Ivana7, ja sam svoj portfelj složila i vrlo sam zadovoljna kako se ponaša obzirom na kretanja kod nas.
Nemam samo građevince, ali ne želim se izjašnjavati o dionicama pojedinačno..čisto zbog toga, jer
mi je preostalo 7 posljednjih dionica koje su pažljivo odabrane, perspektivne, brzorastuće…
– jedno je zezancija, ali ovo je ozbiljno.
– ipak vam je najbolje taj portfelj tu staviti i vidjeti sve kritike za taj portfelj.
– ako nećete to, tada na p.p. pitajte neke koji se kuže u te stvari.
– zašto besplatno ne doboti koji savjet više.
– znam kako su besplatni savjeti i najskuplji savjeti.
– ali kroz ovo vrijeme koje ste na forumu pa valjda ste kužili većinu likova.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
miami , da vam nebi palo napamet da poslušate ovaj ivanin savjet, sindikat će vas odrati da se ni okrenuti nećete oko sebe.
ova ekipa je odlično uigrana, nemaju puno novaca ili da budem prezian jako malo svojeg novaca, ali psihologija i zajedništvo im je jača strana i treba biti oprezan.
Želite potvrdu ? Napišite im 7 mamaca, a ne istinu , 7 dionica na koje će nasjesti i pratite što se događa.
kolega delux nemorate sada braniti ivanu to se i na vas odnosi !
Ja stvarno nevidim razlo zašoto bismo prodavali KODT. Koka koja nosi zlatna jaja se ne prodaja. Kad jednom nađeš dobru perspektivnu firmu sa sposobnim i poštenim menadžmentom koji radi u interesu svojih vlasnika (dioničara) onda se to nikada ne ispušta iz ruku izuzev ako tržište poludi a to se dešava često na TK pa ti ponudi nenormalno visoku cijenu.
Ja stvarno nevidim razlo zašoto bismo prodavali KODT. Koka koja nosi zlatna jaja se ne prodaja. Kad jednom nađeš dobru perspektivnu firmu sa sposobnim i poštenim menadžmentom koji radi u interesu svojih vlasnika (dioničara) onda se to nikada ne ispušta iz ruku izuzev ako tržište poludi a to se dešava često na TK pa ti ponudi nenormalno visoku cijenu.
biti će vam jasno kada ivana & delux poravnaju cijene u realne okvire !
Evo me.
– super sam raspoložena, a kako neću biti pored današnjeg rasta portfelja.
– a i prošli tjedan je bio i više nego dobar, a pretprošli brutalno dobar.
– stvarno me je krenulo u ova zadnja dva mjeseca.
– vidim kako dosta vas piše o dionici KODT.
– pa će večeras do sitnih sati to biti i tema ove teme, KODT.
– poželjna su pitanja i kritike, svima ću odgovoriti.
– i odmah na početku da pripomenem, biti će puno postova na temu KODT.
– normalno da će svi postovi na temu KODT biti jedno obično drukanje.
– ali to ne znači da vi na temelju moga pisanja kupite ili prodate te dionice.
– jednostavno ovo shvatite kao jedna informacija više.
– odluka o kupnji bilo koje dionice mora biti samo vaša osobna odluka.
– I love this game.
Pozdrav !
kad krenes ulagati ulazi novcem koji je tvoj nemoj dizati kredite,margini,lombardni ili pozajmljivati pare znam mnoge koji su ostavili gace na stapu zbog toga u svakom slucaju igraj sa svojim novcima
Sve u svoje vrijeme.
Da nije bilo kredita još bi bili u srednjem vjeku.Ipak nije preporučljivo uzimati kredit od poznanika
i prijatelja,ali od banaka uvijek možeš.
Ja upravo dižem margine 1:3 u Agrama.
Na ZSE teče med i mlijeko!
biti će vam jasno kada ivana & delux poravnaju cijene u realne okvire !
KODT.
– neizmjerno sam zahvalna gospon Lorisu.
– on mi je prodao dionice KODT na samom dnu dna, na cca 920kn.
– još vam jednom veliko hvala za te dionice.
– na ovoj temi imate i LORISOV POUČAK.
– potražite ga, jako je važan pri donošenju odluka o investiranju.
– I love this game.
Pozdrav !
o joj joj
pod ovim-zlatna jaja-ne mislis valjda na dividendu(koje ove godine ne mora niti biti)?
nego, kad ocekujes ti tu svoju dividendu?
KODT_super firma
HT_super
ADRS_super
Ali BRIN je neuporedivo najbolja investicija za ziheraše kao što je Ivana 7.
Porast NAV sa porast
30.11-2010 50,50 –
31.12.2010 52,74 2,24
31.01-2010 54,80 2,06
P=19
porast u dva mjeseca 2,24+2,06 =4,40
4,30:19=22,60 u dva mjeseca dobit na ulog 22,60%,nije financijski inžinjering jer je potrfelj velik,
ali nije ni blue ship kao HT ili ADRIS.Postoji jedna mala razlika,Da bi HT ovoliko zaradio treba mu
samo dvije godine ili dvanaest puta više vremena.
HT i svi blue shipovi su smeće u odnosu na BRIN.
Na ZSE teče med i mlijeko dok ima jeftinih dionica kao što je BRIN.
KODT.
– evo tu zbilja nemam što dodati ni oduzeti.
– zlatna koka koja i na ovim cijenama daje više nego bankarska oročena kta.
– I love this game.
Pozdrav !
Koleginicie Ivana, kad smo već kod BEST BUY-a, možete li objasniti svoja loša ulaganja u INGRU na 21kn i Varteks po 17kn???
Hvala svima, pozdrav od barcelone1 iz 5 županijske lige.
a tebi stotka,onako za pocetak
a savjete bolje potrazi od kumica na placu nego ovdje(tu su ti sami ŠIŠAČI OVACA-kak se oni nazivaju)
ha ha …za riknut..
KODT_super firma
Ali BRIN je neuporedivo najbolja investicija za ziheraše kao što je Ivana 7.
KODT.
– slažem se s vašim mišljenjem za KODT.
– imam i BRIN-a sigurno 3 puta više od vas.
– ali večerašnja tema je KODT P ili R sasvim svejedno koja.
– I love this game.
Pozdrav !