Novi sam na ovom postu, uglavnom čitam, od nekih se da nešto i naučiti (Ivana7), neki su duhoviti a za neke bi možda bilo bolje da samo čitaju… Nisam neki pametnjaković zanima me prijedlog dionica u koje bi sada bilo dobro uložiti odnosno raspodjeliti sredstva u više njih?
Hvala, nisam u ovom kao barca u nogometu ali možda jednog dana budem.
Jedno malo istraživanje.
– kupnja / prodaja .
– to je jedna sporedna stvar, moguće veliko manipuliranje.
– iznenadilo me je to, što je na toj listi i Đakovština, to ne bih komentirala.
Đakovština ili DKVS pobjednik dana.
– na ovo je bilo nekih komentara ali odgovor se krije u djelu srednje rečenice.
– evo danas gospon Lopina uživa jer mu ova dionica radi fenomenalno dobro.
– manipuliranje.
– tu je kupnja veća od prodaje.
– ali obratite pažnju na onaj kupovni nalog od 60.000kom po cijeni 0.01kn ili 1 lipa.
– na toj dionici se stručno diže cijena zbog izlaza.
– ne kužim kako je jedan veliki investitor uspuio izići iz te investicije.
– ali i čuda su moguća.
– samo vi meni uživajte u ovom ludom prinosu +25.29% na dionici DKVS.
– ja nemam dionica DKVS.
– i pazite da i vas ne navuču na tu dionicu.
– I love this game.
Pozdrav !
– za sada 1/2 neke prosječne RH plaće.
– danas samo piskaram.
– na žalost nemam niti jednu slobodnu kunu,
– 100% sam u dionicama i uživam u ovom rastu mojega portfelja.
– a stanje se stalno popravlja.
– trenutno sam na toj godišnjoj plaći 1/1, ja prezadovoljna.
– na žalost dajem posla i moderatorima jer moraju moje najbolje postove brisati, ali na nekim drugim temama.
– obračunavam se sa drukerima najgore vrste, koji će tu svašta napisati da bi oni zaradili 100kn.
– i ti mi tu dolaze udjeljivati jedinice.
– a ako ima puno jedinica ja smanjujem intenzitet pisanja.
– zbog toga ako vam to nije problem ispravljajte mi te jedinice.
– I love this game.
Pozdrav !
Novi sam na ovom postu, uglavnom čitam, od nekih se da nešto i naučiti (Ivana7), neki su duhoviti a za neke bi možda bilo bolje da samo čitaju… Nisam neki pametnjaković zanima me prijedlog dionica u koje bi sada bilo dobro uložiti odnosno raspodjeliti sredstva u više njih?
Moje predvidanje je da ce u narednom periodu rasti inflatorna ocekivanja. Dobro prouci poslovne modele firmi i izaberi one koje ce u buducnosti biti sposobne da povecanu cijenu svojih inputa brzo i jednostavno prebace na svoje kupci.
Sto veca potraznja za njihovim proizvodima i sto je sire trziste na kojem mogu prodati te proizvode to bolje. Po meni treba izbjegavati tvrtke koje su ogranicene na mali broj potencijalnih kupaca i na malo trziste.
Nisam neki pametnjaković zanima me prijedlog dionica u koje bi sada bilo dobro uložiti odnosno raspodjeliti sredstva u više njih?
– ovo je zbilja najbolji put da izgubite dosta svoje love.
– trebate sami odabrati dionice u koje želite investirati,
– i treba vam biti jasno zašto ste to učinili.
– puno toga ovisi želite li se obogatiti preko noći ili ste zadovoljni s prinosom koji je nešto veći od oročene štednje.
– najbolji svjetski investitori su prezadovoljni s prinosom od +20%, ali većinu na ovom forumu ne veseli taj prinos ni na tjednom nivou jer vam je to sportskim riječnikom tečaj od tek 1.25 .
– sada se morate odlučiti gdje će po vašem mišljenju biti veći prinos, na kladionici ili burzi.
– na banci su vam kta. nikakve tako da će vam te novce pojesti inflacija.
– i probajte se zapitati zašto svi oni koji najviše zarađuju u % (na ovome forumu) imaju i najmanje portfelje.
– tu ima još puno pitanja na koje sami sebi morate dati odgovore.
