Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CEBA.

– još jedna nelikvidna dionica, ali isto o.k.
– rijetko o njoj pišem, ali sam pisala.
– a sada je već i malo skupa.

– I love this game.
Pozdrav !

A po čemu je to Ceba ok?

Argumenti, moliću lepo.

[/quote]

Argumenti…?…zar to kolega ima neku ulogu na zse..?:)….ali kad vec pitate..pa..evo recimo..:
.. banka posluje s solidnom dobiti……isplacuje redovno dividendu…..nominalna i knjizna vrijednost je jos uvijek poprilicno iznad trzisne …
…a o tome dali je nesto skupo…ili jeftino…e to je vec stvar osobne procijene…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

CEBA.

– I love this game.
Pozdrav !

A po čemu je to Ceba ok?

Argumenti, moliću lepo.

[/quote]

Argumenti…?…zar to kolega ima neku ulogu na zse..?:)….ali kad vec pitate..pa..evo recimo..:
.. banka posluje s solidnom dobiti……isplacuje redovno dividendu…..nominalna i knjizna vrijednost je jos uvijek poprilicno iznad trzisne …
…a o tome dali je nesto skupo…ili jeftino…e to je vec stvar osobne procijene…

Pozdrav
[/quote]

A zašta onda radi dokap u vidu hibridnih instrumenata? I zašta se dovela u situasiju granične adekvatnosti kapitala? Ko je za to kriv?
Ja ne tvrdim da je akcija skupa. Jedino šta tvrdim jest da je prenelikvidna za bilo kakvo ozbiljnije ulaganje para. Barem trenutno.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

CEBA.

– I love this game.
Pozdrav !

Imaju najnizu cijenu za transfer novca u inozemstvo koliko je meni poznato. Pa ako netko ulaze vani preporucam da se raspita kod njih za transfere.
[/quote]

a kakvi su kad treba povuć lovušu izvanka [rolleyes]

budali je i jedan nick preveliko opterećenje

CEBA.

– I love this game.
Pozdrav !

Imaju najnizu cijenu za transfer novca u inozemstvo koliko je meni poznato. Pa ako netko ulaze vani preporucam da se raspita kod njih za transfere.
[/quote]

a kakvi su kad treba povuć lovušu izvanka [rolleyes]
[/quote]

Ne znam. Na kraju krajeva mozes imati jednu baku za slati novac vani, a drugu za primati novac izvana.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

@ivana7

KODT
-molio bih vas ako imate malo vremena da analizirate ovu dionicu

lp domobran

Cijenjena kolegice,ako može osvrt na KODT
lp Domobran [cool]
[/quote]

KODT.

– zbog velikog interesa investitora i večeras u sitnim satima će se nastaviti tematska večer na temu KODT.
– svi koji imaju pitanja ili im nešto nije jasno po temi KODT slobodno postavite pitanja.
– nemojte se sramiti pitati, sramota je izgubiti lovu na jeftinim drukovima.
– do prije mjesec dana nisam ni ja puno toga znala o KODT.
– ali sam temu svladala od A do Ž, zbog toga pitajte i samo pitajte, ali se ipak držite zadane teme.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Hvala kolegice na odgovoru…..mene zanima za početak s čime se to preduzeće bavi,da ne tražim pa mi recite iz prve ruke
je li to isto preduzeće vidim ima P-A,R-A,ili je to zbog dividende
Ovima što kolegici djele jedinice bez veze,dabogda im portfelj ovaj mjesec pao za 10%

mislim da naivce sad hvataju da kupe ht i prodaju ostale dionice, ne kažem da ht neće porasti do 350 kn ali činjenice je da bi druge mogle potegnuti do 60%

Razlika je u ovo BI MOGLE…..potegnut 60% ali i pasti približno…….
A HT je sigurnih 15%……….
Pa vi odlučite sami……..

lp

Ljubo iz Siska

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

CEBA.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
botomirao je oko 7$ …odbio se,,,i sad se vucara,,,,09.02 je report pa cemo vidit u cemu je problem

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega kako ide sa porezom USA…da se nebi investitori vratili doma ,praznih ruku….. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Kolega kako ide sa porezom USA…da se nebi investitori vratili doma ,praznih ruku….. [cool]

Ako nemas americko drzavljanstvo i provedes manje od od 183 dana godisnje na teritoriju US ne placas porez. Ako provedes vise od 183 dana onda je porez na capital gain 30%. Flat za sve.

Ako imas americko drzavljanstvo onda porez na capital gain placas bez obzira gdje zivis, bez obzira koliko dana si te godine proveo u US i bez obzira na kojoj burzi si ostvario capital gain. Koliko placas ovisi o visini incoma i koliko dugo si drzao dionice. Ako ih drzis dulje od godinu dana 50% ostvarenog gaina je neoporezivo.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Dobro veče svima koji se bave investiranjem ili to planiraju u nekoj budućnosti.

– ja sam Ivana, i večeras ću vam na jedan najmoderniji i najstručniji način pretstaviti i dočarati jednu firmu koja se trži na ZSE a burzovni joj je naziv KODT.
– proizvodi transformatore.
– što je to ????
– to je jedan proizvod koji svi vi svakodnevno koristite a nemate pojma da ga koristite.
– kako se ne može živjeti bez kruha i vode isto je s tim transformatorima.
– život bez njih u današnje vrijeme je zbilja nezamisliv.

– sve ovo što pišem sigurno nije nikakvo drukanje, jer ja nisam nigdje napisala da vi kupite tu dionicu.
– ovo je jedan moderan EPP da doznate nešto više i o ovoj investiciji.

– I love this game.
Pozdrav !

Dobro veče svima koji se bave investiranjem ili to planiraju u nekoj budućnosti.

– ja sam Ivana, i večeras ću vam na jedan najmoderniji i najstručniji način pretstaviti i dočarati jednu firmu koja se trži na ZSE a burzovni joj je naziv KODT.
– proizvodi transformatore.
– što je to ????
– to je jedan proizvod koji svi vi svakodnevno koristite a nemate pojma da ga koristite.
– kako se ne može živjeti bez kruha i vode isto je s tim transformatorima.
– život bez njih u današnje vrijeme je zbilja nezamisliv.

– sve ovo što pišem sigurno nije nikakvo drukanje, jer ja nisam nigdje napisala da vi kupite tu dionicu.
– ovo je jedan moderan EPP da doznate nešto više i o ovoj investiciji.

– I love this game.
Pozdrav !

Imas li se ti namjeru transformirati u nesto korisno ? [smiley]

KODT.

– zbilja mi je drago da ste tokom dana postavili toliko pitanja.
– probati ću na što više njih odgovoriti.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close