Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kandit tisak lavcevic

kandit tisak lavcevic

Pun pogodak.Može,jedino Kandit prezadužen.Zato se i trži na 0,3 BV.Možda Pipo popravi ali treba
vremena.

Ovaj fond koji je dao ponudu je drugi dioničar tako da su oni dobro upoznati sa stanjem u BPBAi.
Iako se šuška da su u igri i Talijani.
Ali postavlja se i pitanje.Da li je ovo logično s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi Validus.
Pa trenutak je izuzetno povoljan jer su fimaši dekintirani i nelikvidni i ovo je prilika da se BPBA
dobije jeftinije.Prilika za kupnju uz diskont,vjerovatno.
Za Validus isto dobro rješenje.Totalno dekintirani.
Službena informacija je proslijeđena,tako da ipak ima neku težinu i vjerodostojnost.
Ništa nije sigurno,ni kada je sigurno.Kupujem mogućnost i ako pogodim ostvarujem ekstra profit,a ako fulam kao aktivni sudionik kidam na lijevo/prodajem/.

Kada smo na dnu sve više preuzimanja.Biti će ih još .Evo i VSK/Banica/ u pregovorima sa POBA.
Tko je slijedeći na redu?

Na ZSE sve više puno lipih stvari,a ne smijem vam i reći.

Drugim rijecima ponuda bi trebala biti jako niska s obzirom da su VLDS i Fima u ogromnim problemima i ocajnicki trebaju cash ? Naravno ako se ne pojavi vise ponudaca.
[/quote]
A Što je to nisko.
VSK je svojevremeno preuzet po 400 kn po donici,a banka je bila u daleko lošijoj situaciji od BPBA.Smatram da ponuda neće biti ispod 200,al i 150 je za Validus dobra cijena jer su za ovaj
paket platili 61 mil- kn.A po 150 bi ostvarili dobit od 15 mil kn i na to nebi plaćali porez.Nakon dugo vremena Validus bi mogao pozitivno poslovati.

Na ZSE teče med i mlijeko!
[/quote]
Kolega Lopina,opet ste se upetljali u nešto što nerazumijete,Finesa capital je isto u igri za Vabu,Validus je za vas male špekulante.
[/quote]
Mi mali špekulanti skidamo 100% u Validusu.A vi veliki špekulanti skidate vjerovatno 10% sigurno,a vjerovatno i više minusda u JDPL,nakon ovakvog kvrtalnog izvješća .
Ako se ovakoi nastavi uskoro će mali špekulanti postati veliki,a veliki mali.Kolo sreće se okreće.
Zahvaljujem na informaciji da još ima kandidata za preuzimanje VABE.To Validusu dodatno diže cijenu .

U Validusu teče med i mlijeko!

….
neznam koliko vi poznate stvari u ovom konglorematu ? moj savjet je da proučite neke pozicije u top 10 i to izguglate + HNS …..

+ Kutle

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Ovaj fond koji je dao ponudu je drugi dioničar tako da su oni dobro upoznati sa stanjem u BPBAi.
Iako se šuška da su u igri i Talijani.
Ali postavlja se i pitanje.Da li je ovo logično s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi Validus.
Pa trenutak je izuzetno povoljan jer su fimaši dekintirani i nelikvidni i ovo je prilika da se BPBA
dobije jeftinije.Prilika za kupnju uz diskont,vjerovatno.
Za Validus isto dobro rješenje.Totalno dekintirani.
Službena informacija je proslijeđena,tako da ipak ima neku težinu i vjerodostojnost.
Ništa nije sigurno,ni kada je sigurno.Kupujem mogućnost i ako pogodim ostvarujem ekstra profit,a ako fulam kao aktivni sudionik kidam na lijevo/prodajem/.

Kada smo na dnu sve više preuzimanja.Biti će ih još .Evo i VSK/Banica/ u pregovorima sa POBA.
Tko je slijedeći na redu?

Na ZSE sve više puno lipih stvari,a ne smijem vam i reći.

Drugim rijecima ponuda bi trebala biti jako niska s obzirom da su VLDS i Fima u ogromnim problemima i ocajnicki trebaju cash ? Naravno ako se ne pojavi vise ponudaca.
[/quote]
A Što je to nisko.
VSK je svojevremeno preuzet po 400 kn po donici,a banka je bila u daleko lošijoj situaciji od BPBA.Smatram da ponuda neće biti ispod 200,al i 150 je za Validus dobra cijena jer su za ovaj
paket platili 61 mil- kn.A po 150 bi ostvarili dobit od 15 mil kn i na to nebi plaćali porez.Nakon dugo vremena Validus bi mogao pozitivno poslovati.

