Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

best buy bi mogla biti LKPC, što mislite o kretanju cijene kad radnici počnu rasprodavat?

slažem se, oni kupuju po 400 kn i to 57.000 dionica ,zabrane prodaje nema, njima će 50% zarade biti super, znači po 600 kn ćemo od njih moći kupovati .naravno da je po 1400 kn suludo preskupo i sutra se cjena mora korigirati barem na 1000 kn za početak

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

U ovom ternutku ja mislim da je bolj ulgati u dionice jer su podcjenjena a tek manji dio raspoloživi sredstava u obveznice i komercialne zapise radi sigurnosti a kad tržište opet bude precjenjeno kao npr 2007 godine tad treba izlaziti iz dionica i više ulagati u obveznice sa manji ali sigurnim prinosima.

Ovo je pametno napisano, a od ovih naših ovdje to nitko ne kuži.

Sada su u defanzivnim dionicama, a za 4-5 godina kada se Crobex vrati na 5000 bodova kupovati će leteće purane.

slažem se, oni kupuju po 400 kn i to 57.000 dionica ,zabrane prodaje nema, njima će 50% zarade biti super, znači po 600 kn ćemo od njih moći kupovati .naravno da je po 1400 kn suludo preskupo i sutra se cjena mora korigirati barem na 1000 kn za početak

nemojte biti tako sigurni. tako se isto mislilo i na belje. radnici su dobili po 30kn i svi su mislili da ce mnogi prodavati za manje od 50 i da ce biti prezadovolji sa 50% zarade…malo ih je prodavalo i na 60. sad je cjena preko 90 i jos uvjek najmanje prodaju radnici a najvise trejderi…

moguce da se cjena spusti, to je za ocekivat…ali trziste je trenutno uzlaznog trenda i nebi ja bas ocekivao bagatelne cjene.

listao malo par zadnjih stranica i naletio na ovo

KSST-R-A…..SUTRA TOČNO U 13h

kolega golubv je ovo napisao 23.01.,
24.01-cijena 1508,00,RAST 50% na prometu 184.037,00
27.01-cijena 2500,00-danasnji rast 25% na prometu 452.500,00
…ipak je tema best buy,a ovakav best buy se rijetko viđa…svaka cast
[/quote]
stvarno ne razumijem zasto jedinice za ovaj post?pohvalio sam covjeka koji je napisao na temi best buy ime dionice koja je odletila u nebo.da sam ga ja ili bilo tko od vas poslusao zaradili bi u 4 DANA 350%,ponavljam-4 DANA 350 %
SVAKA CAST KOLEGA
…350%…4 DANA…

svakoga dana u svakom pogledu...

A u naredna četiri dana još najmanje 100%…..4 dana najmanje 100%….nije kasno [smiley]

best buy KSST-R-A ….SUTRA TOČNO U 13h a od ponedjeljka od 10 do 16h…..e sad može jedinica

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

[/quote]
stvarno ne razumijem zasto jedinice za ovaj post?pohvalio sam covjeka koji je napisao na temi best buy ime dionice koja je odletila u nebo.da sam ga ja ili bilo tko od vas poslusao zaradili bi u 4 DANA 350%,ponavljam-4 DANA 350 %
SVAKA CAST KOLEGA
…350%…4 DANA…
[/quote]

Ta dionica je odletila nakon objavljenog clanka da ce HFP postaviti pocetnu cijenu za prodaju od 7000 kuna po dionici. Autorica teksta je navela kako se Todoric, Raic i Podravka tuku za dionicu.

Po toj cijeni oni prodaju kvadrat poljoprivrednog zemljista za nesto preko cca 150 eura po kvadratu. Kada uzmes u obzir dugove to dode negdje na 170-180 eura po kvadratu. Nisam siguran da su gore navedeni spremni platiti ni blizu toga.

Ja ti nisam dao jedinicu. I nije mi jasno zbog cega su ti je dali.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

[/quote]
SVAKA CAST KOLEGA
…350%…4 DANA…
[/quote]

da si pratio dionicu i vjesti na staklenicima znao bi zasto je cjena tolko porasla to se ocekivalo jer je cijena bagatela isto sam napiso na ova tema o dionicam FMPS VART I DDJH potrazi sto sam napiso isto cese dogodit sa VART I FMPS sa DDJH vec je a bice toga jos
zivio

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

U ovom ternutku ja mislim da je bolj ulgati u dionice jer su podcjenjena a tek manji dio raspoloživi sredstava u obveznice i komercialne zapise radi sigurnosti a kad tržište opet bude precjenjeno kao npr 2007 godine tad treba izlaziti iz dionica i više ulagati u obveznice sa manji ali sigurnim prinosima.

Sada su u defanzivnim dionicama, a za 4-5 godina kada se Crobex vrati na 5000 bodova kupovati će leteće purane.
[/quote]

Inflation expectatuions are high. To uvijek ubija fiksni income. Ja vise nemam nista u obveznicama.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Twixer, o takvim pretpostavkama i dalje piši na engleskom.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Twixer, o takvim pretpostavkama i dalje piši na engleskom.

Oprosti,

Inflacijska ocekivanja rastu to je nepovoljno za instrumente fiksnog prihoda. Vrijednost obveznica pada kada inflacijska ocekivanja rastu. Tako, da u ovom trenutku nisu osobito atraktivno ulaganje.

[/quote]

Inflation expectatuions are high. To uvijek ubija fiksni income. Ja vise nemam nista u obveznicama.
[/quote]

pa micek, uzmi malo metalurgije ili kakvo zemljište [rolleyes]

budali je i jedan nick preveliko opterećenje

[/quote]
SVAKA CAST KOLEGA
…350%…4 DANA…
[/quote]

da si pratio dionicu i vjesti na staklenicima znao bi zasto je cjena tolko porasla to se ocekivalo jer je cijena bagatela isto sam napiso na ova tema o dionicam FMPS VART I DDJH potrazi sto sam napiso isto cese dogodit sa VART I FMPS sa DDJH vec je a bice toga jos
zivio
[/quote]
BRIN je podcijenjeniji od FMPS.
Ali U FMPS ima dosta sindikalista koji su ulazili po 22,75 pa bi ga mogli dići do 50 jer mu je to
fair cijena.Dugoročno BRIN je povoljnija varijanta.Trebalo bi imati malo FMPS,malo BRIN,malo
Vart,malo Validus-To je fimina zona,a ako krene sve će krenuti,ali ne istovremeno,pa bi se moglo
skakati iz rastće u padajuću ili stagnirajuću dionicu fiminog carstva.A što mislite o BPBA,zašto i to nebi poletjelo. Ipak Vart je sumnjiv i treba biti svjestan i lošeg scenarija tj stečaja sa preustrojem,
gdje bi pušioničari trebali biti dioničari,a Varteks nastavlja pšoslovanje,tj 3.000 zaposlenih nebi na ulicu.
Na ZSE teče med i mlijeko!

New Report

Close