– najvažniji, koliko ste spremni rizikirati,
– jer svaka kupnja dionice je rizik.
– evo vi sami pišete kako nemate iskustva.
– ako vama proda dionice osoba s iskustvom tada će te vi dobiti dionice a osoba s iskustvom novce.
– procijenite sami tko je u toj situaciji bio pametniji, i zašto vam je osoba s iskustvom prodala dionice.
– I love this game.
Pozdrav !
Utukao 50% portfelja u ht danas……….. [kiss]
lp
Ljubo iz Siska
[smiley]
samo slusaj i uci od ivane7,sta ti preporuci kupi…,nemoj zaboravit KODT,to je vrhunska kupnja..
..daleko si ti od barce,barca igra prvu spanjolsku ligu,a ti kak si krenuo mogao bi zavrsit u nekoj zupanijskoj,petoj ligi
Nisam neki pametnjaković zanima me prijedlog dionica u koje bi sada bilo dobro uložiti odnosno raspodjeliti sredstva u više njih?
– ovo je zbilja najbolji put da izgubite dosta svoje love.
– trebate sami odabrati dionice u koje želite investirati,
– i treba vam biti jasno zašto ste to učinili.
– puno toga ovisi želite li se obogatiti preko noći ili ste zadovoljni s prinosom koji je nešto veći od oročene štednje.
– najbolji svjetski investitori su prezadovoljni s prinosom od +20%, ali većinu na ovom forumu ne veseli taj prinos ni na tjednom nivou jer vam je to sportskim riječnikom tečaj od tek 1.25 .
– sada se morate odlučiti gdje će po vašem mišljenju biti veći prinos, na kladionici ili burzi.
– na banci su vam kta. nikakve tako da će vam te novce pojesti inflacija.
– i probajte se zapitati zašto svi oni koji najviše zarađuju u % (na ovome forumu) imaju i najmanje portfelje.
– tu ima još puno pitanja na koje sami sebi morate dati odgovore.
– najvažniji, koliko ste spremni rizikirati,
– jer svaka kupnja dionice je rizik.
– evo vi sami pišete kako nemate iskustva.
– ako vama proda dionice osoba s iskustvom tada će te vi dobiti dionice a osoba s iskustvom novce.
– procijenite sami tko je u toj situaciji bio pametniji, i zašto vam je osoba s iskustvom prodala dionice.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Mislim da je ovo napošteniji i najiskreniji komentar na ovom forumu. Svatko bi trebao sam sebe najbolje poznavati. Naj efikasniji način da ostaneš vječota sirotinja je da dozvoliš da te sirotinja savjetuje. Ovo kazem iz vlastitog iskustvajer jer dok su mojim novce upravljali brokeri i kojekavi fondovi uglavnom sam gubio ili se u naboljem slučaju morao zadovoljiti minimalnim prinosom. Vol Strit i njemu slični su mjesta gdje ljudi u Rols Rojsu traže svjet od onih koji se voze podzemnom železnicom. Ako si bio u stanju već zaraditi novac onda se malo potrudi da se nauči njime pametno i upravljati. Na burzi se moše puno zaraditi može se čak i obogatiti ali isto tako može se i puno izgubiti pa i bankrotirati. Ali ako pametno ulažeš samo višak sredtava koji ti kratkoročno neće terebati onda je to ipak najbolji način štednjue.
Sva ti je filozofija u tome da što jeftinije kupiš dionioce od što kvalitetniji firmi, ali možda je još važnije prepoznati trenutak kad se treba povući.
ht, adrs-p-a, dlkv….
i jos nesto…
vidim da vas je bar desetak sa ovog foruma u KODT-u i svi jos dokupljujete,a likvidnost mizerna.
po svemu sudeci kupujete jedino vi,sto znaci da nema drugih interesanata za ovu dionicu.e,pa zanima me na osnovu cega mislite da ce KODT u "nebo",ako ga vi sami tamo ne plasirate?a onda se postavlja pitanje kome cete prodati te svoje ogromne kolicine po jos skupljoj cijeni i kako ce vam to uspjeti bez da drasticno ne srusite cijenu?
…ili mislite da ce nakon izvjesca svi poluditi za KODT-om..?
nitko nista…aj mi odgovorite pa mozda kupim i ja…(spasit cu nekog od vas)
…he he he…