Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo kolege nova dionica opeka r a. na tržištu ,,,,, [proud]

te dionice su odlično išle prije 30-tak godina…i to bez uređenog tržišta, jednostavno kupovalo se doslovno na cesti [lol]

– reklamna kampanja za KODT bila je i više nego uspješna.
– i nitko mi tu sada ne može napisati kako sam pisala o jednoj investiciji gdje se nije moglo zaraditi.
– evo već dugoooo vremena uspješni niz bez greške se nastavlja.

Blago tebi ako ti dionice rastu zbog pisanja na forumu. Moras citav dan sjediti i pisati kako ne bi pale.

Postoje i puno laksi nacini za zaraditi novce.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

– BLJE, OPTE, VIRO, već su puno narasli, a ja ne kupujem skupo.

treba razlikovati veliki rast od preskupog..
belje je zasad samo dosta raslo a za mene ovo drugo ne stoji ni blizo..
nadam se da ce me trziste vrlo uskoro i demantirati.
[/quote]

gospon Dunlop.

– zahvalna sam vam za par vaših p.p. gdje ste mi puno toga o BLJE napisali.
– znam kako je to i vaša udarna investicija.
– ja nigdje nisam napisala da je BLJE loša investicija.

– ali trenutno ne vidim da bi ta investicija u nekom kraćem roku mogla doći na 200kn.
– dugoročno će to sigurno ići i na 300kn.
– ali morate znati da su radnici dobili puno i jeftino tih dionica.
– zašto tim radnicima skupo plaćati te dionice ???
– da ja imam BLJE ja bih danas prodala 50% tih dionica, ipak je to puno naraslo.

– a kada cijena padne, ili dođe koja korekcija tada ću sigurno razmisliti i o toj dionici.
– keša imam, i taj keš mi je danas veliki problem što s tim kešom.

– I love this game.
Pozdrav !

– reklamna kampanja za KODT bila je i više nego uspješna.

– i noćas sam radila dugo, analizirala mnogo toga.

– ali nemam nikakve ideje.
– evo već sat vremena gledam i gledam i ništa ne vidim.

– zanijemili su i svi likovi iz škole Kučilaora.

– nemam neke ideje, a možda i dođu.

– I love this game.
Pozdrav !

-Škola KučiljaOra je izuzetno bullish ali ti neće reći na što……………….

-jer bi se to moglo protumačiti kao navlačenje

-toliko ti mogu prenijeti

[thumbsup]

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

– dugoročno će to sigurno ići i na 300kn.

eto, ta recenica valjda dovoljno govori. ako mislis da ce sigurno na 300 sta nije svejedno kupila na 102 ili na 90. Da znam sigurno da ce pasti onda bi svako prodao…
samo sjeti se sta se desilo na 58kn. ja sam se tada doslovno ukrcao u zadnji vlak. ni u snu mi nije bilo da ce biti takvo raketiranje do 90kn..mislio sam da ce to ici puno sporije upravo zbog radnickih dionica…
a ispostavilo se upravo suprotno..usprkos radnickim dionicama cjena je narasla jako brzo i mislim da su u tom rastu radnici najmanje prodavali i da je situacija i dalje takva…

situacija sa beljem nije kao sa ht-om gdje je dionice kupila cjela hrvatska koja nema veze sa ht-om..dionice belja su dobili radnici koji su najbolje upoznati sa situacijom i najbolje znaju sta je tamo sve ulozeno jer se to vidi provizorno i ne treba imati uvida u neke tajne knjige da se to vidi.
pricaju izmedju sebe, analiziraju..nisu ni oni glupi. trziste je u uzlazu i sigurno je i euforija porasla a u takvoj situaciji sve je moguce..ako dodju jos kakve dobre vijesti (dobro izvjesce, najava dividende) bit ce opet raketiranja..naravno moguc je i scenarij prema dolje…

mislim da ovo sigurno nisu cjene na kojima treba ocekivati neki znacajni pad…tamo preko 150 mozda..al ovo je jos uvjek sica za takvu firmu.

Danas i Vupik odlično potegao. Hvala Bogu da sam lovi od BLJE što sam prodao na 90 uložio na nji po 80 pa opet nije loše ispalo, a već sam mislo da sam debelo pogrješi.

vupikkkkkkkkk

Radnici su jeftino kupili belje to stoji ali lakse ce biti kupiti te dionice kad cijena raste gdje ce radnici biti presretni sto su prodali po 3-4 puta vecoj cijeni od nabavne. Pitanje je koji bi broj radnika prodao da je cijena otisla na 35 – 40 kn, a oni najbolje znaju sto belje jest. Dugorocni ce kupiti od radnika i cekati da to naraste na 250 – 300 kn i opet ostvariti dobar prihod. Normalno da ce tada radnicima tada svi biti krivi sto su ih dugorocni opet povukli za nos.

Nije bolest sve što boli

poštovana Ivana 7,
nekad ste bili u posjedu IGH, zašto sad ne?

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Ivana drž se nemoj da te izbace iz takta.Evo jednom na poslovnom jedan članak o meni najdražoj dionici Coca Cola,pisao sam odavno ali nisam dobio nikakav odgovor važno je da se pravi od šečera.Moli bi članove foruma da pripaze na bio prognozu,jer mi se javljaju neki dr,mr. za koje nikad nisam čuo. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Radnici su jeftino kupili belje to stoji ali lakse ce biti kupiti te dionice kad cijena raste gdje ce radnici biti presretni sto su prodali po 3-4 puta vecoj cijeni od nabavne. Pitanje je koji bi broj radnika prodao da je cijena otisla na 35 – 40 kn, a oni najbolje znaju sto belje jest. Dugorocni ce kupiti od radnika i cekati da to naraste na 250 – 300 kn i opet ostvariti dobar prihod. Normalno da ce tada radnicima tada svi biti krivi sto su ih dugorocni opet povukli za nos.

Bojim se da to ne stoji odnosno da je dobar dio radnika već prodao svoje dionice na puno nižim cijenama., jer oni nisu investitotri i bili su zadovoljni sa pa r tisuća kuna dobiti. Većina njih ni nezna što su dionice i bili su sretni da pokrpaju neke rupe sirutinja uvijek strada a kajmak opet pokupi netko drugi. Meni je stvaro žao da je tako ali nažalot povjst se uvijek ponavnja ali mi mali tu nemožemo ništa promjeniti.
Pozdrav

………….,
– Delux se veseli i uživa u rastu svojih investicija.
– gospon Plavi dokupljuje ADPL, a tu me muči prodaja onoga velikog paketa.
– BLJE, OPTE, VIRO, već su puno narasli, a ja ne kupujem skupo.
– možda ADRS ili ERNT, ali nekako mi se ne sviđaju te dionice.
– gledam banke, ali i to mi nekako skupo.

– nemam neke ideje, a možda i dođu.

– I love this game.
Pozdrav !

možda LKPC u drugom krugu dokapa ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close