Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nemoj zaboravit KODT,to je vrhunska kupnja..

KODT.

– evo što piše gospon Sektor.
– ne poznajem ga, ali se moram složiti s njegovom konstatacijom.

– I love this game.
Pozdrav !

biti će vam jasno kada ivana & delux poravnaju cijene u realne okvire !

KODT.

– neizmjerno sam zahvalna gospon Lorisu.
– on mi je prodao dionice KODT na samom dnu dna, na cca 920kn.
– još vam jednom veliko hvala za te dionice.

– na ovoj temi imate i LORISOV POUČAK.
– potražite ga, jako je važan pri donošenju odluka o investiranju.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Evo javljaju da je Mattel povecao promet. Prodaja Barbie lutaka porasla 8%. Vidim nisi aktivna samo na KODT-u. [smiley]

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Već par godina se trudim da nešto napravim i sad sam odlučio sve ide u……. tj. već je:
KODT(P i R)
Očekujem od ovoga barem 50% u mjesec dana.

KODT.

– gospon Mcincha.
– tu se nema što dodati, i više nego dobra odluka.

– I love this game.
Pozdrav !

KODT_super firma
HT_super
ADRS_super

Ali BRIN je neuporedivo najbolja investicija za ziheraše kao što je Ivana 7.

Porast NAV sa porast
30.11-2010 50,50 –
31.12.2010 52,74 2,24
31.01-2010 54,80 2,06
P=19
porast u dva mjeseca 2,24+2,06 =4,40

4,30:19=22,60 u dva mjeseca dobit na ulog 22,60%,nije financijski inžinjering jer je potrfelj velik,
ali nije ni blue ship kao HT ili ADRIS.Postoji jedna mala razlika,Da bi HT ovoliko zaradio treba mu
samo dvije godine ili dvanaest puta više vremena.
HT i svi blue shipovi su smeće u odnosu na BRIN.

Na ZSE teče med i mlijeko dok ima jeftinih dionica kao što je BRIN.

Lopina,

Oni su u proslogodisnjem godisnjem izvjestaju naveli da vrijednost 5 dionica procijenjuju nekom "alternativnom internom metodom" posto na njima nema zadovoljavajuceg prometa. Tih 5 im cini 1/3 portfelja od toga Hotel Faros je 25%. Koliko je to pouzdano ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

jer vidim
svjetlo u tunelu.
KODT , SAMO , zbog kolega koje osobno poznajem, i vidim da ga kupuju.Evo, kolega Juraj
Levačić je jedan od njih, a upravo se nalazi u promjenama top 10 , pa zapažam, da se oko dionice
stvara jedan financijski lobi- meni poznat, može se reći STRUKOM, vezan uz ovaj dio rada.
Nisam imala pojma, koliko poznatih i uspješnih poduzetnika je uključeno u rad sa dionicama..
Meni je zbilja novo, a sad mi je porijeklo kapitala- jasnije kod nekih.

KODT.

– kako li je to lijepo napisala gospođa Miami.
– vidi svjetlo u tunelu – samo KODT.

– I love this game.
Pozdrav !

Vidim , da KODT dugoročno kupuju djelatnici HRVATSKE ELEKTROPRIVREDE,…iz logičnog razloga.
Kodt je njigov dobavljač , koji ih dere i skupo naplaćuje svoju ekskluzivu. To je meni u redu.
Ako vjeruju u njega , u njega i ulažu.

KODT.

– ipak gospođa Miami ima najviše povlaštenih informacija.
– ali je tako dobra osoba da iste podijeli s nama.

– I love this game.
Pozdrav !

E sad kolegice Ivana, da pojasnim neke stvari.
Transformator je uređaj koji je potreban za transformaciju napona sa obično 10.000 V na 400V.
Energija se transportira 10 kilovotnim vodovima do gradskih sredina i pomoću transformatora spušta na napon potreban za industriju i kućanstva i to je osnovna namjena trafa.
Eto pa i Vi nešto naučite!
Ne razumijem kako ulažete u nešto što uopće ne znate.

KODT.

– evo moram se zahvaliti i gospon DENIRU na ovako kratkom i jasnom objašnjenju.
– ipak je važno znati i što smo to kupili.

– I love this game.
Pozdrav !

KODT ili ti koncar distributivni(samo mu ime govori kako je kolega pofuk rekao) je trenutno u fazi distribucije,a ne akumulacije…Zasto?E ako ste procitali bilo koju knjigu o investiranju,dionice se akumuliraju u tisini i bez puno price.Naime dionica je dosta nelikvidna,a neki bi vrlo rado iz nje izasli…E pa ti isti vam nece reci da je KODT imao 34% manje ugovorenih poslova za 2010 nego 2009 godine,a pitanje je koliko ce imati u 2011…Link :http://www.poslovni.hr/vijesti/koncar-dst-u-devet-mjeseci-s-rastom-prihoda-i-dobiti-161759.aspx

na KODT sigurno nećeš izgubiti ako imaš strpljenja i ja ih imam dosta a ovo pgađanje koja će dionioca za par dana najviše porasti je samo kockanje a znamo kako većina kockara na kraju prolazi. I ja se ponekad kockam na burzi ali sa manjim sredstvima odnosno sa onim što mogu izgubiti a da mi nije žao.

KODT.

– evo još jedan dobar post na zadanu temu KODT.
– autor: gospon mali Luki.

– I love this game.
Pozdrav !

KODT.

– evo ovo je bio samo jedan mali dio predivnih postova na temu KODT.
– to nisam pisala ja, to su citati forumaša koji pišu na ovoj temi.

– I love this game.
Pozdrav !

KODT.

– joj koliko ste mi podjelili jedinica.
– nije dobro kada ne pišem, a možda je još gore kada pišem.

– nego što kaže psihologija burze, tema KODT.
– obično kada ide toliko puno jedinica to znači da je investicija i više nego o.k.
– samo ju je trebalo prepoznati na vrijeme.
– kada vidim toliko jedinica to znači kako se punoooo vas nije na vrijeme ukrcalo.
– i sada mislite kako će te tim jedinicama spustiti cijenu dionice.

– zašto ste toliko ljubomorni ???????

– I love this game.
Pozdrav !

KODT.

– ovo je tematska večer, dionica KODT.
– samo djelite jedinice.
– a gdje su pitanja ?????????

– a pitanja i kritika nema jer ti što me pune jedinicama jako dobro znaju da je KODT naša najbolja firma odnosno dionica.
– a ljubomorni su na mene jer oni nemaju u svojem portfelju dionicu KODT.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close