Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivana7

ne ide se na skijanje samo radi skijanja.tu su šetnje na čistom zraku,sanjkanje,saune,bazeni,wellness program… jednom riječju da se čovjek opusti i napuni baterije.uz toliku zaradu siguran sam da si možeš priuštiti neki mali odmor. [cool]

Ivana7 je otišla na skijanje ? nema njnog komentara o zaradi ! [proud]

– ja ne znam skijati ni sklizati, ni voziti auto po snijegu.

– uglavnom trebao bi ići žešći pad početkom tjedna.

[/quote]
Pa draga Ivana 7 to bi trbala prvo naučiti jer gdje ćeš inače potrošiti lovu koju zaradiš na burzi a drugo što trbaš naučiti je da te uopče ne tangiraju te jedinice što ti ih netko daje jer je samostalno razmišljanje jako važno a na burzi često da bi uspjela moraš iči protiv čitavog trenda na tržištu. Inače već smo se navikli na tvoje komentare pa nam baš fale. Zato ti samo piši i drži se svoje taktike jer to je tvoj novac i tko bolje može njime upravljati od tebe same. Na burzi niko nije vuijek u pravu ali cilj je postići da budeš u pravu u barem u 51% slučajeva. Pozdarav

Ivana7

ne ide se na skijanje samo radi skijanja.tu su šetnje na čistom zraku,sanjkanje,saune,bazeni,wellness program… jednom riječju da se čovjek opusti i napuni baterije.uz toliku zaradu siguran sam da si možeš priuštiti neki mali odmor. [cool]

Nije li onda bolje ici u planine van sezone kada nema snjega i kad aje manja guzva. A i pretpostavljam da je jeftinije.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

@ fotije
Slušaj ti Šumadinac, Nauči se već kulturi da kad trguješ u nekoj zemlji da sredsvo plačanja zoveš pravim imenom.
I dobro ti je Ivana odbrusila Šumadinac. To ti je tvoja kultura !?

du du du .. nema nam pomoći

tisak,belje,luka ri,jdba

jdba ? nesto novo ?

jdba ? nesto novo ?

Ide preuzimanje po 10000kn po dionici.

…………..Nakon rasta za 10 posto od početka godine, u uvjetima smanjene likvidnosti indeksi su sve podložniji kratkoročnim korekcijama na niže.

"Investitori će sada potvrdu snažnog rasta indeksa tražiti u financijskim izvješćima za prošlu godinu, a nadasve će osluškivati procjene za iduće razdoblje"……………

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Šta je Egipatska kriza stisnula krobex,ulagače napolju počeo vatat strah,,,,,,, [bye]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

zdrava je ovo korekcija,vrlo moguće da crobi danas pozeleni

@ fotije
Slušaj ti Šumadinac, Nauči se već kulturi da kad trguješ u nekoj zemlji da sredsvo plačanja zoveš pravim imenom.
I dobro ti je Ivana odbrusila Šumadinac. To ti je tvoja kultura !?

Dajte ljudi, pa nije on šumadinac. To je naš prirođeni zagrepčanec, poznat kao Ivek1234

P.S. nadam se da me admin opet neće brisati što ga razotkrivam…ali vrijedi pokušati [sealed]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

A kad smo već kod tko je što……….ja sam Ljubo iz Siska i imam 37 god…
A burzu (osim JDPL) tko hebe………. [kiss]

Najbolji prodajni signali.

– ovakve sitnice je zbilja jako važno na vrijeme uočiti.
– jer kada vas savjetuje neki Ljubo iz Siska za dionicu JDPL to mi se je učinilo zbilja dosta čudnim.
– a još kada vidim na temi JDPL da tamo druka i neki gospon iz Šumadije koji na ovoj našoj burzi trguje s nekim dinarima.

– tada je zbilja najbolje ne imati dionice JDPL.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Srećo ako ti neznaš tko sam onda do đavola………. [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

New Report

Close