijetu !"
Istine radi , dobra tvrtka i uspješna , očekujem opet dobru dividendu !
Mogla bi poskliznuti puno niže.
Prvi šok dolazi sa kvartalnim izvješčem,veliki gubitak u zadnjem kvartalu prošle godine.
Prvi kvartal ove počeo još gore.Gubici se gomilaju.Po brodu na spotusu gubili cca 10.000$ dnevno,
a kako se BDI oporavlja sada gube 9.999.
– joj što obožavam ovakve postove od gospon Lopine.
– sada i nemam neku veliku lovu u ATPL, ali opet je to love cca 50% portfelja gospon Lopine.
– ali znala sam u više navrata imati u ATPL preko 100.000 eura.
– i onda vam dođe serija ovakvih postova od gospon Lopine ne bi li se skrenulo što love u ono smeće ili horor od dionica koje on skuplja.
– gospon Lopina, pa danas vam je na ATPL bio veći promet nego što će biti ukupni godišnji promet na svim tim vašim horor dionicama.
– vama je bit tu tražiti naivce kojima će te uvaliti svoje dionice s 10% zarade.
– odnosno trejdate i lovite tu burek zaradu, s vaše 4 osnovne računske operacije.
– a kada ja dođem na koju vašu dionicu tada vam ide i kolektivno šišanje.
– da sam na vašem mjestu ja bih se upitala zašto vam je portfelj tako mali ?????
– ali znamo jako dobro koliko se je love popušilo na nekim brodarima.
– zbog toga i mrzite te brodare.
– i koliko vidim nešto je zaštekalo ovaj mjesec s onih svakodnevnih 4% zarade ??????
– da vam nije možda portfelj prešao u crveni teritorij ?????
– I love this game.
Pozdrav !
LPLH je u ovom trenu sigurno najbolji ….
[/quote]
LPLH.
– ima jedan investitor koji je jako sličan gospon Lopini.
– ali je meni na ovome forumu zabranjeno napisati i njegovo ime.
– a ima istu strast kao i gospon Lopina, skupljati smeće.
– oboje su u Đakovštini vidjeli med i mlijeko i z.a .h.e.b.a.l.i. mnoge investitore.
– koliko se tu love izgubilo ?????
– ali taj tip se je u zadnje vrijeme opametio pa je počeo skupljeti o.k. dionice koje mu sada čine preko 50% portfelja.
– a gospon Lopina je i dalje ostao u najvećem smeću i traženju naivaca sa ovoga foruma.
– e da ta osoba xy i dalje ne skuplja LPLH sada bi mu cijena bila 70kn.
– samo ne kužim zbog čega sam sebi tu diže cijenu dionice.
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana, šta misliš o HT-u?
– kada je prešao 270kn skoro sam ga prestala kupovati.
– ja ću ga držati do izvješća da vidim kolika će biti dividenda.
– a potom ću razmisliti što dalje.
– imam puno dionica HT-a.
– I love this game.
Pozdrav !