Na ZSE teče med i mlijeko!
[/quote]
Kolega Lopina,opet ste se upetljali u nešto što nerazumijete,Finesa capital je isto u igri za Vabu,Validus je za vas male špekulante.
[/quote]
Mi mali špekulanti skidamo 100% u Validusu.A vi veliki špekulanti skidate vjerovatno 10% sigurno,a vjerovatno i više minusda u JDPL,nakon ovakvog kvrtalnog izvješća .
Ako se ovakoi nastavi uskoro će mali špekulanti postati veliki,a veliki mali.Kolo sreće se okreće.
Zahvaljujem na informaciji da još ima kandidata za preuzimanje VABE.To Validusu dodatno diže cijenu .

U Validusu teče med i mlijeko!
[/quote]
U Validusu će teći suze ali ne vaše nego vaših sljedbenika.Da znate čitati FI nebi ovako pisali,JDPL je jedan od dobitnika ove godine na ZSE,

obožavam strvine-posebno ovce

Vlds kupio po 8 prodao po 9,50….
Meni dosta…..
Lopina tebi svaka čast iako neznam sa koliko love si u vlds ali ovo je bio vrhunski ubod….
Ja pak nisam i neželim toliko riskirat….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Ivana7 je otišla na skijanje ? nema njnog komentara o zaradi ! [proud]

Ovo bi mogao biti jedan lijepi tjedan.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

A kad smo već kod tko je što……….ja sam Ljubo iz Siska i imam 37 god…
A burzu (osim JDPL) tko hebe………. [kiss]

Najbolji prodajni signali.

– ovakve sitnice je zbilja jako važno na vrijeme uočiti.
– jer kada vas savjetuje neki Ljubo iz Siska za dionicu JDPL to mi se je učinilo zbilja dosta čudnim.
– a još kada vidim na temi JDPL da tamo druka i neki gospon iz Šumadije koji na ovoj našoj burzi trguje s nekim dinarima.

– tada je zbilja najbolje ne imati dionice JDPL.

– I love this game.
Pozdrav !

– ja ne znam skijati ni sklizati, ni voziti auto po snijegu.

– ne da mi se ni pisati ni komentirati, evo napišem prije ovoga post i nekim automatizmom u istoj sekundi jedinica, ali doslovno ste svi dobili jedinice.
– previše je neka bolesna ekipa na ovom forumu.
– tako da po malo gubim svaku volju za bilo kojim pisanjem.

– ali sam primjetila kako mi portfelj raste dok ukupna ocijena na poslovnom pada.

– a u ovom tjednu je krenulo i više nego brutalno, ali zadnja dva dana veliki minusi.
– ali i uz te minuse opet sam ovaj tjedan zaradila dobru godišnju plaću.

– a sada će početi stizati izvješća, to bi ipak trebalo utjecati na cijene nekih dionica.
– ali zbog arapa ćemo imati i svjetski pad cijena dionica.
– ako taj trend budemo pratili i mi idemo dolje.
– samo što će opet cijela igrica ovisiti o raspoloženju mirovinskih fondova.
– ne vjerujem da će oni sada rušiti INU ili HT zbog tih arapa.
– a kakve veze osim nafte imamo mi s tim arapima.

– za nas kao zemlju to je izuzetno dobro.
– prošle godine nam je u turizmu uvelike pomogla Grčka,
– a ove godine to su sigurno Arapi.
– evo i naš forumaš gospon ING je stornirao svoje putovanje u Saharu.
– a tome sam se baš veselila jer sam kalkulirala kako će tamo ostati bez vode i već ga vidjela kako viče dajem sve dionice za čašu vode.

– uglavnom trebao bi ići žešći pad početkom tjedna.
– samo ponavljam, to nema blage veze s nama, ali takva vam je burza.
– jer dok će neke dionice rasti druge će padati.
– ja uvijek gledam da budem u onim dionicama koje svakako neće padati.
– i normalno imati keša za kupiti one bisere koje ste voljni i više nego jeftino prodavati.

– I love this game.
Pozdrav !

A kad smo već kod tko je što……….ja sam Ljubo iz Siska i imam 37 god…
A burzu (osim JDPL) tko hebe………. [kiss]

Najbolji prodajni signali.

– ovakve sitnice je zbilja jako važno na vrijeme uočiti.
– jer kada vas savjetuje neki Ljubo iz Siska za dionicu JDPL to mi se je učinilo zbilja dosta čudnim.
– a još kada vidim na temi JDPL da tamo druka i neki gospon iz Šumadije koji na ovoj našoj burzi trguje s nekim dinarima.

– tada je zbilja najbolje ne imati dionice JDPL.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote
Bitno je da se ti ovde iskazes svojim glupavim Deluxe komentarima cija je vrednost otprilike jednaka zakljucku da je fudbal okrugao jer je njime eto zgodno gadjati pravougaone golove, kao sta kockastim nije bas tako lako, gadjat one okrugle… Drz se ti svojeg transpajde i dumaj oko Kodt-a i Janafa pa santimetrom meri promer cevi oko Siska jel ovo je za tebe sajnsfiksn Lejdiblabla… 😉

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

– ja ne znam skijati ni sklizati, ni voziti auto po snijegu.

Normalno kad nema snijega u Zadru.

New Report

Close